Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorka_

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esztergomi Rejtélyek Szobája egy misztikus birodalomnak, a Rejtélyek Házának része, ahol 5 különböző játék épül rejtélyek köré. A Rejtélyek Városa egy városnézéssel egybekötött nyomozás, ahol a történet a Horror Színházában megtekinthető színdarab folytatása.…..
Az értékelés során törekszünk az objektivitásra, egy reális és mindenki számára hasznos szempontrendszer kialakítására. 10-es skálán értékeljük a következőket: Feladatok: Azt tapasztaltuk, hogy egy kiszabadulós játék akkor élvezhető igazán, ha a feladatok…..
Az egyik kedvencünk. Ez az egyetlen hely, ahova négyen mentünk. Különleges hangulatú hely 2 külön helyiséggel. Az első egy hajó fedélzete, sok ötletes elemmel, érdekes feladatokkal. A második egy vonat fülke, egy állandó utassal. Látszik, hogy az alkotók kreatívan gondolkodtak,…..
A szobák "sterilek", kevés a berendezés, mégis az egésznek jó a hangulata, ettől is különleges a hely. A pálya 3 szobából áll, sorban kell haladni, semmit nem kell egyik szobából a másikba tovább vinni. Ezzel akadt a végén egy kis probléma, az utolsó ajtót ugyanis sikerült…..
Egy látványos pályára érkeztünk, a kiépítésébe fektetett érezhetően sok energia meghozta a gyümölcsét. A szép helyiség ellenére azonban a feladatok okoztak némi csalódást. Az első szobát nem tudtuk 100%-osan kipróbálni, az egyik "feladvány" nem működött, így…..
A látvány elsőre nem fogott meg, de jobban megfigyelve mégis van egy stílusa, amihez viszont hűek tudtak maradni, figyeltek a részletekre. A szobák nem függetlenek egymástól, egész játék alatt jönni-menni kellett. Mégis logikus volt, egyértelműek voltak a teendők. Átlagos…..
Eddig ez a hely volt számunkra a legizgalmasabb. Különleges a hangulat, meseszerű az egész. 4 szoba, mind más és mind nagyon ötletes. Emellett a feladatok is kreatívak, egyediek és jó sok van belőlük. Igazi kihívás, több korábbi kijutás tapasztalataival együtt sem volt…..