Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deyvoran

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az óév utolsó hülyéi 2007.01.02 08:00:00
Nincs semmi ok a dínomdánomra meg hejehujára; nem zárult le és nem kezdődött el semmi. Ugyanazok az idióták vannak a színpadon idén is, mint akik tavaly. Lássuk 2006 utolsó belpolitikai pengeváltását szemléltetésül. Tehát az a kiindulópont, hogy - észlelve a harmincéves…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Subba Nem kúrtam hószánon 2006.12.07 18:16:00
Magyarországon az adásba nem, az internetre viszont igenis felkerülő vidóknak hagyománya van Kétmillió Philip emlékezetes hülyekurvázása óta. A Sport1 kevéssé érdekes Motorshow című műsorának felvételéről számrazó alábbi kis részlet is megérdemli a népszerűséget. A…..
Mi itt a Subbánál viszonylag tapasztalt sajtóközlemény-olvasónk vagyunk. Így már fel sem kapjuk a fejünket, ha hülye dídzsék és együttesek sajtósai árasztják el marhaságaikkal postafiókunkat. Az viszont még minket is meglepett, hogy egy ZSEBRŐL is lehet oldalakat írni. A tény:…..
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Egy 12 éves dél-karolinai fiú egy életre megtanulta, hogy a fa alá tett ajándékokat tényleg csak karácsonykor szabad kinyitni. A fiúcskát hiába figyelmeztette többször is a dédnagymamája, hogy ne bontsa ki az ő nevére szóló csomagot, a Game Boy hívása erősebb volt az intő…..
Eddig azt hittük, a fenékbe felhelyezett tárgy vilárekordját a Jackass film tartja, amelyben az egyik főszereplő egy kisautót dug fel magának. Most viszont egy ifjú angol megdöntötte a csúcsot. Ő a fiatalkorúak börtönébe próbált egy mobilt becsempészni, és nem a zsebében.…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
Subba Norbert viccel 2006.11.30 17:13:00
Hé, tudtátok, hogy Schobert Norbinak van humora? Illetve még nincs, de már rohadtul próbálkozik...
A Magyarországi marketing-dídzsék felkutatásáért és pellengérre állításáért már eddig is sokat tettünk. Most az elképesztően, elborzasztóan, elbaszottan hülye nevű DJ Samplert szeretnénk bemutatni. Illetve mutassa csak be őt szépen a saját hírlevele."Deejay Sampler vs.…..
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Különleges férfi kell ahhoz, hogy a meleg bőrszerkósok és a kutyaszexesek szubkultúrája végre közelebb kerüljön a szélesebb magyar közönséghez. David Merlini ilyen különleges férfi, ahogy azt december 1-i könyvbemutatójának dísze is bizonyítja...
A következő sztoriért köszönet Capture nevű olvasónknak és Lóránt Attila fotográfusnak. Visszavonták az új Leslie L. Lawrence-regényt, a National Geographic jogászai ragaszkodnak a kötetek bezúzásához. Cirka 70000 példány lett oda egy borító és a jó magyar igénytelenség…..
Deyvoran 2006.11.24 14:58:35
Subba Jr. Ghetto Street Fight 2006.11.23 13:16:00
Mink a Subbánál kevés dolgon lepődünk meg, sokkot pedig szinte soha nem kapunk. A harcoló törpéken csak kacagunk, a Rotten.com fotóinak böngészése közben pedig bármikor megreggelizünk. A beszédes Jr. Ghetto Street Fight című videó végignézése után azonban még mi is nagyokat…..
Magyarországon a legsúlyosabb sajtóközleményeket a popipar legalja termeli. Szinte naponta érkeznek a spamek olyan, még közepesen sem híres köcsögök sajtósaitól, akiket az sem ismerne fel, aki heti 168 órában a Vivát bámulja. Itt van például az elképesztően hülye nevű DJ…..
Subba Közös múltunk - Anettka 2006.11.22 12:04:00
Ezekben a törpeharcokkal és balázsshowkkal terhes időkben hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a magyar televíziózás minden bizonnyal évtizedekig fennálló csúcsát Anettka tartja. Amióta kevesebbet mutogatja magát bőrtangákban mintha elnézőbbek lennénk vele, és ezért is nagy…..
Deyvoran 2006.11.22 15:25:26
"75. ÉVES A JÓL ISMERT MIKULÁS FIGURA Budapest, 2006. november 20. –  Nehéz elhinni, hogy a vidám, rózsás arcú, dús fehér szakállú, bő, piros köpönyegű Mikulás csupán 75 éves. Pedig így van. A jól ismert figurát 1931-ben Haddon Sundblom amerikai művész…..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..