Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t_peti83 (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniálisan nyomasztó ár/teljesítmény arányra bukkant Gábor csomagküldésileg. Nagyjából azonos méretű pakkot Németországból Magyarországra feladni épp feleannyiba kerül, mint innen oda. A sebességet és a biztonságot meg kell fizetni: Csak azt a kérdést szeretném feltenni a…..
Kicsit félek, hogy rossz irányba száll el a vita - van erre megfelelőbb fórum elég - , de mindenképpen meg akartam mutatni az International Woman's Health Coalition provokatív ötletét. A nők jólétéért küzdő szervezet ugyanis az óvszer használatát nyíltan ellenző katolikus…..
t_peti83 (törölt) 2009.04.04 09:02:06
A kedvenc pólóm, amiből magamnak is vásároltam, sőt hordtam már gyülekezeti alkalmakkor is, pl ez: www.zazzle.com/jesus_and_french_fries_tshirt-235995914730380102
'I love Jesus and French fries' 'Szeretem Jézust és a sültkrumplit'...
Egy biztos. Ha egyeseknek nem is, Istennek biztosan van humorérzéke és jót kacag az ilyeneken. Egyébként első voltam az előbb... :P
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
Aki ült már első sorban moziban, az sem tudja egész pontosan átélni Ádám bánatát, őt ugyanis tolókocsijával az első sor elé parkíroztatja a Cinema City vadonatúj építésű mozijaiban: A Cinema City mozicég már a Sugárban levő mozijánál bebizonyította, hogy szuperérzékeny…..