Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GabeE3e

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
GabeE3e 2018.09.11 22:25:33
@igazi hős: Egyszerűbb itt hagyni az országot huszonévesen.Mint egy kib#szott Black Mirror részben élni itthon.
Hivatalosan mától az HBO GO-n Magyarországon is lehet nézni Sacha Baron Cohen új sorozatát, a Who Is America?-t, de addig is itt van 10 perc abból a műsorból, ami már most kiborította Sarah Palint. Ebben a jelenetben Cohen egy volt izraeli ezredesnek adja ki magát, aki azt erőlteti egy csomó…..
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
Amikor az izraeli Prisoners of War című sorozat amerikai jogait megvette a Showtime, majd odaadta Howard Gordon producernek, aki többek között a 24-et is tető alá hozta, nem is sejtették, hogy 2015 őszén már a hatodik évad berendeléséről fognak dönteni. Az eredeti sorozat mindössze…..
A britek egy igen jól sikerült fotósorozaton keresztül mutatják be, hogyan fejlődött a hadi technológia az elmúlt évezredben, illetve hogy milyen használati tárgyak, fegyverek, ételek, orvosi felszerelések voltak egy adott korban egy angol katona felszerelései között a hastingsi…..
Nem poénkodunk, sőt kegyeletet sem sértünk, inkább csak dühösek vagyunk, de meglehetősen: a köztévé M1 nevű kormányszócsövén csatornáján ma este 19:30-kor leadott Híradójába volt idő a kormány tankönyvprogramjának dicsérgetésére, az ellenzék baszogatására két…..