Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isten Isten

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levente összes készülékén felmondta a biztosítást a Vodafone-nal (és a T-Mobillal) szerződött Ace European Group Ltd, miután egy taxiban eltűnt az iPhone-ja. Csere nincs, mert nem "igazi" lopás történt, a havi 22000 ezer forintos csomag maradt (benne a felmondott biztosítás…..
Isten Isten 2014.06.10 14:06:47
@agresszív kismalac: Iszonyat buta vagy.A szifon és a többi hasonló cucc nemcsak teledon.De mindegy neked magyarázhatok...
Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt…..
Alább a hivatalos jelöltek, lehet szavazni! Aztán majd csinálunk alternatív díjátadót (nem, csak vicceltünk). Amúgy kizárólag a magyar kategóriákat gyűjtöttük ki alább, ezek az igazán érdekesek. (A teljes listáért ide kell kattintani.) Hajrá! Betöltés.....
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Isten Isten 2014.05.16 12:15:27
@平八: Te ki a retek vagy?Azon kívül,hogy egy szárnyas bré fejü nonszensz....
  Az egyszerű vidéki lány szerepének eljátszásához bizonyos szempontból pontosan olyan skillek szükségesek, mint a köztársasági elnöki pozíció betöltéséhez. Érdemes őszintének lenni. Ez persze nem mindig sikerül és talán pont ezért lehet az elmúlt fél-háromnegyed…..
A Nagy Kérdés: Tud-e a Down Kirk Windstein Crowbar-főnök nélkül jó lemezt csinálni? Egyelőre nagy különbséget nem érzékelek az előző EP-hez képest. A Down isteníteni szokás, én is imádom az első lemezt, kicsit kevésbé a másodikat, aztán úgy ellaposodott a dolog. Vagy csak…..
Gergő szerint hazudik a Gastland teljes kirakata és minden létező reklámanyaga, minthogy 1190 forintért nincs korlátlan ételfogyasztás: Az lenne a kérdésem, hogy szabályos-e, hogy a Gastland étterem a Széll Kálmán téren nagy betűkkel hirdeti, hogy "korlátlan ételfogyasztás"…..
Naiv bérfőzető szerint beolcsójánosodhatott az Ízvilág szakácsa, mert cafatosodik a menü: Sziasztok, két hete nem az Ízszervíztől rendelek...  Minden kaja finom volt, semmire nem szólhattam egy szót sem, de a minőséggel már kezdett bajom lenni.  Szűzpecsenye…..
Először akkor találkoztam a Koroggal, amikor vagy a 97-es vagy a 98-as Szigeten délután elténferegtem a Bahia sátor mellett, bentről meg valami kegyetlen jó zene szólt. Az volt a Korog. A koncerten alig voltak, de akkor még emiatt senki nem bánkódott. Ezt mondják családias…..
Isten Isten 2014.04.23 13:08:34
Nem annyira naiv ügyfél azelőtt lefotózta meghibásodott Lenovo Y510p laptopját, hogy beadta volna a Telemax szervizébe, így elég gyorsan be tudta bizonyítani, hogy ők karcolták össze javítgatás közben. Három hibajelenségből amúgy egyet sikerült orvosolni, a másik kettő…..
István január óta a Telekommal küzd. Amióta bekötötték az ADSL-t, azóta a sebesség a fele és a tizede között ugrál, amikor épp nem szakad. Ezt számtalanszor bejelentette, de semmi eredménye. Február végén aztán egy szerelő megállapította, hogy nem is lehet nála ADSL, mert…..
Isten Isten 2014.04.02 12:22:14
Zoltán nem tartotta számon, mikor kötött legutóbb hűségszerződését a Vodafone-nal, a Váci úti Tescoban lévő kirendeltségben pedig nem említették, mint fennálló kötelezettséget, ezért elindította a számhordozást. Ami sikerült is, csak aztán befutott az 52000 forintos…..
A midseason azért jó, mert a network tévék ki tudják próbálni azokat a sorozatokat, amikben annyira azért nem bíztak, hogy már ősszel műsorba küldjék őket. "Akkor ide kerülnek a szarok!" kiálthat fel az egyszeri tévénéző, de persze ez messze áll a valóságtól, mert a Grace…..
Isten Isten 2014.03.24 14:29:41
@saks: Ezt nevezem én agyhalálnak amit felmutatsz..
Más néz helyetted tartalmat és te ezt kritika nélkűl elfogadod.(ez most független a "krizis"minőségétől-től).
Baromi jó ez a szám. Elég lenne ennyi is, de mivel eléggé ismeretlen zenekarról van szó, így szolgáltatok némi infót is mellé.  A Néhai Bárány 2004-ben alakult Keszthelyen, de a végleges formáját 2010-ben, Budapesten nyerte el. Ők úgy fogalmaznak, hogy a zenéjük egy…..
Az előttünk álló hetekben az alábbi funkciók hibajavítása és polírozása következik: Weboldalak mozgatása (drag and drop) a fülsáv, a könyvjelzősáv és a gyorshívó között. A címmező egy nyitott lakattal jelzi, ha az adott oldal tanúsítványa érvénytelen. Gyorshívó…..
Isten Isten 2014.02.09 16:20:01
@RaidX: ?