Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neogra

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
Neogra 2014.02.09 16:21:08
@BotloB: De akkor írja már le nekem valaki, hogy milyen nótát vagy előadót szeretnétek hallani?
Vann szép és jóhangú lányok, vannak jóképű, szimpatikus fiúk. Aki azt mondaj, hogy mindegyik nóta hallgathatatlan és egyik előadó sem szimpatikus az nem tudom mit szeretne hallani.
Szerintem a FoolMoon vagy Pál Dénes méltóan képviselné az országot. De a HoneyBeast-et is el tudnám képzelni.Polyák Lilla száma nem túl bonyolult, de fülbemászó és szerethető. A nő pedig igazán dekoratív a hangja pesig csodás. Nem kell velem egyet érteni, de szerintem igen is hallgatható és jólmegírt számokról van szó.
A zsürivel pedig nem érdemes foglalkozni. Biztos vagyok benne, nagyon jól tudják, hogy mikor-kit juttatnak tovább. Szerintem az lenne méltatlan, ha nem szépen beszélnének az előadoról. Gondoljátok meg, Rúzsa Magdi és Kovács Kati esetében kollégáikról kell véleményt mondjanak, akivel egy hete mondjuk még egy szimpadon állt egy másik műsorban.Vagy következő héten egy buszban utaznak egy falunapra. A két férfi ember a zsűriben, számomra egyáltalán nem szimpatikus, de nekik a műsor után is bele kell tudni nézni az előadók szemébe. Amikor a vége főcím lemegy, csak számunkra ér véget a műsor. Utána ők nem mennek el egymás mellet a folyosón, hogy én zsűritag vagyok, te meg versenyző.
Köszönöm BotloB, hogy észrevetted, bizony-bizony nekem a stílussal van problémám, és mint minden "majdénmegmondomatutit"ember esetében, most is nagyon kíváncsi lennék, hogy a blog írója vajon milyen zenét írt már életében vagy vajon milyen lehet az énekhangja ;)
Neogra 2014.02.09 17:38:28
@BotloB: Köszönöm, hogy leírtad kiket kedvelsz, Így már teljesen értető, hogy azokat a számokat hallgatatlannak gondolod, amik a Dalban indultak. A Te világod teljesen más. A legnagyobb tsztelettel, szerinted a Vad Fruttikat vagy Harcsa Veronikát nem fikázná a blogg írója - aki tutira csak ebben látná örömét - és a kommentelők nagy része.
Számomra az az érthetelen, hogy senki nem tartja tiszteletben a másik véleményét. Miért kell bántani valakit, mert neki Király Linda tetszik vagy Oláh Ibolya.
Mindenhol csak a fikázást olvassa az ember. Már nem merek egy cikket sem elolvasni, mert mindenhol csak arra mennek, kiről milyen hányadék dolgot lehetne írni.
Senki sem azzal foglalkozik, hogy Ő kit bír és azt buzdítaná, inkább átmegy olyan oldalra, ahol trollkodni lehet. Engem a hideg rázott ByAlextől még inkább attól amit "énekelt", de nem mentem egyik oldalra sem, ordenáré dolgokat irogatni.
Beteges világot élünk, ez elég kiakasztó! :/