Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeMater

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kellemes nyári reggelen amikor a kutyám nem hagyott aludni, úgy döntöttem, hogy elindulok kutyát sétáltatni (lakhelyemen Szűcsiben). Hirtelen eszembe jutott, hogy összekötöm a kellemeset a hasznossal és kutyasétáltatás közben pokemon gozni is fogok. El is indultam pokemon szerző körutamra, ám a…..
Hogyan kezdj Pikachuval?   1. Pikachut csak a játék megkezdésekor tudod biztosan megszerezni 2. Miután regisztráltál és beléptél a játékba 3 Pokemon jelenik meg:Charmander, Bulbosaur és Squirtle 3. Ne szedd fel őket hanem menj el arról a helyről ahol vagy 4. Egy idő után újra spawnolódnak 5.…..
Robbanó hírek Dino Hunter 2014.08.16 21:00:16
  Na kiszeretne ős kori dínókat  még meg nem jelent fegyverekkel lőni????                       Aki igen ,akkor készűljön a nagy össze csapásra!!!!!! ..
VeMater 2014.08.16 21:11:25
Az év elejei lendületünk nem hagyott alább, így remek újdonságokkal és frissítéssekkel jelentkezünk. Lássuk mivel lett mától több a blog.hu rendszere: Frissített editor A posztszerkesztő frissítése már régóta tervben volt, végre megléptük! Jelzéseitek és tapasztalataink…..