Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.monilla

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors munkatársai hosszasan vizslatták azt a fotót, amit itt lehet megnézni, és arra jutottak, hogy bizony a sok pixel mögött egy darab pina van, Tóth Gabié, aki egy hétvégi haknifellépésre nem vett bugyit, csak hosszú, hasig felsliccelt szoknyát. Mivel a pinás képet nem…..
m.monilla 2014.04.28 10:47:39
@Fazakas László: határozottan többre vitte mint te
Múltkor említés szinten felmerültek a Burger King kuponjai, úgyhogy lett is róluk egy történet. Naiv gyorsétkező egy kuponos menüt rendelt, amit megfejelt egy "ajándék bögre"-kuponnal, ami akkor jár, ha nagy üdítőt vásárol. Úgy gondolta, a menüben vásárolt nagy üdítő…..
Aszongya a mai Bors, hogy  A hazai televíziózásban, de még világviszonylatban is ritka az, amire az RTL ezen a héten készül. Felvételről adja a Csillag születik helyett indított Szombat esti lázat. Naszóval az a ritka, hogy egy műsort előre felvesznek, majd később tolnak…..
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..