Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lifecracker

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
lifecracker 2016.08.28 23:01:15
"A német tömegek egészen a II. világháború végéig kitartottak a nácik mellett, mert elhitték, hogy az egész világ - különösen a zsidók - azért fogott össze, hogy elpusztítsák Németországot. "

Hát igen, erről szól az egész "menekült" invázió. Így akarják kiirtani a németeket.

A Hooton-terv a németek kiirtását szorgalmazza a fajkeveredés elősegítésén keresztül:

en.wikipedia.org/wiki/Earnest_Hooton

Jelenleg ez folyik Németországban. De egész európára ki akarják terjeszteni, az egész fehér fajt meg akarják semmisíteni.

Mint ahogy a Kudenhove-Kalergi tervben szerepel. Mellesleg ő volt az első ember aki megkapta az a Charlemagne-díjat, amelyet Angela Merkellel egyetemben több népirtó patkány is megkapott.
Egy ismerősöm Facebook oldalán egyre gyűlnek a menekültellenes posztok. Ami számomra alapból visszataszító, mert nem szeretem, ha valaki bedől a propagandának, anélkül, hogy körbejárná a témát több oldalról is. Csakhogy az illető jó pár évvel ezelőtt, a kilencvenes években átmenekült Romániából…..
lifecracker 2016.08.02 20:15:37
Túlélték a sivatagot, az embercsempészeket és a Földközi-tengert is, mely sok bevándorló temetőjévé vált. Meg nem született gyermeküket is elvesztették az út során. Így érkeztek Olaszországba egy jobb, békésebb élet reményében...
lifecracker 2016.07.09 20:43:42
@bóvli ország jobban teljesít: A magyar mellett az angol is anyanyelvem, te szardarab. Ne okoskodjal itt.
Kevés téma képes annyira megbízhatóan kihozni az átlagpolgárban lakozó vicsorgó fenevadat, mint a melegek ügye. Szelíd kisnyugdíjasok, keményen dolgozó kisemberek válnak gombnyomásra lila fejű dühöngővé, ha szóba kerülnek meleg honfitársaink. Kidagadt nyaki ütőérrel megy a buzizás a kocsmában, a…..
lifecracker 2016.07.03 02:31:11
Ez mar regen nem a buzeranciarol szol, de igazabol soha nem is arrol szolt. A valosag az, hogy Sorosista felforgato patkanyok probaljak szetverni a tarsadalmi normakat, hogy elhozzak az Antikrisztus uralmat.

Mar regota tudjuk, kik azok a szociopatak, akik a sajat buneiket vetitik ki masra. Akik allandoan naciznak, mikozben naluk nagyobb naci nincsen a Foldon. Akik allandoan a holokauszt miatt sirnak, kozben tortenelmuk es vallasuk masbol sem all, mint annak felsorolasabol, hogy hany nepet irtottak ki, csaptak be es tettek tonkre. Ebben a szellemben fogalmazodott meg a kovetkezo mondat.

"Akinek nincs más büszkesége az életben, mint hogy magyar heteroszexuálisnak született, az könnyebben válik meleggyűlölővé."

Szoval igen, itt nekunk, normalis embereknek nincsen mas buszkesegunk. Holott soha nem mi voltunk azok, akik buszkesegmenetet szerveztunk azert, mert kepesek vagyunk mas szaros seggebe a farkunkat betenni.

Azok, akik eletuk eme nagy tettere buszkek es pride-okat szerveznek, a sajat elaljasodott, allati szintre sullyedt ertekfelfogasukat vetitik ki rank, de a fajtajuktol megszokott kettos merce jegyeben mar forditott elojellel tortenik az ertekitelet akkor, amikor mi kerulunk gorcso ala.

Hiszen mig felfogasuk szerint ok joggal buszkek a maguk altal kozszemlere tett seggbekukira, addig az o altaluk elkepzelt belolunk fakado hetero buszkeseg - es itt jelzem, hogy semmi ilyen buszkesegrol nincs szo a mi esetunkben, hiszen normalisnak lenni egy allapot, nem ok a buszkesegre -, mar szurja a szemuket, mar negativ kontextusban jelenik meg a fent idezett mondat szerint.

Hogy egy eletkozelibb peldaval szemleltessem totalisan elmebeteg es onmagabol kifordult iteletalkotasi mechanizmusukat, ez korulbelul olyan, mint amikor Mose Kantor nacizmussal vadolta meg a nemet tarsadalmat, mert nem akarnak megtobb "menekultet" befogadni, holott az o fajtajanak orszaga volt az, amelyik egyet sem fogadott be a szinesek kozul, es a nemet tarsadalom volt az, amelyik millio szamra fogadta be oket.

Mint az anyagyilkosok, akik buszkek arra, hogy megoltek az anyjukat, majd minket vadolnak meg anyagyilkossagal. Az, hogy az mi anyank meg mindig el, egyaltalan nem szamit. A lenyeg a hir, nem a tenyek.

Ahogy Pap Gabor szokta mondani, ez a hazugsag mesterfoka, amikor lougrasban hazudnak.

Es akkor magarol a homoszexualtasrol a velemenyem:

Nem maga a homoszexualitas a problema. A problema az erre raszervezodott politikai mozgalom, amelyik Saul Allinsky utmutatsait kovetve parasztkent hasznalja fel ezeket az embereket. Egy beteg tudati allapotot idealizalva szubkulturat epitenek a tarsadalmon belul. Ezek a felhasznalt lenyek elszakadnak a tarsadalomtol, onnantol kezdve felhasznalhatok politikai akciokra es szavaztszerzesre.

Eleg vegignezi a kepeken. Itt mar regota nem az a fo tema, ami. Itt mar erosen megjelenik a vallas -es nemzetgyalazas, a betolakodok befogadasa melletti kiallas, es korulbelul minden mas, baloldahoz kotheto felforgato eszme.
Magic 8 ball Don't panic! 2016.06.24 19:35:00
Akkor szemezgessünk csak kicsit az elmúlt durván 12 óra híreiből. Szóval, aki nem tudná (vagyis aki egy kő alatt él), tegnap volt Nagy-Britanniában a Brexit-népszavazás, mely során a brit állampolgárok eldönthették, hogy az Európai Unióban kívánnak-e maradni. Mára virradóra arra a jó hírre…..
lifecracker 2016.06.26 10:10:57
@Nemzetes Zsolt: Kepzeld, te faszfej, hogy hangoztatom mindenhol, es olyan embereket is sikerul meggyoznom, akik addig liberalis nevelest kaptak, de meg nem hulyultek el teljesen.

A jelenkor esemenyei bizonyitjak, hogy az antiszemitizmus es a rasszizmus nem idejetmult, hanem nagyobb szukseg van ra, mint valaha. Ezert terjednek ugy, mint a futotuz.
lifecracker 2016.06.26 11:01:06
@Nemzetes Zsolt: Nem, arra gondolok, hogy ti mocskok ratortetek a feher ember vilagara. El akartatok pusztitani minket, de egyre tobb ember elott leplezodik le az aljas tervetek.
lifecracker 2016.06.26 12:11:39
@Nemzetes Zsolt: A hozzad hasonlo patkanyok sosem azzal jonnek, hogy nincs zsido, nincs cigany, nincs neger, nincs kinai.
Kina a kinaiake, afrika a feketeke, a feher ember orszaga mindenkie! Anyad!

Csak feher ember nincsen. Hat persze. Azert, mert a celotok a feher faj kiirtasa. Leleplezodtok az emberek elott, es a britek elott is leleplezodtetek.

Balfaszok vagyunk? Igen, azok vagyunk, mert nem szabadultunk meg meg toletek es a szellemi kutmergezesetektol, es attol, hogy minden energiatokkal azon dolgoztok, hogy gyengeve tegyetek minket. De ennek mar vege. Az emberek tobbsege atlat mar rajtatok. Egyre tobben tudjak mar, hogy a liberalizmus az a mereg, amivel gyengititek a feher fajt. De mar nem sokaig. Satanista libsi patkanyok.
NemGogol Lex London 2016.06.25 11:26:16
Óriási szerencse, hogy a kilépés traumája egy multikulti kultúrállamnál csapódott be. Az európai identitástudatot most először látom közösségi szinten működni. Kaya Mar brit karikatúrista festménye. Forrás: http://www.kayamarart.com/ A reggeli sokkhatásból, a Magyarországon is felrobbant online…..
lifecracker 2016.06.26 11:07:31
@bringás bosszantó: Hogy dogolne meg az osszes hozzad hasonlo unionista patkany. Nektek mindegy, hogy EU, vagy Szovjetunio, csak legyen folotted valami zsido akinek a faszat lehet szopkodni.
Mielőtt a világ nagyobbik része megkezdené a világháború, a gazdasági összeomlás és a káosz vizionálását, egy dolgot érdemes leszögezni. Az angolok nem angolosan távoznak. Az Európai Unió jelenlegi vezetőit sokkal nagyobb felelősség terheli a történtekért. A szigetország lakói ugyanis EBBŐL az…..
lifecracker 2016.06.25 19:17:40
@fidesz jobbik maszop dk együtt pm lmp egykutya: Fogd az eszmedet, dugd fel a seggedbe, es takarodj el vele a hazadba, Izraelbe. A hulye panelprolikon kivul masnak mar nem tudod ezt a hulladekot eladni.

Az embereknek mar tele van a fasza veletek.

A feher ember elkezdte visszavenni az orszagat. Deal with it.
Talán. Most például rövid történelemórát tartott a Magyar Rádióban, amikor szokásos hajnali monológjában a muszlim világról festett sajátos, képzeletbeli tablót a hallgatósága számára. Ilyen pillanatokban mindig elfog bennünket a kétség, vajon a magyar miniszterelnök megfelelő pályát választott-e…..
Szinte naponta jelennek meg olyan tanulmányok, híradások és kormányzati nyilatkozatok, melyek azt támasztják alá, hogy a 2014-es választások előtt nagy dirrel-durral bejelentett Paks 2 gigaberuházásról kezd lemondani az Orbán-kormány. Ha mégis megvalósulna a bővítés, az már szinte biztos, hogy nem…..
lifecracker 2016.06.01 15:57:34
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ne beszelj neki holmi termodinamikai korfolyamatokrol, mert karomkodasnak veszi.
lifecracker 2016.06.01 16:06:12
@csentecsa: A zorban a zatomot jobban lopja, mint a fotont. Nem tudtad?
A Nemzetiszocialista Német Munkáspárt (NSDAP) propagandája már a kezdetektől fogva végletekben gondolkozott, ellenségekben és hősökben. A totális diktatúráknak annál is inkább szükségük volt ellenségekre, hogy így igazolják azt  a terrort, ami a rendszerük működtetéséhez szükséges volt. A…..
Aki egy picit is jártass az online térben, szokott híreket, blogokat olvasni és a kommenteket is átnyálazza (emberek jelentős része), azok már találkozhattak a "te is bérkommentelő vagy?" kifejezéssel! A bérkommentelő olyan internetes csökevény, akit fizet egy hatalom, egy cég vagy valaki, hogy…..
lifecracker 2016.05.24 13:49:44
Inkabb arrol kellene beszelni, hogy a Soros Gyurka felek miert tamogatjak milliardokkal az olyan felforgato tarsasagokat, amelyek az ehhez hasonlo cikkeket jelentetik meg. Nem tudom, hogy a magyar kormany alkalmaz -e attetelesen berkommenteloket, de ha alkalmaz, az mindenkeppen jogos, hogy ellensullyozza a nemzetkozi jiddisek altal megvalositott propaganda-tevekenyseget.

Mindazonaltal nem hiszem, hogy a kormany alkalmazna berkommenteloket. Az embereknek mar teli van a genitaliajuk a ballib mediterrorral, de nemcsak Magyarorszagon, hanem vilagszinten is, igy maguktol is kommentekben valaszolnak a ballib trollok provokacioira.

Ennek kovetkezmenyekent kb 2012 ota tapasztalhato, de 2015-ben durvan felerosodo nemzetkozi jelenseg, hogy a Soros-fajtak altal penzelt ballibmocsok mediumok sorra kapcsoljak le a kommentelesi lehetosegeket a cikkeik alatt. A libtardaltak ugyanis imadjak a szolasszabadsagot, meg ugy mindenfele szabadsagot, de erdekes modon csak addig, amig az 100% ban az o erdekeiket szolgalja.

A jelenseg egy kicsi, amde egyre novekvo szamu elkotelezett, a modernitas agymosasa ellenere is meg gondolkozni kepes igazsagkereso harcosnak koszonheto, akik az internet feluletein vilagos ervelest es adatolast hasznalva porra zuzzak a liberalbolshevistak es kulturmarxistak erzelmi alapu erveleset, ramutatnak kettos mercejukre es hazugsagaik valosaggal valo szembenallasara.

Ilyenek peldaul dr.David Duke, aki a jiddis extremistak hatalomgyakorlasat leplezi le naponta jelentkezo radioadasaban, legtobbszor a sajat maguk altal kozzetett dokumentumokat felhasznalva; Stefen Molyneux a free domain radiotol; a Black Pigeon Speaks youtube csatorna. Vagy a magyarok kozul megmelithetjuk Bogar Laszlot vagy Drabik Janost.

Azonban, ha mar a kormanyzati berkommentelesnel tartunk, misem termeszetesebb, hogy a cikk iroja emlitest sem tesz a berkommenteles leghiresebb valtozatarol, az Izraeli hasbararol.

Ennek kereteben az izraeli kulugyminiszterium rendszeresen fogalmaz meg ajanlasokat a faji ontudattol tulfutott kommenteloknek, hogy a c*onista terrorallam erdekeit hatekonyan tudjak kepviselni az interneten.
A magyar kormány kommunikációja elérte a venezuelai vezetés szintjét. Már a néhai Hugo Chávez is minden gonosz eredőjének tartotta az Egyesült Államokat, utódja, Maduro elnök pedig gazdasági szükségállapotot vezetett be, mert szerinte a gaz burzsoák leállították a gyárakat, így állandósult az…..
lifecracker 2016.05.23 18:28:27
@grafoguru: Kit erdekel, hogy mekkora tudasa van, meg hogy hany nyelvet beszel? Miert relevans az, hogy hany orszagban jart? Ez igazolja azt szerinted, hogy Europa muszlim invaziojanak elosegitesen dolgozik?

Es ez az allitolagos nagy vilagjarta tudos ember hogyhogy nem tudja, hogy ahova a muszlimok betettek a labukat, mindenhova haborut importaltak es megsemmisitettek a helyi kulturat?

Szerinted Afagnisztan muszlim volt regen? Pakisztan muszlim volt? Lehetne folytatni a sort.

Ez a rohadt arulo kommunista legnagyobb elvtarsa, Barack Obama nezeteit koveti. Szinte mindenben egyetert a ket mocskos bolshevik patkany. Mindketten a feherember vilaganak lerombolasan dolgoznak.
lifecracker 2016.05.23 19:08:05
@grafoguru: Az a te szinted, libsitakony.
lifecracker 2016.05.23 19:11:27
@atpijkamo97: Jezus nem volt zsido. Tudom regi taktikatok, hogy az ellensegeiteket zsidonak allitjatok be. Igy lett meg Hitler is zsido.
Az egyik szemem sír… és a másik is. Nem elég, hogy Fidesz-kormány téves gazdaságpolitikai elképzeléseket hajszolva égeti el a magyar adófizetők pénzét, de közben a gyenge lábakon álló magyarországi üzleti szellemet is sikerül felszámolni. Nehéz feldolgozni, hogy egy nemzetközi versenyben, tiszta…..
lifecracker 2016.05.14 11:30:30
@kawaarc: Persze, ha ignoralod ezeket a pontokat, akkor valoban olcsobb.

2) Magyar embereknek adsz munkat, akik adoznak a jovedelmuk utan, ami szinten megy vissza az allamhoz.

3) A munkasok itt koltik el a penzuket, ami ugye megint adobevetelt es munkahelyeket fog generalni. Lehet hogy valamelyik rokonod uzletebe fog bemenni az a jomunkasember, vagy valami olyan szolgaltatast vesz igenybe, aminek a hasznabol te is reszesulsz valamilyen modon.

4) A hazai gyartas beszallitoknak is ad munkat.

5) Innovacios lehetosegeket teremt, tudast gyarapit, egyetemekket finanszirozhat.

6) Csokkenti a munkanelkuliseget, javitja a gazdasagi mutatokat, nem tudom, hogy felfogod -e, hogy ennek miert van jelentosege.

7) Ha neadjisten meg kulfoldi megrendeleseket is sikerulne nyelbe utnunk, akkor a kereskedelmi egyenlegunk is javulna. Gondolom azt sem tudod, hogy ez miert jo nekunk, de egy libsitol nem is lehet elvarni, hogy felfogjon dolgokat, ezert nem hibaztatlak.
lifecracker 2016.05.14 12:39:05
@kawaarc: Ez az elso hozzaszolasombol lett kimasolva, ami konkretan a cikk irojanak szolt.
lifecracker 2016.05.14 13:10:28
@roli101: Vasarlasaim soran a magyar termekeket reszesitem elonyben, akkor is ha kicsit dragabb. Egyebkent nem Magyarorszagon elek jelenleg, igy nem sok eselyem van magyar termeket vasarolni. De az elelmiszert igy is magyar boltbol szerzem be, es az olyan termekeket is, amiket egyebkent olcsobban megkapnek, ha a helyit valasztanam. De amig otthon eltem, sosem volt szempont, hogy a szlovak tej olcsobb.

Sajnos iparilag a beka segge alatt vagyunk, igy nem adodik tul sok lehetoseg valogatni. Nem tudok magyar autot, venni, sot magyar banant se. De mivel a textiliparunk is megszunt, echte magyar ruhat se gyakran vasarolok. Magyar divatmarkakat egyebkent szoktam. Kb tiz eve nem vettem Tisza cipon kivul mas cipot, a kategoriajan belul. Az oltonyom szinten magyar gyartmany. Ha lenne rendes iparunk, sokkal tobb magyar termeket vasarolnek, mert tudom, hogy az a penz valamilyen formaban vissza fog jutni hozzam.

Mindazonaltal megertem azokat, akik nem tehetik meg, hogy ne figyeljek az arakat, mert a kormanyzati propaganda ellenere egyre tobben elnek nyomorban. Vannak olyan csaladok ahol meg a 100 forint is szamit. Igy veluk szemben irrealis lenne ilyen elvarasokat megfogalmazni.

Az allam viszont nem az a szereplo, akinek a fogahoz kellene vernie a garast abban az esetben, ha magyar munkahelyek letrehozasat is tudja tamogatni egy kis extra koltsegert cserebe, mert az az extra koltseg sokszorosan meg fog terulni, ha a penz az orszagon belul marad.

Ha peldaul szuleidnek van egy vallakozasa, de valamiert kicsivel dragabban tud termelni, mint a szomszed Jani, es neked szukseged van a termekukre, akkor te is szuleid vallakozasat fogod preferalni, mert csaladon belul marad a penz, ami igy vagy ugy, de vissza fog jutni hozzad is.

Ez lenne az optimalis eset egy orszagon belul is. Es ahol nincs ez a rohadt korrupcio, igy mukodnek jol a dolgok. Ezt kene valahogy felszamolni, de keves eselyt latok ra. Magyarorszag egy korrupcio alapu tarsadalom, itt korbelopjak egymast az emberek. Persze, fejetol buzlik a hal, szoktak mondani. De az emberek is sarosak. Kit nem lehet otthon ma lefizetni?

Valami nagyon nagy dolognak kellene otthon tortennie, hogy valtozzanak a dolgok. Nagyon beleivodott mar a reflexekbe az ugyeskedes, a lopkodas.
Az utóbbi hetekben megsűrűsödtek az olyan kormányzati nyilatkozatok, amelyeket egy motívum köt össze: az uniós tagságunk szembeállítása a magyar érdekekkel. Nem arról van már szó, hogy egyes baloldali, majd mindenféle pártállású nyugati és uniós politikusokat személyükben gyaláznak az olyan alakok,…..
lifecracker 2016.05.09 12:21:27
A libsi hulye. A libsi nagyon hulye. De a magyar is hulye, sokszor meg ha jobboldali, akkor is. El lehet vele hitetni, hogy azok az orszagok, amelyek fel evezreden keresztul fosztogattak a vilagot az eszak sarkatol a tuzfold fokaig, nemelyek, pl Franciaorszag, amely a mai napig gyarmatokat tart fent, megrabol kizsakmanyol; ezek az orszagok osszeallnak es a sajat kontojuk rovasara tobb penzt juttatnak nekunk, mint amennyit kivisznek innen.

Hogy lehet egy ember ilyen hulye, hogy beveszi ezt a szart? De most komolyan. Mert az bar nem kerdes, hogy meg a jobbos magyarok kozul is nagy szamban uniopartiak, hiszen az atlag magyar intelligenciaja, hogy is mondjam, nem veri le a kupolat, de legalabb a jobboldaliaknak nem kene annyira hulyenek lenniuk, hogy a sajat hulyeseguket kivetitsek egy franciara vagy angolra.

Te magyar cimeres okor te! Egy angol soha nem fog veled olyan uzletet kotni, amelybol neki akar csak egy penny kara is szarmazna. Se egy francia, se egy nemet. A visszaosztasok azert vannak, te majom, hogy legyen mivel kiverni a boszme szemedet. Aminek ha utana neznel, rajonnel, hogy a magyar koltsegvetesnek egy olyan jelentektelen resze, mint a bolha pocse. De nem fog sz utananezni, mert osotba magyar vagy.

Kozben pedig letaroljak a piacot a termekeikkel, es a kilometerekkel jobb anyagi lehetosegeik, es az igazsagtalanul elosztott szubvenciok miatt olyan versenyelonyben vannak, hogy mindig alad vagnak arban. Nem tudsz veluk versenyezni. Kinyirjak a magyar ipart, a mezogazdasagot. Ehberert dolgozol az uzemeikben, a Tesco meg Auchanjaikban. Munkad haszna kulfoldre megy. Kozben pedig ezek a cegek ugyanugy kapjak a fejesztesi tamogatasokat, a te adodbol. Azert vizetsz, magyar marha, hogy rabszolgakent dolgoztassanak. Es ugyanugy palyazhatnak az EU-s forrasokra is. Magyaran sajat maguknak osztjak vissza a penzt, amit elvileg az orszag fejlesztesere kellene forditani. Neked meg bemutatjak a statisztikat, hogy mennyi penzt kaptal :D

Az EU azert fizet a magyar gazdagknak, hogy vagjak ki a szolotokeiket, hogy ne termeljenek. Hogy az olasz dompingbor jusson piaci elonyhoz.

Es hogy adodik hozza az egyenleghez az orvos, a mernok, akiket tizmilliokert kikepznek a te adodbol, majd kulfoldon kamatoztatjak a tudasukat. Ez is az anyagi forrasok elszivasanak egyik modja, hulyemagyar. Ez nem tunt meg fel?

A kozeposztaly majdnem teljesen felszamolodott vagy kulfoldre koltozott miota beleptunk az EU-ba. Raadasul omlik rank a szenny is amit a nyugati patkanyok arasztanak. A homoszexualis propaganda, a gender orulet, a politikai korrektseg, a transnemu zombik vonaglasa. A magukat menekultnek hazudo kontinensfoglalo aggressziv sopredek, a mindenfele szinesboru eroszakolo, kecskebaszok, terroristak, irani buzeransok. A globalizmus osszes szemetet idehordja a szel, amelyek tovabb bomlasztjak a mar amugy is szetvert orszagot.

Miert kell neked ez hulyemagyar? Miert almodozol becsi kavezo nyitasrol, miert nem akarsz tisztessegesen a sajat munkadbol, a sajat erodbol megelni a sajat orszagodban?

A nyugat ragadozo orszagokbol all. Itt te nem rugsz labdaba magyar paraszt, hiaba is szeretnek veled elhitetni. Olyan sportban akarsz veluk versenyezni, amit ok mar 500 eve jatszanak. A szemedet kilopjak, mire kinyitod.
lifecracker 2016.05.09 12:54:58
@McZozo: Termeszetesen nem lehet egyik naprol a masikra megvalositani. A britek is tobb eves folyamatra szamitanak, amennyiben kilepnek. De nem is az a lenyeg, hogy elvagjunk minden kapcsolatot mindenkivel. Bilateralis egyezmenyeket kell kotni azokkal az allamokkal, amelyekkel erdekunkben all. Gazdasagi egyuttmukodes, oktatasi kapcsolatok, k+f mehetnek maximalisan. De semmi politikai integracio, es a rablouzemeiket is vihetik a picsaba. Semmi szuksegunk nincsen a szarjaikra. Mi is tudunk aruhazat uzemeltetni, nem kell Tesco, meg InterSPar. Nincs szuksegunk spanyol paradicsomra es kinai fokhagymara. Az olyan cegek maradhatnak, amelyekbol kolcsonosen profitalunk. Szerelhetnek itt ossze Audit tovabbra is - de csak akkor, ha atlathatoan megy a biznisz. Mert az nem jarja, hogy minden evben megdobjuk oket 20 milliard forinttal, ilyen meg olyan fejlesztesekre hivatkozva. Kozben a politika arrol magyaraz, hogy munkahelyeket hoznak. De hat ha ennyi penzt adunk nekik minden evben, akkor gyakorlatilag mi fizetjuk azokat az embereket, akik naluk dolgoznak. Semmi ertelme nincsen ezt a rendszert ilyen formaban fenntartani.
Az utóbbi napok legnagyobb belpolitikai skandaluma, Fidesz-barátibb megfogalmazásban: fejleménye volt, hogy kiderült, Matolcsy bankelnök úr a forintgyengülésből származó profitját rokonok, haverok között osztogatta. Amit pedig eközben a szerencsétlen devizahitelesekkel tett, az ahhoz hasonlítható,…..
lifecracker 2016.05.08 14:32:56
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ezzel nem is lenne tul nagy baj, ha a konyv iroja tortenelem elotti idokre menne vissza, de sajnos nem ez a helyzet.

Egyebkent, bar ezzel a velmenyemmel valoszinuleg egyedul vagyok, nem osztom az afrikai szarmazas elmeletet. A szinesborueket kulon fajnak tekintem, nem hiszem, hogy valaha kozos osunk lett volna.
lifecracker 2016.05.08 15:28:51
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Azonban mig a delkelet-azsiai es a feher ember IQ ja kozott 5-6 pont a koulonbseg, addig a feher ember es a negrid fajok kozott egy standard deviaco. Nem veletlen, hogy a hatterhatalom nem a Japanokkal akar minket osszekeverni.
lifecracker 2016.05.08 21:29:42
@Afrika steht an der Elbe: Bekeben is az.
Itthon nem „menő” egyéniségnek lenni, egyedien öltözni. Izgatottan nézegetjük London, Párizs, New York, Milánó és már számos új „divatfőváros” street style fotóit – de nálunk közel sem ez a helyzet. Számos női és divatmagazin online és printben is ontja a látványosabbnál-látványosabb…..
lifecracker 2016.05.05 17:23:07
@stíluskommunikátor: Valaszolj inkabb a kerdesre, A divattervezok tobbsege undorito buzi, es ez visszatukrozodik abban is, amilyen ruhakat terveznek. En egy atletikus termetu 190 magas ferfi vagyok es a high street fashion store ok 95% ban eselytelen, hogy egy farmert talaljak magamra, mert az osszes ruhat a kis csoffadtseggu kocsogokre tervezik. Nem ertem, hogy ferfi hogy vehet fel ilyet. Nem csak hogy undoritoak, de meg kenyelmetlenek is.
Gyűlölöm a műanyag evőeszközöket. Szívből. Talán még a sorban állásnál is jobban. A műanyag kanalat is utálom, de a kést és a villát, azokat aztán különösen. Múltkor is, amikor abban a kifőzdében beledöfni igyekeztem a nyamvadt hússzeletbe… Biztos járt már így a kedves olvasó is. Az egymáshoz lazán…..
Függetlenül minden társadalmi, vallási, politikai meggyőződéstől mindannyiunk közös ügyének kell tekintenünk az erőszak elleni küzdelmet. E szerint kell tenni azért, hogy azokat, akiket józanész, erkölcs és gerinc nem tart vissza, a hosszas börtönbüntetés és a társadalmi páriává válás kilátása…..
lifecracker 2016.04.07 22:36:19
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ez igy van, de azt se felejtsuk el ugyanakkor, hogy nekunk is konzekvensnek kell maradnunk. Ez oda-vissza dolog.
lifecracker 2016.04.08 12:29:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Hat en sajnos nem tudok ilyen megbocsajto lenni egy ilyen ugyben. Aki noket eroszakol, embereket gyilkol, az az en szememben orokre elasta magat.

Es az o esetet meg az is tetezi, hogy meg ma is teljesen gatlastalan. Szerintem nem sok embernek lenne bor a pofajan, hogy egy nemi eroszakkal a hata mogott reprezentativ poziciot vallaljon(vilagversenyekre jarni edzokent), alpolgarmesteri cimet tartson(kozszereplo) valamint uszodat nevezzenek el rola.

Raadasul, amit persze nem tudok bizonyitani, de eleg valoszinu, hogy annak idejen a Part kert tole valamit ezert a szivessegert...
lifecracker 2016.04.08 12:32:30
@Ad Dio: Azt mindenkinek ajanlom, hogy nemi aktust csak a sajat lakasaban vegezzen, es legyen minden bekamerazva, ha olyan not sikerul osszeszedni, akit meg nem ismerunk elegge.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt cím!   Én is leírnám az élettörténetemet. 43 éves vagyok, nőtlen. Egy borsodi kis faluban élek 500 fős zsákfalu Ózdtól kb. 15 km-re. Munkahely nincs, csak közmunka. Édesanyámat…..
lifecracker 2016.04.04 17:43:12
@panelburzsuj: Tévedsz, ha azt hiszed, hogy már biztosra mész
88 óta beton dzsungelben élsz
Ugyanannyira durva a harc, ami itt vár majd rád
Ez egy őserdő, csak a díszlet más
Azt gondolom, ha figyelsz jó leckét vehetsz
Tigrisként küzdenek itt is az emberek
Ugrásra készen állj, ha áldozatra vársz
Éles karmokkal, szemedben izzó láng

[refrén]
Sárga, Fekete - Sárga
Sárga, Fekete - Sárga

A földön nincs párja
Nem számít, mit teszel, ha úgy talpon maradsz
Nem számit, mit teszel, ha nem vagy áldozat
Csak semmi szánalom itt nincs már több szabály
Ez egy őserdő vagy egy zártosztály
Lehet, hogy félsz tőlünk az nekünk egyre megy
Zárd be az ablakot, jönnek a Tigrisek
Ugrásra készen állj, ha áldozatra vársz
Éles karmokkal, szemedben izzó láng

A magyar tarsadalom felbomlott teso.
  Az idei március 15. eseményeinek van egy közös üzenete: megkezdődött Orbán Viktor végjátszmája, a miniszterelnök elindult a bukás felé. Mire alapozom ezt? Orbán Viktor fellépéseinek az elmúlt hat, vagy még inkább 22 évben, amióta 1994-ben végrahajtotta nagy köpönyegfordítását, s liberális…..
lifecracker 2016.03.16 19:08:17
@nu pagagyí: Egyaltalan nem sulytalan. Orban politikajanak sulya a IMF hitel elutasitasa ota folyamatosan novekszik nemzetkozi szinten. A betolakodok jovetele erre csak raerositett.

A legutobbi nyilatkozata az eddigi legerosebb szembefordulas liberalizmussal-kulturmarxizmussal, sokkal-sokkal erosebb duma mint az illiberlis demokracia amint 2 eve sutott el. Ez a beszed gyakorlatilag haduzenet volt liberalis vilagrend fele.
lifecracker 2016.03.16 22:08:58
@nu pagagyí: Szived joga disszidalni. De a helyedben azert meg maradnek par evet. Manapsag a Harvardon a fekete diakok mar nyiltan szolitanak fel a feher emberek kiirtasara.

www.youtube.com/watch?v=RC-Cqkq6zWc

"S nem uvolt a sajto, kortars egy sem tuntet"
Két napja néztem meg a 444 videóját, amiben a rend éber őrei olyan szinten alázzák e saját magukat és a demokráciát, hogy azt elmondani nem lehet. Én hatalmasat röhögtem ezen és nem bírtam eldönteni, hogy melyik a szörnyűbb: a, tényleg ilyen hülye bajusz elvtárs, btelefonból kapta a parancsot, hogy…..
Sokan szerették volna megállítani az éllovas republikánus elnökaspiránst, ám eddig senkinek sem sikerült. Pedig minden nap mond, twittel vagy üzen olyat, amibe más közéleti szereplők külön-külön is belebuknának. Úgy tűnik, Trump senkitől sem fél: legutóbb a pápának szólt vissza, amikor az…..
lifecracker 2016.03.05 03:36:54
@MajkaPapa: Milyen Amerikai alom te majom? Az mar reg tonkrement. Van egy olyan erzesem, hogy te csak az MTV bol ismered Amerikat.
lifecracker 2016.03.05 03:39:51
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Mi alapjan vadolod Dr. David Duke-ot? Soha nem hallottam meg rola, hogy megvesztegetett lenne.
„Ki látta a Saul fiát?” – ezzel a kérdéssel nyitott a Pázmány frissen indított holokauszttörténet-kurzusán Mezei Balázs vallásfilozófus, a PPKE BTK tanszékvezetője, aki a „holokauszt filozófiájával” is foglalkozik, bár saját bevallása szerint azért nem ez a…..
Ha lesz népszavazás a kvótarendszer ellen és az sikeres lesz, akkor Magyarország kilépett az Európai Unióból. Ez az igazság, minden más maszlag. Az az ország, amelyik nem vállal semmilyen kockázatközösséget azokkal, akikkel egy családba tartozik, pláne, ha az ő pénzükből él, az vagy megy magától,…..
lifecracker 2016.02.25 19:29:50
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az a baj, hogy mindenfele lozung ellenere nem erdeke az EU-nak, hogy itthon legyenek tartva. Nekik az a jo, ha a mi penzunkon kikepzett ertelmiseg naluk talalja meg a szamitasat nyugaton. Raadasul amig a berek itt nem magasak, extra profitra is szert tehetnek azzal, hogy nalunk dolgoztatnak. Ami most egyre fontosabb kezd lenni, mert a delkelet azsiai belso kereslet nagyon durvan novekszik, ami egyre inkabb felveri a gyartasi koltsegeket. Arrol nem is beszelve, hogy Kina lenyeli a terseget par even belul.
lifecracker 2016.02.25 19:32:19
@Willkommenskultur: Az atlagfizetesbol nalunk is el lehet evickelni. A problema ott van, hogy, hogy egyre nagyobb lesz a roncstarsadalmi reteg, akiknek mar eselyuk sem lesz arra, hogy valamit is kezdjenek a szaros eletukkel.
lifecracker 2016.02.25 19:36:56
@s: Az a baj ezzel, hogy a magyar tarsadalom korrupcio alapu tarsadalom. Ez nem vicc. Nalunk minden erre epul. Ha most hirtelen kihuznad a korrupciot a rendszerbol, osszeomlana minden. Minden ugy van bearazva, hogy a kenopenz bele van kalkulalva,

Az emberek azt hiszik, hogy ha lenne egy jo kormany, akkor hirtelen minden megoldodna. Ez tevedes. Az egesz gazdasag korrupt, az egeszsegugytol kezdve a szallitmanyozasig, az allami vezetestol a kozrendorig mindenki korrupciobol el, reflex szeruen. Ezt hogy akarod megszuntetni?
YDEA A túlbeszélt "Y", 2016.01.11 17:55:16
Az Y egyértelműen a legtöbbet tárgyalt generáció. Mivel én is ebbe a "kasztba" tartozom, nem tagadom, mikor beléptem a munkaerőpiacra, ez nekem is hízelgő volt. Fontosnak és kivételesnek éreztem magam, amiatt, hogy a szakma ilyen nagy jelentőséget tulajdonít a korosztályomnak. Azonban az évek során…..