Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patkááány

795 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PatkányBlog Mesemesemátka 2022.08.07 14:06:33
Nincs kedvem takarítani. Kivételesen reggeliztem (és ha már nekiálltam, ebédeltem is), beütött a kajakóma, úgyhogy takarítás helyett mesét nézek és döglök. Meg járatom az agyam. Igazából elég jól vagyok. Voltunk nyaralni. Az Őrségben. Abban az Őrségben, ahová 13 éve vissza szerettem volna menni, és…..
Tudom, hogy nem lenne szabad haragból írnom. Se piásan. Pláne a kettőt együtt. Mégis megteszem. Mert haragszom. Mert sértett vagyok. Mert dacára a rengeteg mesébe illően csodás dolognak, mégis egy eldobható darab szarnak érzem magam. Mert állandóan rajtam van a kibaszott letargia, és erőt kell…..
PatkányBlog Spring brings the rain 2022.04.28 19:29:53
Nem is tudom, mikor írtam utoljára. Már tervezem egy ideje, csak lusta vagyok, mint a föld. Igazából minden rendben. Sőt, minden a legnagyobb rendben. Kezdem ott, hogy munkahelyet váltottam, jelentősen fölfelé: múlt kedd óta hivatalosan vegyészként dolgozom egy komplex labor vízkémia részlegén.…..
PatkányBlog Alakul 2022.02.28 22:27:41
Úgy tűnik, de még nem merek elkiabálni semmit. Egyelőre szerezzem vissza legalább a bizonyítványaimat, mert azok most nagyon kellenek ahhoz, hogy végre kiléphessek a csicskalétből, és vihessem valamire. Igazából csak jókor voltam jó helyen, és egyelőre nem is merek többet írni, félek, hogy…..
Újabb céges piálás volt. Reméltem, hogy ez lehet a búcsúbulim, de még mindig lóg a levegőben a dolog. Talán majd jövő héten okosabb leszek. Jó lenne részlegvezetőnek lenni, még ha lepukkantabb is a hely. Na de akárhogy is, céges piálást már nem lehetett lemondani, főleg ha szokás szerint én…..
PatkányBlog Évnyitó 2022.01.02 16:11:19
Nem is tudom, mikor posztoltam utoljára év elején. Régen szokásom volt, elsején, másnaposan, de már évek óta elmaradt ilyen-olyan okoknál fogva. De most, ahogy egyedül ülök a lakásban, hallgatom a mosógép ütemes zúgását, a költözéskor sebtében a polcra hányt (és azóta csak szaporodó) könyveimet…..
PatkányBlog Helyzetjelentés 2021.12.17 22:49:37
Igazából nincs semmi extra, csak kicsit unatkozok. Vagyis inkább fáradt vagyok, nincs erőm csinálni semmit, bár szerencsére nem is kell, de ha eldőlnék olvasni, tíz percen belül bekómálnék. Rengeteg a munka mostanában, és az egyik legszopatósabb termék maradt a végére, ráadásul közvetlen kolléganőm…..
PatkányBlog Előre 2021.10.19 20:02:33
A jó hír, hogy a múlt pénteken előléptettek. Mármint hivatalosan is: szenior csicska lettem. Igazából a titulus kb. mindegy, a fizetésem úgy gondolom, elég jelentős összeggel nőtt, egyébként ugyanazt fogom csinálni, amit már hónapok óta is, és végre világosan tudom, hogy miket kell elérnem ahhoz,…..
Tudom, hogy olvasod. Baszd meg. Tudod?! Elvetted a hitet, amiről azt hittem, hogy soha senki nem fogja tudni elvenni tőlem, mert stabil volt, de neked ezt is sikerült lerombolnod. Leszarom, hogy elhagytál, légy vele boldog, találd meg benne ami bennem nincs, nem érdekel, éljetek együtt száz évig, de…..
...rémálmomban rád gondolok heti négy ilyen alkalom van. Mióta a júliusi-augusztusi események lezajlottak, már nem is félek a sötétben. Régen mindig égnie kellett legalább valahol egy kis lámpának, de mióta belém égett, hogy csak az élők bántanak, már a legmélyebb kuka sötétben is halálosan…..
Persze, senki nem gondolta volna. Én a legkevésbé. No de haladjunk szépen sorjában, mindent kiírva, őszintén. Talán azzal kezdeném, hogy igen, bele voltam esve B-be. Eléggé bele voltam esve. A modorába, a humorába, az okosságába, a tájszólásába. Természetesen full plátói és viszonzatlan volt az…..
PatkányBlog Fostenger 2021.03.10 19:56:41
Az elmúlt szar évet egy újabb szar év követi, legalábbis ami a dögvészt illeti. Még mindig zárva minden, sőt, hétfő óta még durvábban, mint idáig: kb az megy, mint tavaly tavasszal. De szerintem már egyáltalán nem fosik annyira a nép. Valószínűleg már megszoktuk, sokan talán úgy is vagyunk vele,…..
PatkányBlog ... 2021.01.01 18:53:07
Tegnap vége lett valószínűleg sokunk életének egyik legszarabb évének. Se buli, se szabad mozgás, se semmi. Kurva vírus. El se tudtam volna képzelni, hogy tényleg ennyire fos helyzetet tud kialakítani a járvány, hogy ilyen sokára lesz meg az oltóanyag, és hogy az emberek ennyire telibetojják a…..
PatkányBlog Nincs mit mondanom 2020.11.27 21:19:40
Csak hogy ne tűnjön el a jelszavam. Köcsög blog.hu egyfolytában baszakodik velem, hogy megtagadja a belépést, mert rosszul írom be a jelszót. Hát anyád. Lényeg a lényeg, hogy nincs úgy igazából semmi. Megvisel a kijárási tilalom. Dolgozni tudok/kell menni, de igazából ennyi meg a havi egyszeri…..
PatkányBlog . 2020.10.18 17:09:38
Elköltöztünk egy hónapja, már nem bírtam elviselni a tetves külvárosi prolibagázst. Újraindult a részlegem melóban, de a két gyöngyös technikust sajnos kirúgták, amit nagyon sajnálok, mert jóban lettünk a hetek, hónapok folyamán. A vezető srác maradt, vele is jóban vagyok, a másik részlegen…..
PatkányBlog Ic bin ö vájl... 2020.07.24 19:02:59
...szinsz dö leszt tájm áj vrót hír. És közben leesik, hogy a munkahelyi gépek miatt elfelejtettem, hogy hol van a nagy "í" betű. Na de haladjunk szépen sorban.Az első és legfontosabb dolog november óta, hogy lediplomáztam. Nehéz szülés volt, azt hittem már bent is marad, de végül kijött, hála az…..
PatkányBlog 2019.11.26 20:12:44
Többet kéne blogolnom, mert már a belépési adataimra is alig emlékszem. Igazából nincs semmi extra, csak gondoltam helyzetjelentek.Fáradt vagyok.Minden oké, csak baromi fáradt vagyok. Sok a túlóra mostanában, ami elkerülhető lenne, ha lenne normális szervezettség, és a gyártásvezetőnek hívott…..
PatkányBlog Seggrepacsi 2019.07.30 19:19:54
Mostanában nem posztolok valami gyakran, de ez a mostani eset az úszósráccal meg a koreai csajjal kiakasztotta a posztométert. Biztos mindenki látta/hallotta/olvasta, hogy Kenderesi Tamás olimpiai bronz- valamint Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszót a napokban…..
PatkányBlog Work bitch. 2019.07.28 20:27:53
Dolgozó nő lettem. Hivatalosan. Színes, szagos, csecse munkahelyem van, hétfőn írtam alá a munkaszerződést. Good bye, tecsó. Ha valaki öt évvel ezelőtt, vagy akár csak tavaly azt mondja nekem, hogy vegyésztechnikus leszek, minimum kiröhögöm a kis kegyelemkettes analommal, kegyelemhármas szervesemmel…..
PatkányBlog . 2019.05.08 18:51:55
Annyira mocskosul fáááradt vagyok. Nem tesz jót nekem ez a koránkelősdi. Aztán ki tudja, lehet, hogy meg tudnám szokni. Állítólag nagyon ügyes vagyok, és hiányozni fogok a laborosoknak. Gondolom minden gyakornoknak ezt mondják, de azért jólesett. :) Tegnap véletlenül összefutottam Tábornokkal, akkor…..
Nem emlékeztem a belépési mailcímemre, se a jelszóra, ezért aszonta a blog.hu-s biztiboy, hogy nem vagyok jogosult a belépésre. Én meg azt mondtam, hogy azapádfaszát, blog.hu-s biztiboy, inkognitómódban beléptem facebook-kal, etikus hekkernek kellett volna mennem. Igazából azért írok, mert lusta…..
Úgy néz ki, bár rohadtul nem akarom elkiabálni, és állatira be vagyok roncsizva, de talán idén végre végzek ezzel a fossal képzéssel. Lettem volna inkább fodrász. Két napja bent vagyok a suliban laborról laborra, műszerről műszerre járkálva egész nap, és igazából élvezem, meglepően tetszik, pedig…..
PatkányBlog Élek ám... 2019.01.17 20:19:58
...csak lusta vagyok írni. Meg eleve laptophoz ülni. Most is jegyzetet kéne kidolgoznom. Sose lesz már vége. Lettem volna inkább fodrász. De legalább megtaláltam egy olyan zenét, amit már ezer éve kerestem. Ugyan nem az, amit már tízezer éve keresek, de egyelőre ez is megteszi. Jól vagyok, meg…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Falusi élet Sorsok 2018.08.15 22:20:28
Elképzelhetetlen sorsokkal találkozom. Tudom, nem csak itt, ebben a faluban történnek ilyenek. Sőt, nem csak vidéken, ráadásul nem is csak ebben az országban. Tudom, vannak ennél nehezebb sorsok is, hiszen minden csak viszonyítás kérdése. De akkor is. Néha egyszerűen nem tudom megállni bőgés nélkül.…..