Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hazafi 1488

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KKBK Sorsok Háza - mert miért ne? 2014.02.08 03:10:07
van orvos, meg van gyerekorvos. most van holokausztmúzeum (meg terror háza), de lesz gyerekholokauszt-múzeum is, 5 millárdér'! mer mér ne? nem a Regnum Marianum templomot kell újjáépíteni, hanem újabb holokauszt múzeumot kell építeni ötmilliárd forintból. egy elvileg keresztény,…..
Hazafi 1488 2014.02.09 14:59:25
@tesz-vesz:

Van, amibel igen, de tényleg nem engedném, hogy kisiskolásokat, meg egyáltalán bárkit a rögeszméikkel mérgezzenek, meg bárkibe is bántudatot verjenek. Magánpénzből se csináljanak ilyet! Pláne, hogy a zsidó magánpénz szinte teljes egészében lopott pénz.
fischer iván fischer ádám 2009.: – Az Europalia zárása után nem sokkal az ott szerepelt Fischer Iván karmester azt nyilatkozta egy tekintélyes flamand napilapnak, hogy minden segélyre szükségük van, mert a magyar politikusok kulturális bűnözők, nyilván önt is beleértve.…..
Simon Gábor vs. MET osztalék | Create Infographics Akkor beszéljünk a lényeges ügyekről.Az állam által a távhőtermelőknek, illetve a közintézményeknek szánt – ausztriai betáplálású – olcsó gáz havonta is milliárdokban mérhető hasznát egy homályos – offshore…..