Regisztráció Blogot indítok
Adatok
récsel

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veszett vidék (Sweet Country) Az ausztrál outback-élményről a sűrítettség ilyen fokán valószínűleg csak bennszülött rendező képes értekezni. Az aboriginal Warwick Thornton ebben a csontszikár, zene nélküli, rendkívüli magabiztossággal levezényelt westernben úgy mond el minden lényegeset az…..
Cukik, na. forrás: Doggie Drawings..
récsel 2017.08.18 19:55:43
@karandash: Ilyen szexista megjegyzést, pfuj
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Ötszáz lóerő, szárazkarter, szívómotor, 8800-at forgó négyliteres boxer hatos, mászóka, kagylóülés, PDK, kerámiafék. Amióta próbáltam az előző GT3 RS-t, azóta rend van a fejemben. Második a 458 Italia. Nincs turbó, sem hangbödön, csak a jóság és a tökéletesség, ahogy…..
récsel 2015.05.29 21:45:16
récsel 2015.05.30 08:09:03
@ommm:Még kit/mit ismersz ilyen jól? ez a film is egy reklámkampány része. A Totalcaron mikor lesz fizetett cikk a Porscheról? Ugyan már.... Nyilán Röhl egy legenda. Nyilván a
Porsche egy nagyon jó auto. a GT meg még jobb mert az versenyre van àtépítve. És nyilván lesz olyan idióta is aki majd jól megmondja nekem a magáét. na csá szép napot mindenkinek.
Belsőség Bonyolult, mint a faék 2014.08.26 14:01:34
Gianni kitalálta. Két pohár bor között, bal kézzel rajzolt egy egyszerű gépet, egy éket. Mielőtt az esti AS Roma meccsre kapcsolt volna a Rai1-ról, még azért csavarintott rajta egyet, ezért nem lett fából az az ék. Nem aggódott, hisz mi baj lehetne? Az ék akkor is egyszerű, ha…..
récsel 2014.08.26 22:03:15
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
Bert Siegelről három dolgot lehet és érdemes tudni: 1. Szeret és tud panorámafotózni 2. Van egy DeLoreanje. 3. Rengeteget DeLoreanezeik és panorámafotóz. Javarészt Drezdában, de néha a környéken is. Persze a fent linkelt lapjáról más is kiderül, de az minket most nem…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..