Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zaklato

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábban négy évig Németországban élő, ám a japán kultúráért rajongó Tshabee-nak sikerült az a bravúr, hogy Magyarországról (!) talált munkát Japánban. A kiköltözéskor mégis érték kisebb-nagyobb meglepetések. Kiderül az is, igazak-e az ázsiai országgal kapcsolatos sztereotípiák...
      Ez a nő jó arc. Őszinte. Az első ponstját arról tette ki, hogy ezen a karácsonyon sem jegyezték el. Az instán és twitteren ugyanis igazán menő, ha valaki a gyűrűs kezét mutatja, miután gyűrűt kapott. A Not Engaged oldal igazán népszerű, hisz minden postjával arról mesél, szingliként is…..
Bárki, aki az állatvédelemben ilyen-olyan minőségében tevékenykedik, amit tesz, azért teszi, hogy változást érjen el. Ahhoz viszont, hogy ez megtörténhessen, magát a változást, mint olyat, illetve annak minőségét sem szabad figyelmen kívül hagyni...
A Ryanair melles angyalos hárfája régóta a pofátlan utaszsigerelés szimbóluma. A cég vezérigazgatója, Michael O'Leary nem az a lelkizős alkal, sőt, hírhedten surmó, aki azon túl, hogy a jeggyel járó szolgáltatások számának és mértékének csökkentésében egyre vadabb területekre téved (az utóbbi pár…..
Ma 3 éve történt a Forma-1 elmúlt bő két évtizedének legfeketébb napja, amikor is egy ígéretes tehetség, Jules Bianchi karrierje derékba tört, kilenc hónappal később pedig a földi életből is eltávozott... Ezen szomorú évforduló alkalmából rendhagyó cikkel készültünk...
Zaklato 2017.10.06 08:02:44
Már javában tombol a kánikula, melynek egyenesági következménye, hogy szó szerint fejvesztve rohansz a fodrászhoz valami rövidebb, de menő fazonért. Persze, nem mindegy hol, hogyan és milyen hajat választasz...
Lehetséges, hogy hallottál már erről a módszerről, sőt az is meglehet, hogy alkalmazod az edzéseid során. Ez a módszer nem kezdő testépítőknek való. Ha unod a szériázást és kicsit színesítenéd az edzéseid, akkor a piramis módszer megfelelő alternatíva lehet számodra...
Egy tengerészgyalogos veterán visszaemlékezése Öt évvel ezelőtt egy barátom elújságolta, hogy munkahelyén találkozott egy amerikai vendéggel, bizonyos Dean Smith-szel akiről kiderült, hogy a vietnami háború idején tengerészgyalogosként szolgált, és nagyon kellemesen…..
A mai történet ismét azt bizonyítja, amiről már itt is számtalanszor szó esett: nem mindenkinek jön be a külföldi élet, még akkor sem, ha kívülről nézve ki ne szeretne jó…..
Zaklato 2015.08.13 20:24:14
@Határátkelő: köszönöm a válaszodat!
Nem akartam/akarok provokálni senkit,csak,ahogy "martineden" irta
van pár ellentmondás a Hôlgy posztjában.
Nekem tünik inkább a"Gyere Haza Magyar" propagandàjànak!?
Zaklato 2015.08.13 20:49:46
@Muscari: @Zaklato: Nekem emberek, személyek küldik el életüknek egy fejezetét, akikkel többször vagy kevesebbszer levelezek, természetesen az élettörténetek részleteit sem kapacitásom, sem szándékom nincs ellenőrizni. Nem vagyok sem rendőr, sem magánnyomozó, bízom abban, hogy aki úgy érzi meg szeretne osztani információkat az életéről, magáról, azt azért teszi, mert ezzel közölni, esetleg segíteni szeretne. Ez nem egy híroldal, nyilván senki sem egy poszt információi alapján von majd le következtetéseket egy országról, az ottani életről stb.
Pangea Mit brennender Sorge 2014.09.28 21:48:41
"It is easy to see how Luther prepared the way for Hitler." Dr. William Temple, Canterbury érseke 1941, London  A második világháborút követően kialakult általános nézet szerint a katolikus egyház és a Vatikán legjobb esetben is Hitler kollaboránsai voltak, akik semmit sem…..
Előre leszögezem, hogy a cikkben foglaltakban a tényekre akarok szorítkozni, nem szándékom direkt besározni semelyik oldalt sem. Nem Izrael állam kikiáltása a szégyen, hanem a zsidó-palesztin konfliktus megoldatlansága.  Nagyon rövid történeti áttekintés, (Az izraeli-arab…..
Az igaz történeten alapuló filmek nagy igazsága, hogy álomgyár mesejellegét likvidálva és a hitelesnek eladott sztori miatt ezreket vonzanak a moziba. „Fú, ez tényleg megtörtént!” – kiáltunk fel letaglózottan az olyan - amúgy valóban jó – alkotások kapcsán, mint az Argó…..