Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukasmacska

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felháborodva hallgattam reggel a rádióban a miniszterelnököt, miszerint van képe "a magyarok" meg "az ország nevében" beszélni. Kicsit el van tájolva, mondhatni, szereptévesztésben van. Tudja, kedves "Miniszterelnök Úr" (a nagybetű itt most a gúny jele!), élnek itt kishazánkban többmilliónyian,…..
kukasmacska 2024.02.03 22:07:27
@gigabursch:

Esetleg mutass olyan blogot, ahol mindenkinek minden bejegyzés tetszik.

Az viszont rekordgyanús, ha valaki évtizedig egy olyan blogot látogat újra és újra, ami alapvetően nem tetszik neki. Sőt, még egy bejegyzés sem nyerte el a tetszését.
20 fotó a mai tematikus válogatásban. A közel hetven évet élt kommunista birodalom pillanatképei. 1919. Kommunistaellenes (antibolsevista) kozák harcosok az orosz polgárháborúban..
kukasmacska 2024.01.25 11:29:25
@jajnemár: Ahhoz képest ő volt az egyetlen, aki a Győzelem-rendet a II.vh. UTÁN (1978) kapta meg.
:-DDDD
Megvan a sztereotípia a budai kerületekből jogvédősködő, felnyírt, kisfiús, fehérre/zöldre/padlizsánra festett hajú agresszív anyuka figurájáról? Természetesen ilyenek a valóságban nem léteznek, de mi elfantáziáltunk, hogy ezek az emberek miféléket mondhatnának (és gondolhatnának), ha mégis…..
Tudjuk természetesen, hogy a Modoros olvasói mind bátor punkok, akik az iskolában, a heti állománygyűlésen is folyton vállalták nonkonform viselkedésüket és sose érdekelte őket, hogy ki mit gondol; de hát mi gyáva, megalkuvó, simulékony, idomított férgek vagyunk - ráadásul be is ismerjük ezt.…..
Az ember evolúciója a mai napig egy sokismeretlenes egyenlet...
kukasmacska 2022.05.26 17:52:22
@konrada:
Sok olyan faj létezik, amelyek ránézésre nagyon hasonlítanak egy másik faj képviselőihez, holott rendszertanilag és genetikailag is nagyon távol állnak egymástól. Pl. egyes hüllők és kétéltűek.
A természet tréfája. :-)
Mai válogatásunkban azon országok közül mutatunk be néhányat, amelyek az utóbbi években, évtizedekben úgy döntöttek, hogy búcsút mondanak saját pénznemüknek, s egy sokkal kurrensebb devizára váltanak át - vagy névleg ugyan használatban van valamilyen saját pénz, de a közforgalomban egészen mást…..
  Egészen bicskanyitogató, ahogyan a nyugati nagyokosok kioktatnak bennünket demokráciából. A jelenség egyáltalán nem új; évtizedek óta lenézően osztogatják az észt, hogy miképp is kéne élnünk. Ami megváltozott: ma már a formára sem adnak. Ma már úgy dirigálnak és úgy kérnek számon, hogy a…..
kukasmacska 2022.05.01 14:54:16
@Szalay Miklós:
Nem unod még, hogy folyton a sosem látogatott oldaladat reklámozd?

u.i. amúgy az öndicséret büdös
Kedves Leendő Párom, Pasim! Előre szólok, hogy nem vagyok könnyű eset: ezt hívhatjuk manapság divatos jelzővel nárcisztikusnak, de lehetek pszichopata, bipoláris meg akármi, lényegtelen. Fontos, hogy legyen mire fogni az egészet - leginkább valami betegségre - hiszen minden faszságom mások hibája…..
kukasmacska 2022.02.18 14:45:17
@Modor Tibi:

Nana! A nő biztosan nem, hiszen áldozathibáztatás is van a világon, ugye.
Sőt, csak az van.
kukasmacska 2022.02.18 18:19:32
@Sir Yangus:
Nyilván van a kutyásblognak megfelelő védjükmeganőket aköcsögpasiktól blog is.
Sarah Wilson valószínűleg egy angliai kis faluban, Staffordshire született 1745 körül, s 1762-63 körül George-Lewis Scott konyháján dolgozott kisegítőként. Hamar rájött azonban, hogy az emberek hiszékenyek, így igyekezett szinte egész Angliát bejárni, mindenhol csak rövid időt töltve, megismerni és…..
A magyar sportolóknak nem csak ellenfelei, hanem ellenségei is nyilvánvalóan kell, hogy legyenek, hiszen a kiemelt támogatottságú látványsportágaink (főként labdarúgást és kézilabdát értve ez alatt) feltűnő eredménytelensége másként nem magyarázható. Kik lehetnek ők? 1.A magyar szurkolók??? A…..
kukasmacska 2022.01.25 09:39:36
@midnight coder:

"De az USA-ban a soccer a lõtéri kutyát nem érdekli"

30 éve ez bizonyára igaz volt.
Az imént futottam bele az Indóház Online Facebook oldalán egy megosztásba, amelyik egy keszthelyi körforgalmon érdekes megoldással átvezetett kerékpárutat mutatott be. A kommentekben jött hideg-meleg, de főleg hideg és valóban elgondolkodtatott. Vajon idehaza tényleg nem akarják a forgalom részévé…..
kukasmacska 2021.12.21 22:12:04
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Pl. akinek másfél - öt km van a lakása és munkahelye (iskolája) között, annak bizony a kerékpár egy igen jó közlekedési eszköz.
Gyalogolni már nem igazán jó annyit, és a tömegközlekedés sem biztos, hogy megéri.
1914. A Sakurajima vulkán kitörése Japán déli részén. A sziget működő vulkánjának lávafolyamai - feltöltve az alig két kilométer széles szorost - félszigetté változtatták Sakurajimát, összekötve az Osumi-félszigettel..
kukasmacska 2021.12.01 20:25:13
@Frady Endre:
Rozoga? Csau 53, Kim 59 éves volt akkor.
A tánc még mindig jobb, mint a nyilvános szájrapuszi.
A Fehéroroszországi Katolikus Püspöki Konferencia püspökei üzenetben fordultak a hívekhez, hogy a Karitászon keresztül segítsenek a fehérorosz–lengyel határon tartózkodó menekülteknek. A levelet a plébánosok november 14-én olvassák fel minden vasárnapi szentmisén. A levelet teljes terjedelmében,…..
kukasmacska 2021.11.20 14:18:05
@Alig Baba: A nyilatkozatot kiadó főpapok katolikusok, nem ortodoxok.
kukasmacska 2019.04.24 15:39:58
@benkezoltan:
"Nekem teljesen mások a tapasztalataim, mint amiket itt néhányan írnak. Miért?"

És konkrétan mik azok a tapasztalatok?
Mert eddig csak az derült ki, hogy nem értesz egyet az MLM ellenzőkkel.
kukasmacska 2021.11.04 10:00:04
@Reactor: :-)))
Ilyen balek mindig volt, van és lesz is.
Volt az ókori Rómában a rabszolgáknak egy különleges, megbecsült rétege, akiket nomenclaturoknak hívtak. Gazdáiknak egyfajta eleven emlékezetét jelentették. Az ő feladatuk volt emlékeztetni urukat azoknak a nevére, akikkel az utcán találkoztak, hogy illendően köszönthesse őket. Ez különösen akkor…..
A pornóra rá lehet függeni, ezt már megvizsgáltuk egyszer. Mindez azonban csak egy apró szelete annak a sok káros hatásnak, ami a rendszeres pornófogyasztót éri, sokszor anélkül, hogy önmagán észrevenné azokat. Pedig kihat nem csak rád, magadra, de a szexuális életedre, és ezekből fakadóan a…..
2021. május 26-án a francia Alstom bemutatta az új generációs TGV szerelvények hajtófejét. Immár nem csak számítógépes grafikát láthatunk a megújult járműről, hanem az Alstom hivatalos fotóit is. Az új vonófej szemből. a kapcsolókészülékeket hatalmas ívelt ajtók rejtik el menet közben (kép forrása:…..
kukasmacska 2021.06.01 22:20:16
@Killary Fucking Clingon: Mennyi működő maglev vasútvonal van a világon összesen?
(a kísérleti pályákat természetesen nem számítva)
A franciaországi kalandozás sikere 955-ben új betörésre villanyozta a magyarokat. Most az volt a tervük, hogy Franciaországnak azt a részét fogják sarcok alá vetni, ahol eddig még nem jártak. A szent-galleni krónika szerint olyan nagy számmal készültek fel erre a hadjáratra, aminővel még sohasem…..
kukasmacska 2021.06.01 20:55:46
@A Joda visszatér:
Mindegyik január 1-én született és háború miatt menekült, nem?
:-)
Az elektromos autók és kisteherautók gyártása Európa-szerte olcsóbb lesz legkésőbb 2027-re, mint a hagyományos, fosszilis üzemanyagokat használó, belső égésű motoros járművek előállítása – legalábbis az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség (T&E) megbízásából, a BloombergNEF által…..
kukasmacska 2021.05.21 21:07:49
@név jelenik meg: Igen, átlagosan ez biztosan igaz.
Csak akkor mit csinál azzal az 50 km-es hatótávval, amikor elmegy nyaralni vagy csak meglátogatja a nagymamát, aki két-három megyével arrébb lakik?
Ilyen a magyar ember: amin egykor mérgelődtünk, ma már teli szájjal nevetünk. Ilyen volt az élet a keleti blokk autóival...
Az elején szeretném leszögezni: nem ismerek magamnál nagyobb Harry Potter-rajongót. Rajongásom tárgya viszont a könyvekre korlátozódik. A filmekről viszont megosztó véleményem van és különösen fáj, mikor az alkotók eltérnek a könyv cselekményétől és elképesztően ciki jeleneteket emelnek be az…..
A világsztárokról sokan hiszik, hogy kizárólag a legdrágább luxusautókkal furikáznak. Okkal, hiszen elég csak egy pillantást vetnünk Kylie Jenner, Cardi B, Schwarzenegger vagy Cristiano Ronaldo autógyűjteményére. Vannak azonban sztárok, akiknek autói sokkal szerényebbek, mint azt gondolnánk.…..
kukasmacska 2021.03.19 14:24:52
@Laciii: Pontosan, egy közismerten kőgazdag embernek az égvilágon semmi szüksége törlőkendő méretű márkajelzésre a ruháján (kevéssé vagyonos suttyók) vagy félkilós aranyláncra a nyakában (nagyobb vagyonos suttyók) vagy 350 LE-s autómotorok bőgetésére nyilvános helyen.
És ül Louis83 kolléga véleménye is, rengeteg nagy arcnak nincs semmije, csak földig érő hitelei, jelentéktelen celebeknek meg szponzorcucca, amiről a derék pletykaolvasó azt hiszi, hogy tényleg az övé.
kukasmacska 2021.03.19 21:29:41
@trev: Hogyne, ha kimennek egy tesztpályára és kipróbálnak egy-egy profi versenygépet.

Persze lehet, hogy vesznek maguknak egy-egy szuperjárgányt, de azok nem közlekedési eszközök, hanem kvázi befektetések vagy műtárgyak.