Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ellenzéki összeFOSÁS

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon kell-e félnie Orbánnak az őszi önkormányzati választások után, ahol az ellenzéki oldal közös jelöltjei több nagyvárosban, de elsősorban Budapesten megragadták a hatalmat? Vagy a jobb félni, mint megijedni elv alapján félelmeit legyőzve át kell gondolnia politikai stratégiáját, hogy a 2022-es…..
Az EU tagság egyik legnagyobb haszonélvezője Magyarország. Ezt az állítást még a Brüsszellel évek óta hadban álló magyar kormány sem tudta érdemben cáfolni, bár – ahogy szokták mondani – igény lett volna rá. Ennek ellenére úgy „ünnepli” a Fidesz az európai közösséghez csatlakozásunk 15 éves…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Bevallom, nehezemre esik ez a megszólítás, mert azt gondolom: ön méltatlan erre a címre – de én úgy tanultam, hogy az ország első emberének ez akkor is jár, ha nekem nem szimpatikus, vagy ha arra érdemtelen! A választók döntését illik tisztelni, még akkor is, ha…..
Pofám leszakad, szavam bennszakad attól, amit a Karc FM, pontosabban a március 3-án adásba került Paláver című műsoruk, és annak házigazdája, a klasszikus magyar televíziózás egyik ikonikus arca, a bajszáról (is) ismert Papp Endre produkált egy betelefonáló hathatós közreműködésével. Egy olvasónk…..
Bár semmilyen hivatalos közleményt nem adtak ki, a UPC Magyarország Facebook-oldalának dühös kommentjeire adott válaszokból kiderült: a szolgáltató hirtelen, február 5-től kivette analóg csatornakínálatából a miniszterelnökkel nemrég összeveszett Simicska Lajos tévéjét, a Hír TV-t. A UPC válasza…..
Feri soha a büdös életbe nem lesz többé miniszterelnök, Feri a büdös kurva életbe nem váltja le Viktort. Ezt ő magán és néhány ezer hívén kívül mindenki tudta eddig is és tudja az után is, hogy tegnap emberünk faszául beledurrantott a nulláslisztbe. Úgynevezett évértékelőjéről nehéz a nélkül…..
Szerzőnk: Sebestyén Eszter (civil aktivista, Ligetvédők-alapító) Előző rész: Így találkoztam az észak-koreai rendőrséggel Orbán Magyarországán Törvénytelen adatgyűjtés és maradandó fogyatékosság A rendőrség szerint van egy férjem, akiről nem tudják, hogy a kiértesített, vagy aki bejött…..
Végre egy jó hír. Elmegy a tolmácskérő Vida Ildikó! Mondjuk azt hiszem, jogos kérdés, hogy miért csak most? Jobb lett volna már akkor. Olcsóbb is. Nyilván mindenki emlékszik Vida Ildikónak arra a bizonyos kínos szereplésére, amikor kiderült: a magyar állam egyik legfontosabb…..
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
Ellenzéki összeFOSÁS 2015.07.11 19:24:59
@Blogger Géza: jo hogy leirtad, en lusta lettem volna nyolc ilyen nyilvanvalo hazugsagra reagalni.
Egyetertek.
Ahogyan nagy családi magányomban ülök a szobában, eltűnödök nemzeti ünnepünk aktualitásán. Kárhoztatva vagyok a magyar szabadság kiharcolásának évfordulóján. Tényleg szabadok vagyunk? Tényleg mi határozzuk meg az életünk irányát? Le a kaszával (még ne vedd elő), mert…..
Lett nekünk egy ilyen kerekasztal izénk. Hogy minek, azt még ne kérdezd, nyájas olvasó, de biztos nem azért, hogy Lovas Zoltán újságíró legyen a következő Artúr király, Horváth András Lancelot és Ferge Zsuzsa Guinevere. A többi majd kiderül - talán - ha jövőhéten…..
Hogy jön ahhoz a tisztességes demokráciában kétszer megválasztott egykori USA elnök, szavát merje felemelni a nemzet pocakos focihuszára ellen? Még ha nem is mondja ki a nevét Orbán Viktornak, akkor is tudja a mély magyar érzésekkel bíró, rezsicsökkentésen nevelkedett,…..
Ellenzéki összeFOSÁS 2014.09.21 19:56:24
@ember100: "Azért ha már a rezsicsökkentés egy mekkora ópium a népnek !Kapsz 8-10-15 % az áramnál , gáznál , ne de "

Az a 10-15% az valojaban, inkabb 30 %. Mert hozza kel adni, az 50 even at megszokott ev eleji 5-7% emeleseket is, ami szinten elmaradt. A lenyeg, ha a szocik kormanyoztak volna az elmult 5 evben akkor mar 30%-al fizetnenk tobbet.
Komolyan ugy kellett vona ezeket a rezsicsokkento torvenyeket meghozni, hogy aki akarja, az ne vegye igenybe.
Nyilatkozni kellett volna akinek nem kell, es nekik minden ment volna ugy ahogy megszoktak az elozo 40-50 evben.
Kivancsi volnek hanyan fizetnek a regi dijakat.
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Ellenzéki összeFOSÁS 2014.08.11 20:12:41
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
Ars Fori rovatunk következő témájaként a választójoggal foglalkozunk. Ennek keretében arra kértük a téma szakértőit, hogy az általunk felsorolt rengeteg kérdés közül legalább öt megválaszolásával járuljanak hozzá az új választójogi rendszer jobb megértéséhez, illetve…..
Ellenzéki összeFOSÁS 2014.03.25 14:27:23
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Az ellenzek minden heten mas neven indul. A fene se tudja mar megjegyezni, hogy OSSZEFOSAS, OSSZEOMLAS, OSSZELOPAS mert amugy mindegyik tokeletesen illik a baloldalra.
Nehéz eldönteni a gazdasági szabadságharc melyik eredménye viccesebb: mikor anyu kifecsegi apuról, hogy micsoda lepcses pofa, vagy mikor a kettejük szerelemgyereke, Államadósság Kid úgy nő, mint parlamenti szauna után a lábgomba. Mire a kedden kiadott legfrissebb dollár pekidzset GDP…..
A KARD Meglesz a szociknak a 15%? 2014.03.08 12:08:40
A választási törvény alapján a pártszövetségeknek a bejutási küszöb 15%, legalábbis három vagy több párt együttes indulása esetén. Az elmúlt héten publikált közvéleménykutatási mérések 20% környékére jelezték a baloldali összefogást, ami gyakorlatilag még kevesebb,…..
A dead giveaway mikroblog tette közzé a fenti logót, a következő kísérőszöveggel: „nincs többet összefogás-logó, aki érti tudja miért, kormányváltás-logó van bazmeg, amit mi millások eleve akartunk..” Más jele is van, hogy a baloldali pártok elengedik a januári…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
1000 leütés Az Összefogás után 2014.02.26 19:34:21
A Tárki -- átvéve a már Medián által is alkalmazott választási közvéleménykutatási módszert -- a Fidesz és a Jobbik jelentős, az LMP számottevő erősödését hozta ki a biztos szavazók körében, míg az Összefogást jóval a korábbi értékek alatt mérte: választási…..
ProgBlog Mi lesz másnap? 2014.02.17 16:02:56
Végrehajtjuk a feladatot. Nem tehetünk mást. Azután… – Nem – vágott bele Evi. – Addig. – Azután – ismételte makacsul Ope. Die értetlenül nézte őket. – Mi ez? Miről beszéltek? – Ugyanarról, Die – Mat hangja tárgyilagos volt. – Csak addig szolgálják a…..
Ellenzéki összeFOSÁS 2014.02.19 01:41:30
@régi villamos: "Mindenki emlékezzék 2006-ra!!"

Emlekszunk 2006-ra, emlekszunk az utcai terrorra, a lelot, megkinzot emberekre.
Emlekszunk az Izraelbol behivott zsoldosokra. Az volt masodik alkalom 50 even belul, hogy az mszp idegen hadsereget hivott be az orszagba a nemzet ellen.
MINDENKI EMLEKSZIK !!!
Tobbek kozott pont 2006 miatt nincs tobbe eselye az mszp-nek ebben az orszagban.