Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puzz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
puzz 2017.09.05 21:00:11
@Giggsy: Hát jah, ha neked a "stílus" annyi, hogy egy nyálas hajú, 70 kilós kis buzigyerek, aki hitelesebb lenne Tescós pénztárosnak mint egy angol szuper kémnek, akkor igen, VÉGRE Craig nem ezt a "stílust" hozza :)
puzz 2017.09.05 21:08:07
@Lady Scarlett: Brosnan volt az egyik legrosszabb Bond. Az egész brit kém koncepciót elvitte egy nyominger, bájolgó, antiférfi irányba. Egyáltalán nem volt hiteles, sőt, sokszor inkább nevetséges. Néha már-már annyira feminin volt, hogy kifejezetten buzis lett tőle a karakter, ami nem igazán áll jól, egy egyébként profi gyilkos titkosügynöknek. Nem is véletlen, hogy leváltották :) Habár lehet kicsit átestek a ló túloldalára Craiggel.
puzz 2017.09.05 21:10:06
@Lady Scarlett: Tom Ellis? Ez most csak valami vicc ügye? Annyira tűnik britnek mint Lagzi Lajcsi és legalább olyan tehetséges is :)
Újabb levelet kaptam egy séftől, én pedig szívesen engedek teret a szakmai diskurzusoknak, hiszen közben a laikusok is nagyon sokat megtudhatnak arról, hogy miért is kerülhet egy rántott hús 6000 forintba. Vagy akár még többe. A kép csak illusztráció Ez pedig a világ legjobb rántott húsa, amiért…..
puzz 2017.07.13 20:18:12
@ChPh: Még szerencse, hogy itt vagy te nekünk! A mi zseni megmondó emberünk!! :))))
A kanadai IKEA a bútorok összeszerelésének mechanizmusára készítette el a szakácskönyvet, ami egyben sütőpapírként is funkcionál. Zseniális az ötlet...
Charlie McDowell (és írótársa, Justin Lader) három évvel ezelőtt robbant be a köztudatba (vagy annak legalábbis egy kis szegletébe) a The One I Love-val. Amely egy iskolapéldája annak, hogyan lehet fillérekből, elsősorban a kreativitásra alapozva egy figyelemre méltó produkcióval…..
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
Lassan a világsajtót is eléri az, amiről egy hónapja már  több cikkben is, helyszíni riportokban számolt be a b1.blog.hu...
puzz 2017.03.06 18:33:37
@Sandor Balla: Az a furcsa, hogy minden különösebb információval rendelkezve a témáról ekkora baromságokat állítasz! Várj, bocsi, nem is furcsa :)))
Tartozom egy vallomással. Rájöttem, hogy utálom a toplistákat :D Fárasztó írni, mert nem egy filmre kell fókuszálni, hanem tízre, és mennyi mindenre, miközben alig írok róluk értelmes dolgokat. Paradox módon szeretem őket mégis, de valahányszor elkészülök eggyel, megfogadom, hogy az volt az utolsó.…..
A vietnami háború A Vietkong 1. 2017.02.08 00:01:00
Szervezet és hadrend A vietnami konfliktus talán legjellegzetesebb szereplője a vietkong gerilla volt, akinek alakját a mai napig egyfajta titokzatos aura veszi körül. Az általában fekete öltözékben és zsákmányolt vagy orosz, esetleg kínai kézifegyverrel ábrázolt partizánok a dél-vietnami…..
Azt károgták a varjak, hogy mozikba került a Körök, Samara már megint mászkál nekünk itt összevissza, meg azt is mondták - miközben erőszakos körülmények között elhunyt szerencsétlenek tetemeiből lakmároztak -, hogy ez a mászás most nem sikerült olyan emlékezetesre. Nekem…..
Sokan kértétek már, hogy írjak biztonsági kamerás teszteket is, leginkább az olcsóbb szegmensből. Itt van tehát az egyik legközkedveltebb és legolcsóbb darab: a neves ESCam QF001. HD felbontást, távoli stream-et, kétirányú mozgatást, kétirányú hangátvitelt, helyi és távoli rögzítést, VMS-t, és még…..
Elkezdődött hát ismét. A 14 éve létező Totalcar tévéműsorának új évadja. Nagyon kimerítő tavaszunk volt, de a műsor - remélhetőleg - magáért beszél majd. Fogadjátok szeretettel! ..
puzz 2014.04.20 01:56:39