Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nimfus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyian tudjuk, hogy milyen bosszantó, mikor éhesek vagyunk, és megkívánunk egy finom sonkás szendvicset, de nem tudjuk egyből elkészíteni, mert a vaj igencsak keményre dermedt és a felkenése nehézséget okoz! Ezt a problémát orvosolta egy Ausztrál cég, ahol feltalálták a…..
nimfus 2014.09.02 09:18:12
@Überspannung: azt én már rég feltaláltam, otthon csak simán rá ülök a rötyire.
(A poszt nem vidám. És van egy pár nem túl szép fotó. Csak saját felelősségre...) Mindig más karambolozik. Mindig mást ér baleset. Mindig mást ütnek el. Mindig másért víjjog a mentőautó szirénája. Mindig azt gondoljuk, hogy velem ez úgysem történhet meg. Én is ezt…..
nimfus 2014.05.13 13:07:45
@röhögő: nekem is volt egy ilyen esésem amikor egy kézzel fogtam a kormányt, nyár volt a másikban törülközőt tartottam, és igy mentem neki egy beton térelválasztónak. Csukafejes előre, bukfenc ahogy tanultuk az edzésen, aztán a lendület talpra állított. Én voltam meglepődve, hogy nem fáj semmim....
Alig ismertem meg Mickey Rourke-ot az Angyalszívben. Hihetetlen, hogy egykor angyalarca volt a ma már felismerhetetlenné plasztikázott színésznek. Ritka Hollywoodban olyan látványos visszatérés, mint az övé, hiszen a műtétek miatt szétszabott arca miatt nem is hasonlít egykori…..
nimfus 2014.05.03 18:20:53
Az ál-PhD-s kazah konzul ügyvédje helyre akar igazítani minket. Mivel Horváth Lászlónak tényleg nincs PhD-je, nemet mondtunk. Korábbi cikkünkre válaszul levelet kaptunk Horváth László jogi képviselőjétől, amelyben sajtóhelyreigazítási kérelemmel fordult hozzánk. A kérelmet…..
Noam Chomsky világhírű nyelvész tíz tételben foglalta össze a Hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek lényegét. Chomsky tízparancsolata nagyon tanulságos és mindenkinek ajánlott, aki el szeretné kerülni az agymosást. Íme a híres tételsor, aminek igazságtartalmáról nap mint nap…..
A jövendő magyar középosztály színe virága tapsával jelezte, hogy kész alárendelni magát az egyre mindenhatóbb államnak. Előadásként határozta meg Orbán Viktor miniszterelnök a február 16-án, a Millenárison, az övéi között – persze a média megkülönböztetett…..
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
Vastagbőr A tökös ötös 2014.02.12 11:16:00
A magyar kormány vezetői egymást letaposva igyekeztek a lehető legszívélyesebben gratulálni Iránnak az iszlám forradalom 35. évfordulója kapcsán. Iránt elég nehéz demokratikus államnak,  vagy az emberi jogok, a vallásszabadság, a sajtó vagy a szólásszabadság bajnokának…..
A jelenlegi állapotok (kutatási adatok) szerint: sehogy. Az egyszerű válasz után érdemes eljátszani a gondolattal, hogyan sikerülhet mégis. Mert a politikában semmi sem lehetetlen. Két hónap nem sok idő, szinte lehetetlen, de ha mégis, ezek szükségesek hozzá: 1. Égbekiáltó,…..
hacsaknem A nemzet választ? 2014.02.08 16:27:48
Úgy fest a dolog, hogy a Fidesz közvélemény kutatási adatokból kirajzolódó, fölényes, magabiztos előnye ellenére is nyugtalan Nemzeti Választási Iroda magától értetődően nemzeti küldetése és felelőssége teljes tudatában úgy döntött: semmit nem bíz a véletlenre.…..