Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The.Unforgiven

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pár hét ezzel ezelőtti megagiga rock/metal sláger evör listánk után ismét aktív volt a kommentelő tábor - ennek mi nagyon örülünk - és ott is történt rá célzás és mi is éreztünk kínzó hiányát a magyar slágereknek. Viszont két egyszerű ok miatt maradtak ki akkor a…..
Fejembe vettem, hogy rendbe rakom a gmailes címtáramat. Nagy volt már az összevisszaság, közel 2000 e-mail cím porosodott a fiókban, olyanoké, akikről fogalmam sincs kicsodák. Az elképzelésem az volt, hogy kiexportálom az adatokat, Excellel szépen kiegyelem, kiegészítem és visszaimportálom. Ha már…..
A KCNA hivatalos hírügynökség által közölt (dátum nélküli) képeken Kim Dzsong-un most egy szakadt, volt szovjet tervezésű tengeralattjárót vizsgált meg. A 633-as tervszámú tengeralattjáró (NATO-kódja: Romeo-osztály) a Szovjetunióban az 1950-es években hadrendbe állított…..
The.Unforgiven 2014.06.17 18:15:56
Erre a kérdésre kerestem a sürgős választ, hiszen nem olyan gyakori, hogy Budapesten önmagát csúcséttermi pozícióba helyező étterem nyit, nagyon fontosak az ilyenek (mint például a Lou Lou), még akkor is, ha nyilván nem fog mindenki elmenni enni oda, aki olvas róla. De vajon jó is…..
The.Unforgiven 2014.04.19 18:24:49
@kuki123: pont erre gondoltam.. egy férfiember ilyen kaja után éhenhal :D
A hír: olyan ítéletet hozott első fokon a bíróság, amire eddig nem volt példa. Felcsút első emberének, a nemzet gázszerelőjének (nem mellékállásban polgármester és sikeres vállalkozó) nem kell nyilvánosságra hoznia vagyonnyilatkozatát. Ezt köszönheti ma Magyarország az új…..
  Igen, az Istenadta Népről beszélek. Időnként reménykedve megírogatom itt, hogy a nép nem hülye, csak valakinek végre értelmesen kéne tudni beszélni hozzá. Hogy hosszabb távú -- érthető nyelven és hihetően elmondott -- értelmes célokért hajlandó rövid távon akár…..
The.Unforgiven 2014.03.02 10:08:38
@Hannibal ante portas: mondjuk te sem látsz az orrodnál tovább sajnos. az itteni fizetéseket még egy akkora cég mint a Mercedes is az itteni járulék és egyéb költségekhez képest határozza meg, nem pedig a német bérviszonyokhoz pl. itt akkor lehet majd felzárkózásról beszélni a nyugati fizetésekhez, ha nem adó adó hátán lesz, mert ezen a részén a történetnek az egyszeri adókedvezmény sem segít. amíg a cégeknek A-tól Z-ig minden betüre jut valamilyen adó, addig ez az ország halott. és tegyük hozzá, hogy a "mocskos multik", már amelyiket sikerül itt tartani, természetesen nettó befizetői a rendszernek. pl. az alkalmazott után biztosan kifizetik a járulékokat, stb.
The.Unforgiven 2014.03.02 10:11:30
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

"Tudomásul kéne venni, hogy az MSZP szavazóbázisa kimerül az 50-60 plusszos exmunkásőrökben, ügynökökben, pufajkásokban."

Gondolom az anyádék is ebbe a kategóriába esnek bértollnok.. :) elolvastam már pár hozzászólásodat, de olyan hülye vagy te mint a segg. Az ilyen elvakult seggek miatt mint amilyen te is vagy tart itt az ország, ahol.
Vastagbőr A legjobb Orbán-beszéd 2014.02.13 09:01:00
Hallottad már a legjobb Orbán-beszédet? Biztos hallottad, élőben adta a TV, vagy ott voltál az Astorián 2007. október 23-án. Orbán tökéletes felvázolta a helyzetet, hogy merre kellene tartania az országnak. Aztán 180 fokot fordultak és pont az ellenkezőjét teszik, amit a keleti…..
The.Unforgiven 2014.02.13 21:34:05
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: kb. annyi a szókincsed mint a gazdádnak. számold már össze a fidesz vezetésében az mszmp-s kötődésű csicskákat. meglepő számot kapnál droid.
The.Unforgiven 2014.02.13 22:41:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: máris elsírom magam, mint Pokorni ugye :) amúgy ismeretes, hogy a fidesz alapjait kik adták.. MSZMP és KISZ tagok és leszármazottaik. Mi a faszról beszélsz ugyan? Ja és akkor arról ne is beszéljünk, hogy mint előttem is írták, pont a fideszed meszelte el az ügynökkérdést.. szerinted miért? nyakig ülnek benne azért te félvak pártkatona. amúgy szarok én az mszp-re is, hulljon a férgese, de te egy igazi elvakult hívő droid vagy. A pártközpontból írogatsz? :D
The.Unforgiven 2014.02.13 22:58:15
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: a helyzet az volt, hogy amikor a főnöködék kormányra kerültek akkor orbán, szíjjártó, kósa sorrendben háromszor beszakították a forintot az államcsődös riogatással. semmiféle helyzet nem volt, csak nekik ez kurva jó buli volt, mert előtte annyi eurot vettek amit te egyben nem láttál életedben forintba se. csak azért mondom el, hogy nagyjából a történet lényegénél maradjunk.

Mondhatnám neked szakszóval is, hogy mit csináltak, de a nicked már elárulja azt az igen alacsony szinvonalat amit képviselsz, szóval nem fáradok vele
Simon Gábort igazán nem lehet elvakult gyurcsányizmussal vádolni, ha helytállóak az Index értesülései: az MSZP elnökségi ülésén a párt elnökhelyettese azzal indokolhatta az ausztriai dugipénzt (aminek a Magyar Nemzet akadt a nyomára), hogy Magyarországon kevéssé lehet…..
The.Unforgiven 2014.02.06 22:18:23
@burakefendi: látod ez a gond ezzel..

Itt a történet napvilágra került, a faszi lemondott / kibaszták, ez részletkérdés. Tőlem ültessék le akár, ha megérdemli. Ellenben a csúti hülyegyerekről is tudjuk, hogy lop, de nem hogy 250 millát, hanem százmilliárdokat. Mikor mondott le?

Itt egy megoldás lenne, eltakarítani az összes retket, összefogdosni mint a 386 csótányt aki most bent üldögél a parlamentben, az összes államtitkárt, pártfunkcionáriust, oligarchát és az összes állami vállalat vezérét. Bezárni őket a böribe és utána a seggükbe is belenézni, na öreg mivel is kerested meg ezt, forintra pontosan. Ahogy neked kisembernek belenéz a valagadba a NAV, na pontosan úgy.