Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Karajan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
Karajan 2018.12.14 21:17:11
@sZulamith: Azt kéne megérteni, hogy szó sincs "kötelező túlóráról"!
  A Fidesz érdekében megalkotott választási törvény számos választási visszaélésre ad lehetőséget. Sajnos az idei kampányban Óbudán ismét számos ilyen szabálytalansággal kellett szembesülnünk. Kamupártok Azzal kezdődött a történet, hogy a választási rendszer tudatosan óriásira tárt kiskapuit…..
Karajan 2018.04.08 13:05:01
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Bizony, bíróság is kimodta!
  A külső alkalmazásra szánt készítményekben rendszerint gyulladáscsökkentő, baktériumellenes és sebgyógyító hatású gyógynövényeket találhatunk. Gyakran tartalmaznak továbbá összehúzó (adsztringens) hatású csersavas anyagokat (tanninokat), antibakteriális…..
Azt, hogy Bayer Zsolt egy ordas nagy tahó, mindenki tudta. Nem ért minket meglepetésként az sem, hogy homofób és, hogy bármikor szívesen fröcsögi tele a Magyar Hírlapot az agymenéseivel a liberalizmusról, az európaiságról és azok kudarcáról. Először is. Bayer Zsolt azért…..
  Jó sok idő telt el mióta nem írtam! Több oka is van ennek, amiket nem szeretnék részletezni, mert nem olyan érdekesek. Nem is terveztem, hogy mostanság a világhálóra vetek valamit. Kedves hobbim ez, amire sajnos most nincs idő. Ki is bírtam, hogy ne beszéljek (a teljesség…..
Zsemledisznó Rajtad röhögnek... 2013.07.15 17:34:55
Talán nehéz elképzelni, de van valami, ami minden magyar polgárban közös:rajtad röhögnek. Hőbörögsz a korrupció és a mutyi miatt?Rajtad röhögnek. Elmész tüntetni a székház elé?Rajtad röhögnek. Épp a vállalkozásod bezárásával vagy elfoglalva?Rajtad…..