Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabolcs Horváth

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Szabolcs Horváth 2015.03.22 22:32:12
@Karabah77: "sorry,h az a véleményem,h nem szeretnénk sokan vasárnap dolgozni és ez nektek felfoghatatlan".
A szívemből beszélsz
Szabolcs Horváth 2015.03.22 22:44:03
@Zoli Weber Kettle: Ha zárva van, akkor nálunk ügyeletben kell lenni egy személynek. De legalább otthon lehet a családdal akkor is.
Szabolcs Horváth 2015.03.22 22:50:11
@Zoli Weber Kettle: Bent lakik, ez jó XD
Otthon van és akkor megy csak be, ha vmilyen rendszerrel probléma vagy bármilyen riasztás van.
Az új Windows verzió kiadását megelőzően, már a többé vagy kevésbé megbízható forrásokból származó képek publikálásakor újra fellángolt az elmúlt években már milliószor lefutott vita, vagyis kell-e vagy nem, legyen-e vagy se Start menü. Ahogy az már az ilyen…..
Szabolcs Horváth 2014.09.22 17:04:58
@Jegkoko: Így van, én is 2013 március óta használom és egyszer sem kellett azóta resetelni, egyszer sem omlott össze, nem produkált kék halált. Ez életem legstabilabb Windows-a és villámgyors, egy rossz szót sem tudok rá mondani. Talán csak azt, hogy már unalmasan megbízható a működése. A korábbi verziók esetén a különböző hibák megoldásával el lehetett szórakozni :)
Még egy hete sincs, hogy kiszivárgott az első videó a Windows 9-ről, amelyen a csempékkel dúsított új Start menüt nézhettük meg (És együtt lakik a farkas a báránnyal...), máris itt az újabb adag. Ezeken a csempétlen Start menüt, a virtuális Asztalokat és végül a most már…..
WinMagazin Oda a Kezdőképernyő? 2014.07.03 08:00:00
Ugye mindenkinek megvan az a pillanat, mikor a Windows 8 bejelentésekor közölték: „Oda a start menü, tessék itt egy komplett kezdőképernyő helyette!" Talán ez az egyetlen dolog a jelenlegi verzióban, ami megosztja a tömegeket. Jogosan, hisz a Windows 95 óta bent lévő, és jól…..
WinMagazin Skype Translator 2014.05.29 13:00:56
Az igen! - tört előre belőlem a felkiáltás, és keresgéltem a padlón felejtett állkapcsomat, amikor megláttam , hogy mit nézhetett meg élőben a Code Conference közönsége. Valamit, amit már nagyon régóta nem, ha a Micrososftról volt szó. Egy piacokat megreformáló újdonságot.…..
WinMagazin Windows Reading List 2014.05.07 08:00:00
Mindenkivel előfordult már, hogy volt egy website, egy link, egy doksi, amit meg akart nézni, de időhiány vagy egyéb okok miatt elfeledkezett róla. És ilyenkor jön a hosszabb rövidebb töprengés, hogy mi is volt az az URL? Hol is láttam? Persze lehet túrni ilyenkor az előzményeket,…..
WinMagazin Sky Wallet, a jelszóőr 2014.02.14 08:00:00
Napjainkban elborítanak minket a jelszavak, PIN kódok, felhasználónév és jelszó párosok. És persze mindig pont az nem jut eszünkbe, amire szükségünk lenne. Ezt elkerülhetjük úgy, hogy ha leírjuk a jelszavunkat, de ezt soha és senkinek nem ajánlom, mert bárki megszerezheti. Tehát…..
Szabolcs Horváth 2014.02.14 16:51:18
@waces: Azt tudom, nem is várom el ezt mobilon, elég lenne, ha PC-n. Viszont elég sokat megnéztem és egyik sem tudja sajnos a modern UI-sok közül. Ezért vagyok kénytelen használni még mindig a KeePasst, ami viszont nem képes szinkronizálni a jelszavakat.
Két héttel ezelőtt írtunk egy cikket a kiszivárogtatott Windows 8.1 Update 1 képernyőfotókról, amiket WZor tett közzé a blogján. Nemrég pedig kiszivárgott egy picivel régebbi verzió képfájlja, amit rögtön fel is telepítettünk, hogy kipróbáljuk. És videóra is vettük…..