Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőkekóla

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint minden évben 2011 óta, idén is körünkben üdvözölhetjük az American Horror Story legújabb évadát, jelen esetben a hatodikat. Gyors felidézés sorrendben: a gyilkos ház, elmegyógyintézet, boszorkányok, cirkusz és a hotel. Ahogy már megszokhattuk, a külön álló történeteket…..
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
Ki ne imádná a sorozatokat? Fáradtan meló után sokkal jobban csúszik az étel, ha épp kedvenc sorozatainkat nézzük közben. Általában megbízhatunk bennük, minden héten türelmesen várnak minket a tévében, és amikor a sokadik évad után szomorú búcsút veszünk tőlük, akkor is…..
Kopasz, hamuszürke alak készülődik: inget választ, előveszi a napi kiegészítőket, majd elégedetten telepszik le a tükör elé egy kis sminkre. Van mit korrigálni a fazonon, mert nemcsak, hogy orra sincs, hanem a nyakán is van valami sebféle. De nincs miért aggódni, van műfül,…..
A Való Világ olyan mint egy high school musical, csak valamivel ritkábban perdülnek táncra, és gyakrabban kúrnak, mint ahogy azt egy amerikai tinisorozattól elvárnánk. Most Zsu és Dani játszotta el a 16 év felett már kicsit kínos, “Ha meghúzom a hajad, az azért van, mert nagyon…..
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
szőkekóla 2014.05.03 18:00:25
Most a magyar igazságszolgáltatáson a sor, hogy valóban igazságot szolgáltasson. Hogy végre kimondják, amit minden józan jogérzékkel és szociális érzékenységgel bíró ember gondol, hogy a 2000-es évek elejének deviza ügyelete az évtized legnagyobb csalása volt, és ezek…..
Mondjuk ki: no pasarán! Ne törjenek át, de sehova. Mert az az áttörés képletes áttörés is lesz: behatolás a mi életünkbe, a mi Szabadságunkba. Meddig tűrjük még? Meddig tűrjük, hogy egy erőszakos kisebbség tomboljon egyik legszebb terünkön? Mikor kaphatja végre vissza a…..
Az az én legnagyobb bajom a Kaliforgiával, hogy az istennek nem tudom elengedni, pedig arra már a harmadik évadban rájöhettem, hogy ez az a sorozat, ami kiszámíthatóbb, mint a Motörhead és az AC/DC szerelemgyereke (nem feltétlenül a Tankcsapda, még mielőtt). Mert mi az istenről szól…..
Egy gyors és lényegre törő összefoglalóval kezdünk: Crane és Abbie elmesélik, kik is ők, mik is ők és miért hozta össze őket a balsors: Meg kell menteni a világot az Apokalipszistől! Ezután irány egy ifi baseball meccs, a mi komoly, normális Mills hadnagyunk egy kiabálós…..
Boston, 1773. december 16. tudatja a felirat és egy éjszakai kikötői csatát látunk. Az emberek a dokkokra pakolt tearakományt dúlják, csak nem a bostoni teadélután? Eközben Crane egy raktárba vezeti a csapatát, egy láda kell nekik és Crane-t is életben kell visszavinni a bázisra,…..
szőkekóla 2014.03.02 18:54:58
@Biri, a MacskaBagoly KrokodilCápa:

Ne hagyd abba. :)

De most tényleg, nem? Azt gondoltam, hogy a kitekert nyakú ex-enterprájszos most itt brutál vérengzést fog rendezni, mer' a hangok is azt mondták. Erre fel, piánóban folydogál a történet, és átmegy krimibe.
szőkekóla 2014.03.02 18:57:45
@Pácsó Ármándó:

Én is szerettem valamikor, csak utána dömping lett belőle. Aztán pedig a könyvek helyét átvette a net, és manapság ha elolvassa a hárripétert, az nagy király.
szőkekóla 2014.03.02 18:58:30
@szőkekóla: ... valaki elolvassa...
Az előző részben polihisztor hősünk megmentette Firenzét a háborútól, megfejtette Cosimo Medici titkát, cserébe jól börtönbe vonulhatott, mert egy névtelen feljelentő megvádolta, hogy szodómiát követett el. Régies kifejezésekben nem jártas olvasók számára mondom, hogy jól…..
A Fújtatás Korának harmadik napján pattanásig feszül a helyzet mondja a decens kenyérgyári titkárnőnek öltöztetett Lilu, ingyenesapplikáció, kék vagy ződ, csak is kizárólag rajtunk múlik, Durca vagy 501, ez a kérdés, válasszatok. Az elején egy olyan problémával foglalkozunk,…..
Ma egy Abbie-Jenny központú rész látunk, csapjunk is a közepébe. A kapitány már itthon, Abbie-t be is hívja dolgozni. Van egy újabb gyanúsított, és lesz új segítség, egy kissé fapofa pszichiáternő. Crane már puhítja a foglyot, neki elmondhatja, mi az igazság. Abigail Mills a…..
szőkekóla 2014.02.21 19:17:07
@Szencsike:

Ismered a mondást, mindegy, hogy temetés vagy lagzi, csak buli legyen, azaz valakinek meg kell halnia. :) A műfaj megköveteli a látványos, meghökkentő elhullásokat. Egy lefejezés snassz, de a homokos kifolyós szem, na az már valami.
Csak jó lesz ez.
szőkekóla 2014.02.21 19:50:35
@Biri a KrokodilCápa:

Mer' eddig le volt szedálva. :)
Túl vagyunk már sírrabláson, ördögűzésen, lássuk, mit tartogat számunkra az eddig eléggé csapongó sorozat harmadik etapja. Tanmesét. Andrea Verrochio mester észosztást tart diákjainak, és elmeséli nekik, hogy amikor Leonardo még kamasz volt az apja azt a feladatot adta neki, hogy…..
Várakozásaimmal ellentétben nem ez volt a legjobb rész valaha. Még kell egy kis idő, amíg elfogy a lendület a munkából és a legnagyobb világfájdalmával fogják megkezdeni a műszakot a villalakók. Hiába Lilu szexi outfitje, a párducmintás felső meg a fél latex cicanaci és a…..
Sarka Kata besokallt, tudtuk meg a Blikkből. De nem Hajdú Pétertől, hanem L.L. Juniortól. A bulvárlap értesülései szerint, "a Nagy Duett párosa közötti feszültség odáig fajult, hogy Kata a héten az egyik próbán faképnél hagyta az énekes-rappert". Na de mi történt ezután? Mi…..
szőkekóla 2014.02.17 19:41:30
@thegoddamnbatman:
Most is úgy van, nem?
szőkekóla 2014.02.18 17:59:07
@thegoddamnbatman:
Jogos, és ez esetben csak sodródni tudok az eseményekkel. :)
Bár Timikén még gondolkodom...
Bye "digitális MTV-kommentátor" Alex már január 11-én megjósolta, ki lesz a 8 döntős abban A Dal nevezetű, műsornak csúfolt közpénztemetőben, ahol ő is fizetett munkatárs, és ahol jelen állás szerint Király Viktor, a Depresszió, Kállay-Saunders András, Bogi, a Fool Moon,…..
A második párbaj utáni első adásban, azaz Viki királynő diadalmas visszatérésének krónikájában sok minden történt. Na jó, hazudok, semmi olyannal nem tudok szolgálni, ami eddig nem történt volna meg, csak éppen minden eszkalálódott kicsinyég. A műsor elején feltett kérdés,…..