Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent87

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Amíg nem fájt, vagy vérzett, Ön valószínűleg nem is foglalkozott a gondolattal, hogy van végbélnyílása, melyről most kiderült, higy viszkethet, csíphet, vérezhet sőt fájhat is." - aranyer.huFigyelemre méltó gondolat, mint ahogy az is, hogy a honlap seggügyi…..
Van, aki kezet mos pisilés után, és van, aki nem. Kevesen vannak azonban olyanok, akik akár a legvégsőkig is hajlandóak elmenni annak érdekében, hogy a lehető legtöbb embert a maguk oldalukra állítsák e higiéniai háborúban. A texasi Fort Worthbe valósi 27 éves Eric Jennings…..
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
Agent87 2006.11.25 13:55:25
Subba Jr. Ghetto Street Fight 2006.11.23 13:16:00
Mink a Subbánál kevés dolgon lepődünk meg, sokkot pedig szinte soha nem kapunk. A harcoló törpéken csak kacagunk, a Rotten.com fotóinak böngészése közben pedig bármikor megreggelizünk. A beszédes Jr. Ghetto Street Fight című videó végignézése után azonban még mi is nagyokat…..
John Fiocco Jr. holttestét hat hónappal ezelőtt találta meg a pennsylvaniai rendőrség egy szemétlerakóban, ám sokáig fogalmuk sem volt a halál lehetséges okáról. Most azonban úgy tűnik, mégis van egy ötletük: a New Jerseyben tanuló egyetemista egy tragikusan végződő bújócska…..
"75. ÉVES A JÓL ISMERT MIKULÁS FIGURA Budapest, 2006. november 20. –  Nehéz elhinni, hogy a vidám, rózsás arcú, dús fehér szakállú, bő, piros köpönyegű Mikulás csupán 75 éves. Pedig így van. A jól ismert figurát 1931-ben Haddon Sundblom amerikai művész…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..
Agent87 2006.11.17 15:06:25
Jó érzés látni, hogy az idősebb generáció is tudja magát jól érezni. Nem tudja valaki, hogy ez hol készülhetett? ..
Nálunk az egy főre eső celeblebukások száma (tudják, amikor kiderül mondjuk Annácskáról, hogy kamera előtt szopott) ijesztő méreteket ölt, úgy látszik hazánk lányai bohó ifjúkorukban csak nem tudnak ellenállni a csábításnak, aztán meg amikor magyarázkodni kell, jön a VV…..
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..
A Színes Bulvár Lap szerint két millióan látták csütörtök este Antal Imre visszatérését, és az RTL Klub már újabb részeket rendelt meg a Szeszélyesből. A kétmillió az az AGB Nielsen statisztikai adatai szerint csak 1881 401, de az igaz, hogy a kiemelkedő nézettség miatt a…..
comment:com A Tv2 ráfaragott 2006.11.04 20:54:00
A rettegés arénája megy a Tv2-n. Nem a Vörösmarty térről mentek át a tüntetők randalírozni a BS-be (bruhaha), csak elindult az amerikai akciófilm. Tom Clancy poszthidegháborús kémsztorija a budapesti zavargások, és még inkább a Megatánc helyett. A csatorna utcai harcokra…..
Azért a saját kölyködtől megijedni tényleg hihetetlenül béna. ..
Eric de Jersey, a 61 éves brit mutogatós bácsi minden idők legjobb védekezésével állt elő az ügyét tárgyaló bíróság előtt. De Jersey azt próbálta bizonygatni, hogy nem a farkát mutogatta, csupán egy családi méretű hotdog volt az egyik kezében, a másikban meg egy…..
Agent87 2006.11.04 17:40:01
Pedig milyen egyszerű népnek gondolhattuk az itthon (hibásan) csak bőrfejűeknek titulált szélsőséges csoportokat: drukkolnak a fehér embernek, és passz, vesszen a sárga, a veres, a fekete, a barna, meg hát ugye a zsidók is, de őket rutinból is ide sorolják a srácok.…..
Frei Tamás, az ideiglenesen hazánkban állomásozó riporter, legutóbbi vallásos eszmék egy szélsőséges változatát szemrevételezte: az evolúciót tagadó kereszténységet. Mint minden primitív dolog, ez is röviden összefoglalható: azért nincs evolúció, mert minden jó dolog…..