Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bradlux

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Shakira és Rihanna Can’t Remember To Forget You című duettje és a hozzá tartozó videoklip sikert arat a világ minden táján. Törökországban azonban a másságot nagyon erős tabuként kezelik, így a klip hatalmas felháborodást okozott, majd az audiovizuális tanács három…..
Emma Watson új hobbira talált: mostanában lelkesen rúdtáncol. A szexi cuccok és a férficsalogató mozdulatok nemcsak az izmait tartják karban , a valódi rúdtánchoz több erő kell, mint gondolnánk – de fel is szabadítják a gátlásos színésznőt. Emma tánc közben igazán…..
  A citrom gyógyító hatásai már régóta ismertek és felkeltették az emberek figyelmét. Többféleképpen használták a citromot a gyógyászatban a középkorban: itatták a citrom levét, külön etették a citrom héját, összekevertették  gyógynövényekkel és zöldségekkel. A…..
  Nem emlékszünk a legutóbb olvasott könyv címére? A fejünket vakarva próbáljuk felidézni, vajon bevettük-e a gyógyszerünket reggel? Néha nem ugranak be a nevek? Bár a feledékenység olykor igen kellemetlen lehet , nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, ha nem jut eszünkbe…..