Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boldogságtanácsadó

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha olyan sokan kínálnak technikát a boldogság elérésére, akkor miért rejtély olyan sokak számára az út a boldogsághoz? Vajon elegendő a pozitív hozzáállás, és mit érnek az amerikai stílusú “légy boldog” biztatások? Az út a boldogsághoz sokak számára Senki sem számolta még össze, de tele van az…..
Nem az ábécére gondolok, amikor felteszem a kérdést, hogy a szerelemben létezik-e "nagy Ő"? Szerintem persze igen, de attól tartok, hogy ha felmérést készítenénk arról, hogy mit gondolnak erről, akkor mivel igen sok embernek van negatív tapasztalata a szerelemről, ezért a rengetegen válaszolnák azt,…..
Budapest, 2014. július 30.Manapság számos viszály sújtja az emberi kapcsolatokat. A házasságok nagy része az első öt évben felbomlik, a baráti kapcsolatokat pedig kikezdi az, hogy az emberek figyelmét jelentős mértékben leköti a pénzkeresés érdekében végzett nagymértékű…..
Miskolc, 2014. július 18. A miskolciak hajlandók tenni a boldogságért. Ez derült ki Az Út a Boldogsághoz nonprofit szervezet akciójából, amikor egy furcsa szerkezetet állítottak fel pénteken Miskolc főutcáján a Miskolc Cafe előtt. Minden járókelő megforgathatta a…..
Vannak, akik egy életen át várják a boldogságot, ami így sosem jön el. Azután hamarosan arra a következtetésre juthatnak, hogy nincs is boldogság vagy ha van is, inkább csak „szerencsésebbek” számára létezik. Ha ismersz valakit, aki úgy érzi, hogy elkerüli a boldogság,…..
Nem tudom, hogy Téged, aki e sorokat olvasod, megdicsért-e mostanában bárki, észrevette-e, jelezte-e, hogy örül a közelségednek, a barátságodnak, a szerelmednek vagy egyszerűen csak annak, hogy egy munkahelyen dolgozol vele. Elnézem a Facebook-on a megosztásokat és rengeteg…..
Mikor boldog egy gyerek? Mi a boldogság egy gyerek számára, mikor boldog egy gyerek? Nándi: - Ha törődnek vele és amikor kedvesek a szülei és minden más ember, és segítséget adnak és tud játszani a szüleivel, ha akkora. Hogyan viselkedjenek a szülők, hogy boldogabb…..
Sokan várják a boldogságot "kívülről"; kapni valamit valakitől, szeressen minket valaki. Ez kicsit olyan, mintha a szerencsére bíznánk magunkat. Ez az, amiért annyian egész életükben hiába várják a boldogságot. Ráadásul az ilyen kívülről ölünkbe pottyanó boldogság igen…..