Regisztráció Blogot indítok
Adatok
denibá

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a magyar baloldal egyes élcsapatai lassan-lassan rácsatlakoznak a világkommunizmus nemzetközi utópia-fanclub 21. századi álmára, a feltétel nélküli alapjövedelem eszméjének terjesztésére, egyszerű javaslattal élnék az idea támogatói számára. Lehetne ez egy…..
„A félművelt teológus: színtiszta eretnek.” Szalkay Balázs ferences szerzetes - 1438     1. Miről szól a vita? A napokban három írás is megjelent a feltétel nélküli alapjövedelem témájában a Dinamó Műhely blogján. Elsőként Braun Róberttől A Párbeszéd…..
  Képes-e irányt váltani a mamut rohanás közben? Ez lesz a legfontosabb kérdés 2015-ben, hiszen a Fidesz őrült száguldása közben már szinte minden falon átment, amelyeken csak lehetett, ám most olyan hatalmas szakadék tátong előtte, mely örökre elnyelheti. Ha a párt hatalmas…..
Nívó Áfacsalt olajat olcsón! 2014.12.19 14:40:21
Na ne mondja senki, hogy a NAV nem végzi a dolgát... lebuktatja és megbünteti az áfacsalókat, ezzel is igyekszik maximálni az állam adóbevételeit, és fenntartani a piaci verseny tisztaságát. Vagy mégsem? Itt van például az étolaj ügye: eddig is nyílt titok volt, hogy szinte az…..
Elég furcsa képre lettem figyelmes az elmúlt napokban. Maga a kép tulajdonképpen nem is furcsa, csak akkor, ha kiderül, hogy minden cukorból készült rajta, még a leveses tál is! És egy magyar lány ezzel lett világbajnok. Megkerestem emailben, hogy ki is ő, és mit is jelent ez…..
Egészen döbbenetes eset történt kedden Győr belvárosában. Egy fiatalember vásárlás közben rosszul lett, majd összeesett egy üzlet előtt. Ami azonban ezután történt, az ékesen példázza Magyarország minden eddiginél mélyebb erkölcsi válságát. A haldokló fiatalembert ugyanis…..
denibá 2014.11.28 08:24:40
@zobod: Csak tájékoztatásul: annak a bizonyos sok elemében hibás szocialista értékrendnek ez első eleme így szólt: "Társadalmunkban legfőbb érték az ember"
Ha nem tudsz valamit, ne irkálj ostobaságokat. Hallgatni arany.
Elbasztam. Nem kicsit, nagyon. Néztek rám várakozva, kérdőn az asztal körül ülő európai értelemben vett üzletemberek, mint borzongásra vágyó kamaszok szoktak egy egzotikusan undorító országból érkezett szomorú bohócra, és várták a mesét. - Mik a legfrissebb fejlemények…..
denibá 2014.11.26 18:30:11
@fzs.1933: Minden kormányablakba kormány muskátlit
Krausz Tamás írása Alighogy befejeződött a november 17-i tömegtüntetés – nem is az első - az orbáni tekintélyuralmi rendszer ellen a Kossuth téren, az ATV-n feltűntek az első – szokás szerint - liberális kommentátorok, jól ismert „hatalmi tényezők” vagy értelmiségiek.…..
Nem illik a parlament egységes arculatába az Európai Unió zászlója - mondta a parlamenti alelnök, a KDNP-s Latorcai "Irán" János, aki szerint ennyi erővel „minden nemzetiségi szószóló behozhatná a maga zászlóját". Jánost nem igazán hatja meg, hogy Magyarország egyelőre a…..
denibá 2014.11.12 07:00:09
@rs232: "..Hamenei azonban közvetlenül soha nem válaszolt a levelekre." De igen, minden levélre válaszolt. Vgy a Washington Post - amely részleteket közölt a válaszlevelekből - hazudik. Ön bizonyára sokkal tájékozottabb.
Ahogyan az várható volt a jövő évi költségvetésben befagyasztják a szociálpolitikai menetdíj-támogatásokat a 2014-es szinten. A kormány már korábban vállalta a Brüsszelnek elküldött konvergenciaprogramban, hogy az utazási kedvezményeket az idei szinten befagyasztják…..
denibá 2014.11.04 14:11:17
@pangea: Le kell szállítani őket, üresen nem fogyaszt annyit a menetrendszerinti járat. És az ingyenes utazás nem befolyásolta a szavazásomat. Ügyes ez a kormány, egymásra uszítja ilyen filléres tételekkel a polgárait. Inkább minket, nyugdíjasokat köpködjetek, mint őket. Majd ha egyszer megtanultok felnőtt fejjel gondolkodni, rájöttök, hogy hol az igazság.
Németh Rezsibiztos Szilárd azt találta ma mondani, hogy "ezek a tüntetők ugyanúgy el fognak tűnni, ahogy eltűntek az alaptörvénnyel, a nevelési törvénnyel vagy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban". Ugye kedves Szilárd, ön miatt sem kell aggódnunk? Ugye ön is el fog tűnni a…..
A KARD Internetadó? Eh? 2014.10.28 14:29:27
Nemzetileg konzultáljunk. De először tisztázzunk valamit: az Internetadó elleni tüntetés békés volt és jogos. Jogos, mert jogszerű és jogos, mert indokolt. Az, hogy a regnáló hatalomnak nem tetszett, az az ő baja. A Fidesz-székháznál törő-zúzó fociszurkolókhoz a több…..
A Polgári Konzervatív Párt közleménye: Hiteles, szervezett ellenzék hiányában a Fidesz nemzeti elkötelezettségű, reálisan gondolkodó tagjainak és vezetőinek maradt a felelőssége, hogy megálljt parancsoljanak Orbán külpolitikai tébolyának -- ha már a jogállam felszámolását…..