Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Internetes Lotto

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Póker promóciók és póker bónuszok birodalma A póker bónuszok között nehéz manapság olyat találni, ami biztos bevételi forrást jelentene számunkra a régi szép időkkel szemben, hiszen a póker termek a promócióra szánt pénzüket nem a játékosoknak adják vissza póker bónusz…..
Készítsd el a PokerSavvy számlád, ami segítségével maximalizálni tudod a póker bónuszokból származó bevételedet.Második lépésTölts le az általad kiválasztott póker termet, regisztrálj és írd be a felhasználónevedet a PokerSavvy oldalán a megfelelő mezőbe.Harmadik…..
Bónusz ranglista Sit’nGo játékosoknakÖsszeállítottuk azt a listát, amely az Sit’nGo játékosoknak a leggyorsabban teljesíthető póker bónuszokat mutatja. A rangsoroláskor figyelembe vettük a PokerSavvytól kapott pénzt, a terem bónuszát valamint a követelményekhez igazítottuk…..
Bónusz ranglista Cash game játékosoknakÖsszeállítottuk azt a listát, amely a cash game játékosoknak a leggyorsabban teljesíthető póker bónuszokat mutatja. A rangsoroláskor figyelembe vettük a PokerSavvytól kapott pénzt, a terem bónuszát valamint a követelményekhez igazítottuk a…..