Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OriginalSpíler

195 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan örültek annak, hogy az LMP jelöltje marad állva a fideszessel szemben a Belvárosban. Ők valószínűleg nem olvasták az LMP programját, mivel az LMP vaskos vagyonadót vezetne be, elsődleges fókusszal az ingatlanokra...
Spíler A Soros-terv elkezdődött 2018.02.28 12:30:43
Napok óta nem harsog mást az ellenzéki média, minthogy a Fidesz lejjebb tekeri a Sorosozást. Ezt azzal támasztja alá, hogy Hódmezővásárhelyen visszaütött a Soros kampány. Nos, ezt hívják a szaknyelvben wishful thinkingnek, azaz vágyvezérelt gondolkodásnak. ..
„Ha még egy csatában győzünk a rómaiakon, végképp elveszünk.” Pürrhosz épeiroszi király   Örömmámorban úszik az ellenzék a hódmezővásárhelyi győzelem után. Az érzelmi kitörések azonban egy életszerűtlen - vagy legalábbis igen kockázatos - forgatókönyvbe vetett hitre épülnek. Nézzük a legfontosabb…..
A magyar politika olyan, hogy végül mindig kiderül: Orbánnak volt igaza. Ez a helyzet a gazdasággal is. Az újraiparosítás az ipart pörgeti, az ország szépülése a turizmust erősíti, a CSOK és az adókedvezmények az építkezések számát növelik. A magyar miniszterelnök megmondta előre, hogy a visegrádi…..
Vona Gábor a minap azt mondta, hogy ha a helyzet úgy alakul, a Jobbik koalíciót kötne az LMP-vel. Vona azonban nem volt mindig ilyen lelkes az LMP-vel kapcsolatban. Egyik korábbi évadnyitó beszédében még arról beszélt, hogy szerinte az LMP fel fog oldódni abban a balliberális pocsolyában, amelyikből…..
Az idei október 23-ai nemzeti ünnepen újabb mélypontra ért az önmagát durván szembeköpő Jobbik. Vona finanszírozási és ideológiai piruettjei ma már annyira felgyorsultak, hogy pontozni is nehéz a produkcióját. Egyre vékonyabb a jég az újabban a liberális elit kegyeit kereső pártelnök alatt, akinek…..
Miközben Magyarország a vizes világbajnoksággal az egész világ előtt letette a névjegyét, mindannyian büszkék lehetünk a hazánkra, a liberális sajtó még mindig csak kritizál, fanyalog és fullba nyomja a kretént. Ismét sikerült bizonyítaniuk, hogy milyen kicsinyesen pitiánerek. A ballibeknek továbbra…..
  Magyarország kapcsán az EP koncepciós per előkészítését kéri saját magától. Sírjunk vagy nevessünk? A Magyarországról szóló szerdai EP-határozat tele van gyöngyszemekkel. Egyik pontját érdemes elolvasni: nyíltan koncepciós perre hajazó eljárást ír elő – saját magának...
Történelmi tanulmányainkból talán mindenkinek fölrémlik még Maximilien de Robespierrenek, a jakobinus diktatúra vezéralakjának képe. Talán az is dereng még, hogy a virtigli tömeggyilkos – szó szerint és átvitt értelemben is – lefejezte a francia katolicizmust. Persze ez igazán csak azért kellett,…..
Lemondták a mai tüntit az orosz követségnél! Esik az eső, elolvadnának a papírmasé Putyin-babák. Vagy a papírból készült "áprilisi ifjak". Beázna a sok feltartott mobiltelefon...
Nem könnyű ma ellenzékinek lenni. No, nem azért, mert a hatalom bármit is ellehetetlenítene. Megteszik azt saját maguk. Összeszedtük az öt legnagyobb balfaszságot az ügyeletes „törjön ki a frász-ügy” a felsőoktatási törvény elleni tüntetésről...
A DK-ra, Gurcsány Ferenc pártjára, valamint az MSZP-re, és az őket majmoló liberális megmondó emberekre is rászakadhatna a plafon. Szó szerint. Néhány gondolat az indexes interjú és az arra adott ellenzéki reakciók kapcsán...
Teljesen mindegy, hogy együtt vagy külön, március 15. vagy október 23., a magyar baloldal lényege nem változik. Juhász és Büki Zotya, meg a maroknyi vadlibsi bohóckodása, és persze Gyurcsány Fletó Pilvaxnál hagyott ronda koszorúja kifejez mindent a baloldal nemzettudatáról. Ennyit tudnak, meg a…..
Spíler Nyílt levél Nagy Ervinhez 2017.03.03 11:33:24
Nagy Ervin színművész tegnap egy interjúban azt mondta, hogy jobban szeretne az unalmas Bajnai alatt élni. Fel is szántotta vele a progresszív liberális médiát, akik azonnal pajzsukra is emelték a kiváló teátristát. Ebből az alkalomból szeretnénk néhány apróságra felhívni a művész úr figyelmét...
Spíler Takonyvilág 2017.02.25 13:58:58
Tönkretettek egy álmot, egy jó ügyet, egy közös célt. Cserbenhagyták és elárulták azokat, akik bíztak és reménykedtek az olimpiai pályázat sikerében, de legalább a lehetőségében. Szembeköpték azokat, ahonnan jöttek, az országot, amely a hazájuk és ahol politizálnak...
Szerdán eldőlt: Budapest vissza fogja vonni olimpiai pályázatát. Az ellenzék és a kormányellenes sajtó reakciójából egyértelmű: az egész aláírásgyűjtésnek minimális köze volt az olimpiához. Választói adatbázis és médiafigyelem kell...
Nagy interjút adott a Heti Válasznak Fekete-Győr András, a Momentum elnöke. Lefordítottuk magyarra, hogy közérthetőbb legyen. ..
Spíler Enyedi vélemény 2017.02.20 12:09:05
Enyedi Ildikó filmje a hét végén a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte az Arany Medvét. Ahogy azt már a liberális iparági sztenderd diktálja, Enyedi nem felejtett el egy jó nagyot belerúgni Magyarországba...
Van itt ez a tüntisorozat Romániában. És ismerjük azt a jelenséget, amikor a baloldal saját népét leköpve, lesajnálva bezzegromániázik. És vannak nagy névre áhitozó kommunikációs blöffemberek, akik a helyzet ismerete nélkül a googletudástól megrészegülve állítják szembe a román és a magyar…..
A néppárti jelöltet, az olasz Antonio Tajanit választották az Európai Parlament elnökének tegnap Strasbourgban. Látszólag papírforma eredmény, de mégsem. A körülmények pikánsak, a liberális vezető eddigi ellenfeleivel bújt egy ágyba. Politikai irányváltoztatásra viszont nem kell számítani, az…..
  Január 15-én időközi önkormányzati választást tartanak Szentendrén.  A baloldal taktikai átkaroló manőverbe kezdett: ahelyett, hogy saját pártjuk színeiben indultak volna, kakukkfiókaként bebújtak egy civil fészekbe és mindannyian az egykor szebb napokat látott TÉSZ (Társaság az Élhető…..
Spíler Jó mese, rossz mese 2016.12.09 14:12:25
Az ember, történetmesélő lény. Az ember, mesélő lény. A jó mesék cselekvésre késztetnek, a rossz mesék kételyeket keltenek és viszályt szítanak...
Cinikus női kontent Nyilvánvalóan azért nem győzött Hillary, mert nő. Ez pusztán azzal is igazolható, hogy eddig nem volt női elnöke az Amerikai Egyesült Államoknak.  A férfi jelölt megválasztása a bizonyíték arra, hogy a zsigerekben még mindig ott munkál a szexizmus , amely az olyan eddig erősnek…..
Spíler Amerikai fülkeforradalom 2016.11.09 15:08:25
Trump győzött, borította a papírformát, és ennek két fő oka volt: egyrészt Hillaryvel ellentétben nem saját  személye köré építette kampányát, hanem egy üzenet köré, másrészt ezt az üzenetet a tömegek elvárásai, nem pedig egy saját maga által kitalált ideológia mentén fogalmazta meg. A liberális…..
Az Egyesült Államokban az idei elnökválasztáson a korábbiakhoz képest sokkal világosabb választás előtt áll az amerikai polgár. A két tökéletlen jelölt elutasítottsága minden eddigi rekordot megdöntött, így személyük alapján nehéz dönteni. Politikájuk viszont minden lényeges pontban ellentétes a…..