Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gazda Gyula

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezekkel mi a fenét csináljunk? – masszíroztam a halántékom, amikor a friss szállítmányban érkezett két olcsó Edwards Audio Apprentice (ejtsd: „aprentisz”) phono fokozatot kézbevettem. Az egyik MM hangszedőkhöz való, a másik átkapcsolható MC hangszedőkhöz is. Pointe kereskedőként én ugye méretes…..
Gazda Gyula 2018.08.14 22:14:30
 FairyFeller 2012.02.26. 14:40:05Nagylány lehetne ma Horák Nóra, a sokak szívében ma is élő bestiálisan megbecstelenített és meggyilkolt mártír, nem csupán a nők, gyermekek, hanem az embertelenség sok ezer áldozatának, közülük kivált szimbóluma, akinek Emlékköve…..
Az elkövetkező hetekben - kommentár nélkül - közzéteszem A Labancz Anna gyilkosság címmel 2006-ban megjelent regényemről született bírósági ítéleteket. Akárhogyan nézzük is, az már önmagában elgondolkodtató, hogy ennek a tulajdonképpen ötvened rangú polgári…..
A blog minden hűséges látogatójának kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok. Megígértem, hogy gyakran vagy a korábbinál gyakrabban írok ide a blogba, teljesítem is ezt az ígéretemet, amint a bíróság elhunyt feleségem rokonaival folytatott peremet - remélhetően rövidesen -…..