Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petteri57

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ferihegy (alias Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, avagy BUD) gazdái ezzel bíztatják az erre fogékony nagyérdeműt: „A Repülőterek Nemzetközi Tanácsa (ACI) kezdeményezésére 194 európai repülőtér vállalta, hogy 2050-re üzemelése nem jár szén-dioxid-kibocsátással, a kezdeményezéshez a Budapest…..
BEERom a sört A licenc sör 2018.12.03 17:46:25
Így lett licence sör a kézműves sörből A licenc sör egy nagyobb gyár vagy márka ismert és népszerű terméke, melyet nem ott gyártanak, ahol az eredetit, hanem rendszerint egy külföldi sörgyárban. Két változata ismert az egyik, amikor megvásárolják illetve eladják a licenc sör készítésének…..
petteri57 2018.12.04 19:29:25
Egy nagy példányszámú bulvárlapban lettem figyelmes egy hatalmas terjedelmű cikkre, mely öles betűkkel hirdette: „A TEÁJA GYÓGYÍTJA A RÁKOT”. Akiről az írásban szó van, az egyik kereskedelmi tévécsatorna rendszeresen szerepeltetett vendége, assoc. prof. prof. h. c. mag. dr. T. Dávid.…..
petteri57 2018.02.16 17:46:00
Judit figyelt fel egy orbitális leiterre: Kedves Jakab!A Gravitáció című filmben [konkrétan a mozis feliratban - a szerk.] figyeltem fel egy nem annyira félrefordításra, mint inkább "túlfordításra". A George Clooney alakította figura kérdezi a Sandra Bullock alakította…..
Van a trónbitorlásnak egy íratlan szabálya: ha nem irtod ki a törvényes király utódait, előbb-utóbb felbukkan egy trónkövetelő és kapkodhatsz fűhöz-fához, hogy megszabadulj tőle. Ez rendszerint akkor is megesik, ha bitorlóként maximális erőbedobással próbálsz kiiktatni mindenkit, mert az istenek nem…..
Ez a Márai, akit jómagam is olyan szörnyűségesen tiszteltem, behatóbb foglalkozás után ugyanolyan rossz írónak bizonyul, amilyen rossz, ha nem mizerábilis zeneszerzőnek behatóbb hallgatás után Kodály. Évtizedeken át bámultam Márait anélkül, hogy valaha is precízen és…..
Először is boldog karácsonyt kívánok nektek, mert az valahogy kimaradt itt a blogon eddig! És ha már karácsony másnapja van, egy olyan posztot küldött Majki, amiben szerepet kap a szeretet (hm, ez milyen jól hangzott!). Azt persze gondolhatjátok, hogy nem olyan formában, ahogy az…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
petteri57 2011.09.07 14:23:09
József eleget tett a felhívásnak és letette az autót, hogy vonatra váltva juthasson el a munkahelyére. Természetesen saját bőrén is megtapasztalhatta, mennyire is tartja a MÁV a menetrendet. A levelében arról érdeklődik, hogy jogos -e az IC-k előnyben részesítése a többi…..
Bedobtak hát a tóba egy kézigránátot, és büszkék voltak a sikerre. Persze több halat is megöltek, mint kellett volna, az élővilág is kipusztult, de “nyicsevó”: csak kifogták a halat! (Fotó: Schmidt Andrea/delmagyar.hu) Módosítaná a Fidesz a hatályos alkotmányt, hogy…..
Korábban a vármegye-ügy kapcsán írtam: a kísértés mindig nagy jobboldalon, hogy ugyanazokat a hibákat elkövessék, amelyek az elmúlt húsz év bukásaihoz vezettek Antall-Boros-kormány óta. Akkor győzött a józanész, nem lett vármegye a megye. Amikor a Zöld Pardon (ZP)…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
autózz! Százezer forintos hiba 2009.06.24 16:13:00
A kommentek közt gyakran elhangzik a "rendőr persze sehol" - mára már szállóigévé érett - mondat. Sanya pórul járt, mert amikor átcsusszant a piroson, akkor bizony ott voltak mögötte a kékvillogósok. Nagy kérdés, hogy miből tartott volna megelőzni ezt a helyzetet némi…..
w Az Online Alkony Program 2008.05.20 03:30:00
Boldog békeidőket élünk. Ennek egyetlen aspektusáról lesz szó: arról, hogy létezik és szinte bárkinek elérhető az internet. Ami egy csoda, még akkor is, ha észben tartjuk, hogy hazabeszélek, hiszen a IV. kerületi internetben dolgozom.Nem kell fetisizálni, vagy akár magyarázni,…..
Új MÁV blog Re: Házon kívül 2008.04.18 13:09:12
Ami kimaradt a műsorból. Érdemes figyelmesen elolvasni. Mert az éremnek mindig két oldala vanKedves Zsibrita úr!Alább megküldöm Önnek a teljes RTL-Klub-hoz átküldött MÁV–választ.Íme:A szolnoki pályaudvar tervezése folyamatban van a tervezői tender kiírás alatt áll. A…..
Az index főoldalán az újból elkészített VUK rajzfilm beharangozó képsoraival találkoztam, íme: És ezzel szemben itt tekinthető meg Dargay Attila korabeli változata. Figyeljetek a szövegre, a zenére, a szereplőkre, a filmszerűségre, vagyis mindenre! Nem találok szavakat arra a…..
Kedves MÁV Blog! Tulajdonképpen magam sem értem, mi a fenének írok újra és újra. A MÁV a füle botját se mozgatja, az emberek állnak és szívnak. Ma reggel fél nyolckor Rákoscsabán kb. 100 ember várja a 7.27-kor esedékes vonatot. Akik nem unták el a dolgot, még nyolckor is ott…..