Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*zsu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyártól érdemes átállni teljesen Skype-hívásokra, azután ugyanis nem számolnak fel különadót. Más esetben hívásonként és smsenként 2 forintot fognak rádobni, az amúgy is jelentősen túlárazott szolgáltatásokra. Meneküljön aki lát! Tényleg 2 forint lesz percenként a…..
*zsu 2012.05.02 13:04:23
(A szerző újságíró, a Világgazdaság munkatársa)Csúnya pofont kapott az EU a görögöktől, és nincs garancia arra, az eddig alkalmazott módszerek megoldást jelenthetnek-e a déli ország adósságválságára, vagy akár a valutaunió megmentésére.   „Egy európai közös…..
*zsu 2011.06.23 16:05:28
@Csillagszemű Juhász: @szobatars:
Azért lesz hirtelen minden drága a fizetésed meg kevés, mert az államcsőddel az ország többek között befagyasztja az országból kifelé történő fizetéseket, és ha nem fizetsz az importért ugye... áruhiány stb. amit szobatars leírt.
Kevés közhelyesebb baleset van, mint a hűtőben penészedő lekvár, nem túl nehéz előállítani szinte bármilyen márkával. Parkernek azonban sikerült 35 üveg Univer-lekvárt bepenészesítenie, ami területi rekord, ráadásul mindet 3-4 nappal kinyitásuk után. Az Univer már…..
*zsu 2011.06.22 10:14:27
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
*zsu 2011.06.21 16:01:42
@Peti81:
ha a kártya rossz, rá kell húzni egy átlátszó uzsonnás zacsit és úgy lehúzni a terminálon, ha csak a mágnes csík rossz, akkor működnie kell. kis boltos trükk :)
Pizzát kellett rendelnem. Jött a futár, természetesen én fizettem, eszébe sem jutott, hogy ő fizetne. A történetem igazából egy rosszul sikerült randiról szól. Egy netes társkeresőn ismerkedtem egy velem egykorú férfival (én 30, ő 31). Kb 2 hét intenzív csetelés után…..
*zsu 2011.06.20 11:13:01
*st
„Szépen lassan beleszerettem D.-be. Ő erről nem tudott semmit. Egyszer viccelődött csak azzal, hogy csinálhatnánk hármasban, de ez megmaradt viccnek” – a szövevényes történetből megtudhatod, miért nem tanácsos más férjébe beleszeretni és milyen bölcsek tudnak…..
Új interaktív játékkal jelent meg az APEH. A hónapokon keresztül húzódó telefonos-internetes-számítógépes játék jelentősen fejleszti a kommunikációs és problémamegoldó készséget: A játékok az apeh kezdi egy komolyabb összeg váratlan elvételével. A játékosnak első…..
„Megmondtam neki, hogy öcsisajt, nekem nincs időm rejtvényeket megoldani, ha meg látott engem az interneten, akkor azt is látnia kellett, hogy van pasim, ergo ne akarjon már velem ismerkedni” - egy rejtélyes telefonáló zavarja meg Levélírónk nyugalmát: a hang ismerkedni akar…..
*zsu 2011.06.15 12:07:18
@Bundabandi:
csak ismerösökét látod, igen. mikor erre rájöttem szétrobbant a fejem az idegtől...van ismerösöm,akinek smsezett a fb, hogy más IP-röl jelentkeztek be a fiókjába mint szokott, ugyhogy saját biztonsága érdekében csekkolja le :D
*zsu 2011.06.15 12:38:43
@gernika:
Az igazság az h adatbázisból van. Diákként dolgoztam telmarketingben. A számokat elöre meghatározott szürési szempont alapján (céges szám-e,férfi vagy nő,végzettség vagy foglalkozás, stb.attól függöen kiröl milyen adat van megadva)listázzák ki a tel.szolgáltatók, és azt megveszik a tel.market. cégek. Ez teljesen illegális. Egyébként aki mást mond az hazudik.
Kidobni is csellel sikerült, elvágtuk a net kábelt és fb nélkül unatkozott és megörült ezért hazament.Sziasztok! Egy-két hónapja olvasom a blogot, reméltem találok egy, az enyémhez hasonló brutalitású sztorit, de nem. Az enyém elég durva, brazil szappanoperát…..