Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabóZ-Sixx

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a kissé megilletődött bácsi elkezdte kipakolni a porcelánkutyákat az asztalra, majd az élőképet gondosan elrendezte és a kommondor mellé felállított egy gitáros menyecskét ábrázoló, meglehetősen giccses nippet, tudtuk, hogy ebből a műsorötletből nem biztos, hogy pilotot…..
Van az a típus, aki akár a konyhából is behívja az asszonyt, hogy nézd már milyen hülyeség megy a tévében. Aki minden este azon puffog, hogy milyen unalmas műsorok peregnek a dobozban, meg, hogy ezek nem tudnak semmi újat kitalálni, már megint csak Benkő Dániel pengeti a farkát…..
Érdekes infót hozott le a Bors online kiadása: információik szerint az Összeesküvőket készítő Hajdú Péter illetve a műsor egyik szerkesztője nemcsak Alekoszt, de két másik VV-veteránt is megkeresett egy ajánlattal. A cikk szerint a VV5-ből első körben kiszavazott Cristofelnek…..
Amerikában bajban van az NBC, mert nem tudja értékesíteni a pekingi olimpiai reklámidejét. A tibeti események, a rossz gazdasági helyzet, meg a forgatókönyvírók sztrájkja miatt több százmillió dolláros bukástól retteghet a csatorna, ami a négy év múlva esedékes londoni…..
Volt nekünk év vége felé két szavazásunk is (1 és 2), amire bőszen küldözgették az emileket az olvasók, sokan szavaztak, és sok sok mindenre, nem csoda, hogy ilyen sokáig tartott, mire  a külön ebből a célból felállított Nagy Szavazatszámláló Bizottság összesített,…..
Az Egyesült Államok kormánya nem hagyja, hogy bárki is kimaradjon a digitális tévézésből, és 40 dolláros kuponokkal segítik azokat, akik még nem álltak át a digitális műsor vételére. Nálunk csak a legszegényebbek kaphatnak talán 2011-ben. De ez sem biztos. Tovább…..
Felvettük mind, és csak néha tekerünk bele másnaposan. Megnéztük, mit kínáltak a tévék szilveszter este, hogy mit is kapott a papírtrombita meg a csomag szerpentin mellé ezen az éjszakán, az, aki tévé elé ült, mert beteg volt, vagy már hatodik napja ivott, és nem bírta a…..