Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miklós P.

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap, alig néhány órával azután, hogy felfüggesztették a mentelmi jogát, máris újra őrizetbe vették Czeglédy Csabát, a „virágzó magyar jogállam vasökle újra lecsapott rá”. Az ügyészség tájékoztatása szerint kihallgatása szombaton, azaz ma megtörténik, az őrizetbe vételt követő 72 órán belül pedig…..
Miklós P. 2018.03.04 12:02:47
@kolompa lole 1111: Remélem a váci fegyház fürdőjében le fogja ejteni a földre és le fog hajolni érte! :)
Miklós P. 2018.03.04 12:04:45
@arabok balrol: Bocs, hogy a pincér közbeszól (P.Howard után szabadon), de lipsi nem létedzik. Az eredeti liberális, s innen eredeztethető a libsi!
Miklós P. 2018.03.04 12:06:20
@Netuddki.: Németh Rizsa Szilike minusz 100-as IQ-ra hivatkozni, már bocsánat- felér egy nemzetárulással!
Suttogó értesülésként, mondhatnánk mint pletyka terjedt a hír Csepelen: Németh Szilárd családi házánál tüntetés volt. Blogunk most sem akart pletykát terjeszteni, ezért vártuk a megerősített, pontos információt. Megkaptuk. Az illetékes egyik közvetlen elvbarátja, Ábel…..
Miklós P. 2018.02.08 13:27:07
Csepel születtem, amikor még nagyközség volt.Királyerdőben növekedtem és 33 éves koromig ott éltem.A Jedlikben érettségiztem, teház erős a csepeli kötödésem.
Elkerülve Csepelről mindig is figyelemmel kisértem Csepel sorsát.
Döbbenten láttam már a csepeliek sorsát, amikor Németh(Rizsa)Szilárd polgármestere lett. Majd a későbbiek során, ahogyan emelkedett a szamárlétrán, rájöttem, hogy e folyamatban az emelkedéssel arányosan csökkent a képviselő(?) szellemi kapacitása!
Négy évet dolgoztam a Csepel Vas és Fémművekben,dew ha mi a munkát megpróbáltuk volna szabotálni, páros lábban rúgtak volna ki bennünket! Németh Szilárdnak a Parlament a munkahelye és nem a Fidesz központ!Kutya kötelesség a Nemzetbiztonsági Bizottság üléseken részt vennie és érdemben dolgozni. Nem a Soros zagyvaság hírdetése, hanem a Nemzet Biztonságának erősítése.
Remélem érzékelik a csepeliek, hogy Németh Szilárd tevékenysége, főleg ebben a ciklusban még véletlenül sem segíti a csepeliek épülését, boldogulását.(Ide nem értve a csókosok, haverok épülését.)
Nos, Csepeliek! Április 8-án senki ne legyen rest, álljanak fel a foteljaikból és menjenek el SZAVAZNI! Kapnak két szavazólapot. Az egyiken a pártok szerepelnek. Ezen a lapon a számukra szimpatikus pártot jelöljék be. A másik szavazólapon az egyéni jelöltek nevei szerepelnek. Ezen a lapon pedig a legesélyesebb ELLENZÉKI jelőltre tegyék az ikszet. Javasolt Némth Szilárd mellőzése a listán.
Egyet ne tegyenek! Üresen ne dobják be a szavazólapokat, mert várható, hogy nagyon sok helyen nem lesz ellenzéki szavazatszámláló a helyiségben. S tudjuk, az ördög(és a Fidesz) nem alszik.
Magyarország nem ilyen kormányt érdemelt. És ne feledjük, március 15-ig ki akarják szórni az EU 2020-ig szóló pénzügyi támogatásait!
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
Miklós P. 2014.02.02 20:35:05
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Egy, magát újságírónak valló ember a leírtakhoz tartja magát. Mellesleg az újságíró iskolákban szigorlati tételként ez is szerepel a hírszerkesztés nevű tantárgyban. Az általam továbbiakban leírtak a "Sajtóetika" nevezetű tantárgyhoz tartozik, szintén szigorlati és államvizsga tétel. Két hiteles forrásból kell legalább ellenőrizni az információt, hírt. Ha kapok egy hírt, és a forrásomban megbízom, azaz hitelesnek tartom, - akkor még egy autentikus forrást kell keresnem és ott kontrollálnom. Ha nem vagyok biztos az informátorban, akkor ebben az esetben az MSZP tájékán és a bankszövetségen keresztül ellenőrzök. De vannak más csatornák is ahol lehet még kutakodni. De, így leadni egy hírt az a Magyar Nemzet önmaga lejáratása! (Tudom, viszont emelni lehet a példányt, és főleg "rést" lehet ütni az ellenfélen, s itt erre ment a játék!
Miklós P. 2014.02.02 20:39:04
@Steve the Great: Jut eszembe! A MANYUP 3000 mrd-os elszámolásáról miért nem regélnek a sóvívők? Pl. Kiflis Gabika, Hoppá(l)! Péterke, vagy az állandó vesztes, Zsigó Robika? Akkor a fentiek szerint is a FIDESZ korrupcioó gyanúban áll még mindig! (ápr.6-a után másban fog állni)