Regisztráció Blogot indítok
Adatok
/o

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Az eltévedt Mohamed 2015.09.28 16:39:29
Lassú az internet, rossz a kaja, unalmas a tábor és még pénz is kellene cigire. Így panaszkodnak egy holland menekültszálláson a migránsok. Finnország pedig túl hideg, nincs tea, nincs étterem, nincsenek bárok, ráadásul senki nincs az utcákon, csak az autók - mondja Mohamed, aki…..
/o 2015.09.28 19:14:47
@Imre Laci: Pontosan.
A görög-török szárazföldi határ egy részén 2012-ben épült kerítés, a bolgár-török határ egy részén 2013-ban. A számok azt mutatják, műszaki zár ide vagy oda, az irreguláris vándorlást nem akadályozza meg. A fentiek mellé még egy adatsor: Az Európai Unió külső…..
Vendégszerzőnk, Stefano Bottoni történész írása.Első gondolat: iszony és felháborodás.Második: mérhetetlen és egyben beletörődő harag. Éveken át kinevették, megfenyegették vagy hallgatásra kényszerítették azokat a lényeglátó elméket, akik megjósolták a mai és az ehhez…..
2014. március 13-án megkezdődött a Margit körúton álló egyikori minisztériumi épület bontása. A Mammut szomszédságában álló egykori Kohó- és Gépipari Minisztérium irodaházával együtt az egyik utolsó budapesti páternosztertől is búcsúzhatunk. A ház történetének…..
/o 2014.06.02 05:02:37
@innovation: Ha a helyén valóban park létesül, remélem, arra is lesz gondja valakinek, hogy a csövesek ne vegyek birtokba, és szarják-hugyozzák össze.
Ugye furcsa a kérdés, nem a kakálás jutna eszünkbe elsőként egy romantikus randevú kapcsán. Viszont kétségtelen, hogy a szükség nem ismeri a romantikus pillanatokat. Úgyhogy bizony a probléma felmerülhet. Micsoda ötlet, erről valaki könyvet is írt, ami most eladási rekordokat…..
A KSH csodaszép térképein sokkoló módon csap az arcunkba mindaz, amiről a különböző lakásárakkal foglalkozó cikkekben, blogbejegyzésekben, ingatlanos cégek sajtóközleményeiben foglalkozik az erre "felszentelt" szakértői gárda.   Amit tudni kell! Ahol nagyon sötét piros a…..
/o 2014.03.28 22:00:44
Van most ez a hágai atomcsúcs, ahova még Obama is ellátogatott, csak Putyinnak nem volt képe hozzá a jelen helyzetben, de külügyminisztere tárgyalt ukrán kollégájával és ez- amúgy érthetően- komoly hírverést kapott. Ugyanakkor Hollandiában a csúcs egy egészen más aspektusból…..
Világszenzáció: hazakerültek a Seuso-kincsek cím fogadott a Magyar Nemzet honlapján, amit mostanában azért olvasgatok, hogy megértsem a barátaim és a családtagjaim látásmódját. A cikkből kiderül, hogy visszaszereztük, hogy hazakerültek, és hogy szenzáció. Egy kommentelő…..
Modern boszorkányüldözést emleget a Galamus, a baloldali véleményformálók retrodizájnos véleményoldala Biszku Béla egykori tömeggyilkolásra parancsot adó komcsi belügyér pere kapcsán. Oké, olvasói levélről van szó. És tudjuk, „a szerkesztőség álláspontja nem…..
/o 2014.03.27 21:22:12
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
„Most táncházat akartok, aztán meg Erdélyt?” (Securitate) Kallós Zoltán néprajzkutató 1926-ban született Válaszúton. Mezőségen, Kalotaszegen, Moldvában, Gyimesben és Csángóföldön is gyűjtötte a népzenét. Csángóföldre azután is ellátogatott, hogy a román állam…..
/o 2014.02.02 23:54:24
@tesz-vesz: Jaj, már megint milyen gondolatokat forgat abban az ántisémita fejében?
Minden év januárjának végén felbolydul a média az országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozatainak leadására. Mindez természetes is: igen érdekes adat, hogy ki a leggazdagabb vagy legszegényebb parlamenti képviselő, mit és hogyan vásároltak politikusaink. Csak éppen a jelenlegi…..
/o 2014.02.02 23:49:11
@buddha: Ez csak a Demokrácia című színdarab díszlete annak a néhány ökörnek, aki beült rá.