Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Kovács

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy egyiptomi színésznőt nagyon durván csőbe húztak az egyik helyi tévé Kész átverés!-re hajazó műsorában: fegyveresek rontottak be egy állítólagos interjúra várakozó nőhöz, majd azt üvöltötték az arcába, hogy az ISIS tagjai, és arra akarták kényszeríteni, hogy vegyen magára egy robbanóanyaggal…..
Sokáig úgy volt, hogy Sookie, azaz Melissa McCarthy nem fog szerepelni az új Szívek szállodája sorozatban, mert azt állította, hogy őt egyáltalán nem is hívták. Ami azért volt furcsa, mert elég meghatározó szereplője volt a sorozatnak, itt ismerték meg a nézők. Igaz, azóta sokkal nagyobb karriert…..
Pál Kovács 2016.06.08 14:24:24
Egy könnyed reggeli műsor ment ma reggel az egyik szlovák tévé műsorán, olyan, amilyen nálunk is szokott. De hogy ne legyen unalmas, kicsit elkapcsolt a kamera a konyhába, ahol a szakácsok ügyködtek éppen egy finom ebéden. A főzés azonban kemény meló, kell hozzá az energia, főleg korán reggel, ezért…..
Egy csillagos étteremben az egyik fogás egy magányos cukorborsó volt a tányéron, a séf üdvözletével érkezett.  A Michelin-ellenőr kitette Twitterre, a következő megjegyzéssel: 'Nem tudom, hogy nevessek vagy sírjak'! It came "with the chef's compliments". It was a single…..
Pál Kovács 2015.10.07 18:39:43
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
Pál Kovács 2015.06.03 07:09:38
Pordán Petra súlyosan megsérült a SportKlubon futó Helló, Angyalok! adásának felvételén: izomrostszakadást szenvedett, amikor a súlyemeléssel ismerkedtek. A teljes felépülés három hónapot vesz igénybe. Íme a Sport Klub sajtóközleményének teljes szövege: Súlyosan…..
Pál Kovács 2015.05.28 22:21:10
A The Daily Show vendége volt Anne Hathaway színésznő, akit Jon Stewart új filmjéről a Song One-ról kérdezett. Hathaway egy dalt is énekel a filmben, Stewart először csak az éneklésről kérdezte, majd hibát követett el, mert megkérdezte azt is, hogy miről szól a film. Hathaway…..
comment:com A nap képe 2014.07.30 14:05:00
..
Pál Kovács 2014.07.31 11:47:21
Mindjárt lesz egy újabb spoiler tematikában íródó poszt. ..
Pál Kovács 2014.04.19 11:34:35
@queensryche: NeeeeEEEEEeeeeem!!!
A szereplők és a két executive producer igyekszik besűríteni a sztorit 30 mp-be. Persze megint Sawyer a legcoolabb.  ..
Ma indul a Viasat3 tavaszának egyik saját gyártású műsora, a Szerintük a világ, amiben Janklovics Péter, A címlaplányban megismert Aljonka, Pásztor Erzsi, Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs és Puzsér Róbert állít görbe tükröt nekünk, remélhetőleg viccesen. Arról nem tudunk,…..