Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezga Geza (törölt)

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira szeretem, amikor totálisan hülyének próbálnak nézni.  Elég nagyot szólt tegnap, amikor Wiedermann Helga könyvéből kiderült, hogy Matolcsy még annál is alkalmatlanabb volt gazdasági miniszternek, mint ahogy azt szinte az egész ország képzelte, pedig hát, lássuk be,…..
A Népszabadság MVM-es forrása szerint a „minden kormányhoz közel álló” üzletember (a cégéres gazember, eljárás alatt álló Kocsis István - BP) segített abban, hogy az orosz fél – mindenekelőtt Szergej Kirijenko, a Roszatom elnöke – végre komolyan vegye az orosz…..
A dead giveaway mikroblog tette közzé a fenti logót, a következő kísérőszöveggel: „nincs többet összefogás-logó, aki érti tudja miért, kormányváltás-logó van bazmeg, amit mi millások eleve akartunk..” Más jele is van, hogy a baloldali pártok elengedik a januári…..
A manapság az Oroszország, az orosz befolyás ellen megafonokkal és kurucos kardcsörtetéssel támadó Összefogás nagy visszatérője, Gyurcsány Ferenc a maga részéről 2008-2009-ben lazán összerúgta a port az EU-val a Nabucco versus Déli Áramlat ügyében, melyről praktikusan csak…..
Képes lenne-e a nyugat katonailag megvédeni Ukrajna függetlenségét? És legfőképp: hajlandó lenne-e konfliktusra az orosz birodalommal egy annak a szomszédságában 1954-ig az államterületét képező orosz katonai támaszpontért? A válasz minden kalkuláció szerint: nem. És ez nem a…..
Mezga Geza (törölt) 2014.03.04 20:57:46
@nyomasek: az orosz bar at vitrenko :-). Ne legy demagog.
Mezga Geza (törölt) 2014.03.04 21:28:36
@nyomasek: igazad van be kell fekudni minden diktatornak. Pont mint reagen tette amikor a fegyverkezesi versennyel megtorte a szovjetuniot. Miert nem koltozol eszak koreaba? Nincs demokracia, van diktator, lobogtathatnad a kis zaszlodat a nemzeti unnepen es nevethetnel rajtunk ahogy egyutt hanyatlunk a nyugattal.
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
Mezga Geza (törölt) 2014.03.03 09:32:50
@Republic Forever!: "amelyek miatt bármikor alapból kérdőjeleződött volna meg a demokrácia léte Ukrajnában, ill. amik miatt diktátornak lehetett volna nevezni az amúgy törvényesen megválasztott ukrán elnököt."

A demokratikusan megvalasztott elnok euro milliokat lopott mindenhova a csaladtagjait, haverjait ultette. Aligha erre kapott felhatalmazast, ezert dictator. Hitlert is megvalasztottak, akkor o se diktator?
Mezga Geza (törölt) 2014.03.03 11:15:55
@Danubium: csak hogy jobban ertsem az ertekrendedet engedj meg egy kerdest. Hitler diktator volt? Megvalasztottak, a lakossag nagy resze tamogatta az antiszemita eszmeket.
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
Mezga Geza (törölt) 2014.03.02 13:14:54
@Muzsikok közt: igy igaz titkar volt. Azok utan amit ezek az orszaggal muveltek nekem csak egyfajta kommunista letezik. Ha te elfogadod ezeket lelked rajta, a sajat lelkiismereteddel kell elszamolnod vegul.
Mezga Geza (törölt) 2014.03.02 13:22:06
@Balt: ne farassz. Mindket fidesz kormany tomve volt mszmp tagokkal. Ha azok utan amit a kommunistak muveltek az orszaggal szamodra ezek figurak hitelesek lelked rajta es szavazz rajuk nyugodt lelkiismerettel.
Mezga Geza (törölt) 2014.03.02 13:26:51
@Balt: a tobbiek meg kormanytagok vagy koztarsasagi elnok. Osszessegeben ennyi, magaddal vegul elszamolnod a tobbi csak jatek a szavakkal.
A kormányzati ciklus végére eljött az az idő, hogy mindenki learassa, amit vetett. Az unortodoxia pápájának is van mit aratnia, mi pedig itt a Ténytárnál úgy ujjongunk, mint a játékos kis tigrisek, hiszen Matolcsy Györgyről írni mindig hálás feladat. Bár a miniszterelnök…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.27 14:53:44
@ZF2: peldaul mit csinal az mnb es mi as eredmenye?

Valoban csak a hiany van a cikkben. :-)
Mezga Geza (törölt) 2014.02.27 15:38:39
@ZF2: miert jo a kamatvagas? Akkor a nem a hianyrol szolo resz igaz vagy se?
A sok kedvesség, amivel a magyar kormány a Dél-Afrikában élő magyarokat elhalmozza, ha összességében nem is sok, de a helyiek szemében rengeteg – írja egy ottani határátkelő, aki beszámol arról is, hogyan zajlik állami segítséggel a közösségépítés. A magyar nagykövetség…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.27 13:38:40
@kovi1970: en kulfoldon elek es most eloszor szavazok amiota eljottem. Tudod miert? Mert a szuleim magyarorszagon maradtak. Csak zarojelben jegyzem meg hogy a manyup penzt tolem is elloptak tehat tettem a kalapba hogy szavazhassak.
Mezga Geza (törölt) 2014.02.27 14:14:37
@Lucky Larry Silverstein: en nem nagyon kovetem mit csinalnak ezek az arcok. Ezek szerint the igen. Meselj meg!
A Fidesz  mindig bebizonyítja, ha választásra kerül a sor, bizony nekik semmilyen ígéret nem drága ha az érdekük úgy kívánja.  Miért is lenne bármilyen lelkifurdalásuk, ha már az elejétől tisztában vannak vele, azokból semmi nem lesz betartva? Szegény ember az,  aki még…..
A héten újabb ENSZ vizsgálati anyag került nyilvánosságra Észak- Koreáról. A már ismert borzalmakat újra sorra vevő jelentés melletti érdekesség, hogy az elnyomás legalapvetőbb eszközéül szolgáló, 150-200000 embert elképzelhetetlen kínzásoknak kitevő munkatáborok…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.23 21:04:28
@♔bаtyu♔: nem kispalytas, ok zsidoznak mert a fidesz es a jobbik szavazoi.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.22 09:43:52
@♔batyu♔: as 1 milliard a fedezet erteke nem a hitele. Megvan a 8 altalanos, 4 elso meg 4 masodik:-))))))

Nagyon halas vagyok a kommentjeidert mert segitettek megerteni ki szavaz a fideszre es a jobbikra.
Minél közelebb kerülünk a választásokhoz, annál több jel figyelmeztet arra, hogy Magyarországon természetesen megszűnt a jogállam. Korábban hihetetlennek nevezhető intézmények és döntések születnek (és ezek nyomán megengedhetővé válnak olyan rég elfeledett képességeink,…..
Szép kis csapat vagytok: A magyar politikai jobboldal új barátja a szlovák neonáci Kotleba is támogatja Moszkvát és az oroszbarát Janukovicsot. El lehet ezt még magyarázni a fideszeseknek és a jobbikosoknak?   Egészen megdöbbentő volt olvasni azt a primitív kommentáradatot,…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.20 20:03:47
@♔batyu♔: azert tamogatod moszkvat mert csak ok adnak szo nelkul penzt egy oligarchak iranyitotta allam kiepitesehez ahol a magadfajta nemzeti szinekben pompazo hazaarulok szabadon rabolhatnak nap mint nap.
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.13 18:19:05
@Pop40: szerintem nincs igazad mert a fideszes/jobbikos szavazonak kuldetes tudata van. Erkolcsileg felsobbrendunek tartja magat, sajat partjanak romlottsaga nem befolyasolja mert kritika nelkul hisz az igazaban. Az mszp/szdsz szavazo nem ilyen ontelt. Belatta hogy tevedett ezert ezek partok nem tudnak felallni. Szerencsere.
Mezga Geza (törölt) 2014.02.13 18:29:55
@Pop40: nehez kerdes az biztos. Ha rajuk szavaznak igazoljak oket. Ha nem ko kovon nem marad.
Mezga Geza (törölt) 2014.02.13 19:31:31
@♔bаtyu♔: egy kis zsidozas mindig akad egy jobbikos batyujaban :-). Ez az antiszemitizmus olyan mint a drog, azt erzed nagyon ott vagy pedig csak egy roncs vagy. Mibol tippeltel a lmp-re? A nickembol? :-)
A nemzeti oldal szerint ez a kérdés szükségképpen értelmes kell, hogy legyen (különben mitől lenne az oldal "nemzeti"). A nemzeti oldal természetesen téved, a kérdés értelmetlen (és a nemzeti oldal értelmetlenségekkel traktálja a híveit). A blognak ma megváltoztattam a…..
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
Mezga Geza (törölt) 2014.02.07 10:45:07
@mikka: lajoska szoknyaja nem fer bele de a sogor koma kurrupcio igen. Vajon melyik okoz nagyobb kart?
Mezga Geza (törölt) 2014.02.07 10:49:43
@winerprince: egyetertek. Ennyi onbizalom hianyos nyomorultat.
Mezga Geza (törölt) 2014.02.07 11:26:34
@♔batyu♔: bezzeg a moszkvai teve nem uszit :-).