Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pitaa

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az NBC negyven éve(!) műsoron levő szombat esti szórakoztató műsora vasárnap ünnepelte a születésnapját, olyan vendégsztárokkal, mint Jack Nicholson vagy Tom Hanks, de a nettó 2,5 órás őrület alatt kamera elé kerülő celebek listája valami elképesztő volt egyébként is - az…..
„Egy fiatal csaj elém esett a járdán egy bár előtt, biztosan a sok gond miatt itta le magát. Nem tudom, mi miatt, talán megcsalta az eheti nagyŐ" - a mai fiatalok felszínesek, elvadultak és főleg a testiségre alapoznak egy kapcsolatot. Nem szexet keresnek, nem is szerelmet, hanem…..
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
A Prodigyt egész egyszerűen képtelenek vagyunk kihagyni, ha itt lépnek fel. Vagyis eddig képtelenek voltunk. De most túlcsordultunk. (Fotók: Martin Wanda) A meglepetés A Jagwar Ma fellépésénél tényleg nagyon kevés aktuálisabbat lehet mondani, amivel csodás kontraszt képződött…..
pitaa 2014.08.18 11:09:23
Subba Miből lesz a didzsébogár? 2014.08.11 12:37:33
Nélkülük nincs Tomorrowland, Ultra Music, de Creamfields sem. Talicskával viszik haza a sztárgázsit, pedig csak pár gombot nyomogatnak. Na de előtte hol voltak, és mit csináltak? Skrillex Emos kis nyomiként a félig ismert From First To Last hardcore bandában kezdte énekesként, aztán nagy…..
pitaa 2014.08.12 15:12:59
Szar lehet a Heti Válasznál dolgozni, de most minden viccet félretéve. Mire ideológiailag megfelelően képzett lesz az ember, a főnök eladja a fél országot az oroszoknak, és lehet felvenni a szekrényben porosodó, molyrágta munkásőrkabátot, megtisztogatni a sarlós-kalapácsos…..
pitaa 2014.02.10 17:29:33
@bunk0: te szerencsétlen, nem a liberálisok akarják bombázni a többi országot, hanem éppen a hozzád hasonló konzervatív "értékrendű" idióták :D
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
A gréczyzsoltját neki! A Nemzeti Együttműködés pálmájának kritikátlan levéltetveiként egyenesen a négyszáznegyvennégy szervilis magyarokról szóló összeállításáig nyaltuk magunkat! (Megtekinthető itt, A 30 legszervilisebb magyar – 1. rész (A-tól K-ig) cím alatt, ötödik…..
Kérem szépen, felgyorsultak az események kétnapos posztunk óta, a Fox, az NBC és a CBS is lépett egyet előre a 2013/14-es évad programmingját illetően. Lássuk a medvét: A Fox teljes évadra berendelte a Brooklyn Nine Nine című munkahelyi sitcomot, ami egy idétlen rendőrőrs…..
Mielőtt rátérnénk a jakuzára, Tokió éjszakai világára és arra, mi a különbség Sinkanszen és a JR-vonal között (ég és föld), hadd kezdjem egy kis magánzással. Tegnap este volt a Goldenblog díjkiosztó gálája (ezen a megmérettetésen lett a Határátkelő 3. a Közélet…..
Csányi részvényeladásai és az újabb bankadók is megdöbbentő folyamatokra mutathatnak rá  "Végső soron kiszállt az OTP-ből Csányi Sándor!" - adták hírül az elmúlt nap az ország vezető oldalai. A hír nemcsak abból a szempontból meglepő, hogy az ország egyik…..
Major Lazer - Free The Universe(Secretly Canadian) A mostanában Skrillexszel is összebútorozó Diplo fémjelezte Major Lazer formáció új albuma gyönyörűen összefoglalja mindazt, amit a mai mainstream elektronikus zenében utálni lehet, ami azért szomorú, mert csak nagyon kevés…..
pitaa 2013.07.16 15:29:17
@¡Viva La Onda!: nem csak lakodalmas minimálteknót kellene hallgatni :D
Egy percig nem gondoltam, hogy a Budapest Pride napján, saját maga fontosságának és felelősségének (tökéletesen félreértelmezett) tudatában, a kisebbik kormánypárt csendben fog maradni esetleg. Nem, nem tudott csendben maradni. Pedig amikor határozottan állást kellett volna…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
pitaa 2013.06.24 12:18:36
@Mérgező Hulladék: azért Miss Univers, mert biztos a majonézes cég támogatja :D
2013 a magyar televíziózás aranyéveként vonulhat be a kalendáriumokba: az Aglaja és az On the Spot révén öt Arany Nimfát nyertünk a Monte-Carlóban rendezett televíziós fesztiválon, ami olyan a nemzetközi tévés életben, mint mondjuk a Cannes-i filmfesztivál a mozinak, szóval nem…..
„...van egy talán szokatlan stílusom, ami abból áll, hogy szeretek érthetően beszélni, tehát amire azt mondom, hogy fehér, az fehér, nem szeretem a nyelvet megölni.” (Kósa Lajos, 2011 október) "Kedves Attila, ha Budapesten túlságosan meleg lenne a helyzet, várunk vissza!" - így…..
pitaa 2013.06.07 19:20:19
@Kirekesztett néger: te fogyatékos barom, hányszor voltál színházban életedben? gondolom konvergál a nullához :D

@J.László: te másik fogyatékos, ki van most hatalmon, a liberálisok vagy az ájtatosnemzetikeresztény banda? akkor miről beszélünk? :D
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Japán pénzügyi atombomba-robbantásának megvannak az első áldozatai: A japán jegybank agresszív kötvényvásárlást indított el, hogy a gazdasági stagnálásból valahogy kivigyék az országot, ez viszont több piaci szereplő számára is problémákat okoz. Az egyik ilyen szegmens…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
pitaa 2013.04.12 19:00:02
Elindult a Trónok harca 3. évada, a fél világ megint a haját fogja tépni vasárnaponként, hogy „bazzeg már megint vége”, és senkinek nincs mersze egy rossz szót szólni erre a sorozatra, mert különben felakasztják. Pedig hát…lenne mit mondani. Mindenekelőtt ki kell…..