Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ransengun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
élet 2013.09.29 17:00:01
Nem igazán tudom kezelni ezt az oldalt, úgyhogy ha valaki tud felhasználóbarátabb ilyen oldal, ne habozzon megosztani! Köszi :) Nagyon szép hétvégém volt és sajnálom, hogy nagyon nem taglalhatom, mert személyiségi jogokat sértenék. De köszönöm mindenkinek, aki széppé tette!…..
1945, 1990, 2014. Vajon az idei évet is tanítják majd a suliban? Hogy lehet, hogy „fasizmus” és „kommunizmus” ismét élő fogalmak? Mi köze van az ukrán krízisnek a második világháborúhoz és a rendszerváltáshoz? És Putyinnak a fülkeforradalomhoz? Ha Orbánt nem az ellenzéke…..
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
Csontos Sandra, fiatal kereszténydemokrata a Helyi Témának adott interjújában elmondja, hogy talicskával hordta a könyveket megsemmisítésre, valamint politizált az iskolában. A hölgy korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy besétált a Corvinus Egyetem aulájába társaival,…..