Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Váratlan matt! 2019.05.28 01:02:53
Igazi meglepetés következik. Sötét lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Összegyűjtöttem pár gondolatot, amit a kéthetes Japán tartózkodásom alatt tapasztaltam. Én ezeket a dolgokat találtam érdekesnek, egyedülállónak, japánosnak: Fura italok, fura automaták Ennek legtöbbje üveges kávé vagy üdítő, de láttam többfajta fagyiautomatát is. A különleges italokból próbáltam…..
Magyarország csak akkor menekülhet meg, ha Olaszország elesik. ..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2019.04.09 05:11:19
@élhetetlen: A lopas az lopas.
Ha te atleped a ceg kapujat egy, a ruhadba bele akado papir sarkabol kihullo, elgorbult tuzokapoccsal, az mar LOPAS. Az pont ugyan olyan lopas, mint amikor Gyurcsany Ferenc 800 millios allami udulot szerzett meg 16 millio forintert, majd fel evvel kesobb 2.5 milliardert vissza vasarolta tolle az allam 1990-ben.
Nincs duma a lopas az lopas.
Nyolc év után elhagyja a Mátyás király teret Nyári Dia, a Barátok közt Hannája. Már nem forgat, a képernyőn pedig a napokban bukkan fel utoljára, hamarosan megszületik ugyanis első gyermeke, írja a Blikk...
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2018.07.05 19:24:42
Szerénység, elvtárak, szerénység! – adta ki a jelszót a győzelem pillanatában Orbán Viktor. Majd egy nappal később Lázár még hozzá tette: mértéktartás, méltóság és alázat. Aztán olyat adott visszakézből mindegyiknek, hogy a újabb ciklus adja a másikat...
Gratulálok, itt az első házi feladat!   Engedje meg, hogy ezúton gratuláljak Önnek, hogy bár személyével nem lett több női politikus a Fidesz elnökségében, de mégiscsak nőt választott meg pártja Pelczné Gál Ildikó helyére. A Fidesz nőket érintő problémákat és kihívásokat illető érzékenységét…..
A magyarországi állapotokat egyetlen fotóba sűrítve foglalta össze egy budapesti fotós........
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2017.09.21 23:47:39
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
2017-ben igen nevetségesen hangzik, ha egy munkahelyen le vagyunk tiltva az internetről. Nem a pornóról, hanem úgy összességében az internetről, és csak a belső rendszeren keresztül férhetünk hozzá az információkhoz. Ez az egyik olyan hülye irodai szabály, amit el kell viselni...
A Comedy Central Tömény történelem című sorozata tökéletesen alkalmas arra, hogy aki a Magyar Történelmet nagybetűvel írja, és eleink tetteit szentírásnak tekinti, vajas pirítóssal hajigálja a tévét, és habzó szájjal üvöltözzön, hogy megszentségtelenítik Koppányt és Mátyás királyt, HÁT EZEKNEK MÁR…..
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Nem annyira az emberek "szórakoztatása"/okítása, de inkább a magam, és a sorstársaim segítése miatt kezdem el írni ezt a blogot. Sok korombeli fiatal küzd ezzel a problémával, akár úgy, hogy bevallja magának, akár úgy, hogy nem. Szeretnék nem inni.…..
A Népszabadság sunyi-lapos bezárásáról süt, hogy politikai okokkal magyarázható, de senki se higgye, hogy csak és kizárólag a mostani hatalom a hunyó. Nincs mit rugózni azon, hogy a háttérben a Fidesz médialenyúlási törekvésezi állnak, a duma a nagy bukórón csak részben igaz, hiszen javult a…..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2016.05.01 19:00:39
A 444.hu lelt rá egy aranyos elszólásra a Nemzeti Hírtévé húsvéti híradójában, amiben elkövették azt a bakit, amit korábban Kálmán Olga is, igen, a népszokásból népszopás lett. És tessen röhögni:  ..
  Beth Morris, az idei brit The Voice egyik végső esélyesének tartott versenyzője a műsor élő negyeddöntője előtt távozott a produkcióból másodmagával, írja a brit sajtó. A Telegraph szerint Morris önként, könnyek közöt hagyta ott a műsort Chloe Castro társaságában, más források szerint…..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2016.03.28 12:35:38
KKBK Hajdu János és a TEK 2015.11.30 19:36:00
A közel 1200 fős Köztársasági Őrezred (KŐR) különálló szervként 2012. január 1-jével megszűnik.Ez a beolvasztásra váró testület látta el az Országgyűlés elnökének, valamint az Alkotmánybíróság és a Legfelsőbb Bíróság elnökének védelmét. Szintén a KŐR feladata a hazánkba látogató külföldi állami…..
Gábor szerintem tipikusan csak nálunk előforduló esetről van szó, szerintem nem. A cégek ilyenkor általában az ÁSZF-re mutatnak (jelen esetben a 4-es pontra), mi pedig egy korábbi posztunkra. Kedves Homár!   A következő tipikusan csak nalunk előfordulható esettel és…..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2015.11.27 23:39:47
Jól nézhetett ki a kék velúrcipő a vajszínű gatyával, kár, hogy csak egy estére volt hitelesítve az összeállítás. Szerencsére Péter nem hagyta annyiban a dolgot. Tessék példát venni róla. Tisztelt Szerkesztőség! 2015. őszén vettem egy kék, velúr cipőt a Deichmannba…..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2015.11.26 00:07:00
Szinte hihetetlen sztorit kaptunk! Egy operalátogató udvarias, de határozott levélben elégedetlenségét jelezte az Operaháznak, miután majdnem 4 órán keresztül állva volt kénytelen nézni egy előadást, és erre mi történt? A színház változtatást eszközölt a…..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2015.11.14 12:28:55
Újabb Guinness-rekord kísérlet tanúi lehetünk? Úgy tűnik nem csak fajlagosan a legdrágább, de az ország leghosszabb kisvasútja is épülhet Felcsúton. Október elején még drámai hírekről számolt be a sajtó, az eredetileg október végi átadással tervezett építkezés nagyon…..
Egy héttel ezelőtt felsoroltam, mi az a 10 jel, amiből rájöttem, hogy nem vagyok már fiatal lány. Sokan magukra ismertek, mások vígasztaltak vagy vitatkoztak - úgy tűnt, mást is foglalkoztat a téma. Gondoljuk át még egyszer, és álljunk pozitívan a dologhoz (ennyi idős korunkra már megtanultuk, hogy…..
tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár 2015.10.20 16:49:11
Nem tudjuk pontosan, miről alkudozott október 15-én Orbán Viktor Brüsszelben, ám az biztos, hogy a német kancellárral nem jutott dűlőre. Ennek eredményeként másnap be is jelentette a magyar miniszterelnök, hogy kormánya lezárja a magyar-horvát határt, melyen addig egy hónapon…..