Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mark96

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több mint két hónapja volt, hogy december 5-én, polgári engedetlenségből nyilvánosan elszívtam a belvárosi NAV iroda előtt egy füves cigarettát, miután jelképesen befizettem az utána járó áfát. A demonstrációt biztosító rendőrök azonnal előállítottak, majd…..
Mark96 2014.02.20 21:11:40
@alkotmánytcsakipad2fogadok: az egyetlen akinek szégyelni kéne magát az itt te vagy...

"bar zsigerbol elutasitom a drogokat" Kb Minden ember drogozik minden nap, még te is te gondolkodásképtelen kis manipulálni próbálkozó :DD
te is megiszod a reggeli kávédat, cigiztél életedben és még alkoholt is fogyasztottál, amugy hozzátenném hogy a fű egészségesebb mint az alkohol,nem leszel tőle rosszul mint az alkoholtól, a fű nem fokozza az agresszivitást mint az alkohol, ha beszívsz kb jól érzed magad + éhes leszel + szomjas leszel, de nem cink hogy lepecsételik a füvet a "káros" szóval... mermost jha.. káros.. de egy szelet kenyér is káros ugyhogy te mi a geciről beszélsz te bánat? olyanról mondasz véleményt amiről semmit sem tudsz azt azthiszed igazadvan.. elég idegesítő. Amugy meg neked kéne itt szégyelned magad egyedül.
Mark96 2014.02.20 21:54:35