Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bölcsészmérnök (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán kampányüzenete mindössze egy szó: folytatjuk.  Elég rémisztő kilátás ez az országra nézve, ha jól belegondol az ember. Hisz pl. ha csak a gazdasági ténykedésüket nézzük (Matolcsy included) idén, tehát három hónap alatt(!) nagyjából 5%-kal nőtt a GDP arányos…..
Jobbegyenes Csak a Jobbikkal ne! 2014.03.18 16:10:33
A kampány újra felnyitotta a baloldal évek óta vastagodó Jobbik-dossziéját: karanténban tartsuk-e a pártot, ha beszélünk róluk, újnácikként, újnyilasokként, újfasisztákként beszéljünk róluk, ha okokat keresünk, akkor a Fidesz, vagy a "toleranciára képtelen" magyar…..
Nem nagyon akar összejönni a várva várt áttörés az Összefogásnak Kormányváltásnak, a népszerűségi versenyben nem hogy a Fideszt nem sikerült utolérniük, de lassan már a Jobbik is beéri őket. Hiába reaktiválták a politika szeméttelepéről a már leszerepelt egykori…..
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.03.02 11:00:26
@dr kíváncsivagyok: Melletted érvelek, nem ellened!
Balogh Csaba, takarodj! - Ez a legújabb magyar nemzeti minimum, amit tehetünk.  Miközben Magyarországon évek óta egy szélsőjobboldali, neonáci párt van a parlamentben, Szlovákiában pedig ősszel került megyei elnöki székbe egy neonáci, a világ nemrég a holokausztra…..
Viktor Janukovics ukrán elnök ma bejelentette; előrehozott elnökválasztásokat tartanak, visszaállítják a 2004- es alkotmányt, mely korlátozza az államfő hatalmát, és addig is egységkormány irányít. Persze valójában ő irányít addig, amíg le nem váltják az eddig meg nem…..
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.16 17:31:33
Simon Gábor - immár munkanélküli, de még szabad - megélhetési politikus lebukásával kapcsolatban van egy szál, amit én nem láttam kifejtve, pedig talán sokkal jellemzőbb, mint maga az ügy: az a bizonyos három nap csend, és ami mögötte van. A Magyar Nemzet február 1-jén,…..
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.14 10:35:07
@doggfather: Simon Gábor állítólag az az ember, akit párttársai annyira szürkének tartanak, hogy még csak elképzelni se tudták volna róla, hogy százmilliói vannak.

De akkor mi lehet azokkal, akikről viszont ezt el tudják képzelni?
NapiApp LG G2 2014.02.13 10:00:00
Régóta foglalkoztatott az LG G2, hiszen láttam, hogy könnyű, ugyanakkor nagy a kijelzője is. Mikor megkaptam nem csalódtam, ám egy kicsit kétkedően bámultam a hátlapon elhelyezett gombokra. Sőt bevallom őszintén pislogtam vagy 3 percet mire felfogtam, hogy mi a helyzet.  A…..
Képzeljük el azt a forgatókönyvet, hogy az április 6-i választásokon az Összefogás megtorpan 14.98 százalékon, az LMP és a 4K! pedig külön-külön is megugorja a bejutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt. Ebben az esetben az összefosás Gyurcsánytól Szanyiig, Oszkótól…..
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.13 15:03:11
@konrada: A versenyszférában dolgozók megszokták, hogy teljesítményt kell nyújtani.
Ha csak ők szavazhatnának, akkor kikényszeríthetnék a politikusokból is a teljesítményt.
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.13 15:05:17
@kúrórudi: Bajnai gazdasági miniszter volt korábban, tehát vastagon részt vett az elkúrásban!
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.13 15:15:08
@konrada: Nem arról van szó, hogy éhen kéne pusztulniuk. Az államnak gondoskodnia kell róluk, ez nem kétséges.
Viszont érdekes lenne a parlamentben egy olyan párt aki a versenyszférában tevékenykedők érdekében lépne fel, hiszen ők viszik a hátukon az országot.
Miközben mindenki azt találgatja, honnan van az MSZP elnökhelyettesének Bécsben dugdosott negyedmilliárdja, az igazi kérdés, amit minden igaz korrupt magyar embernek fel kellene tenni, az az, hogy miért volt ilyen végzetesen béna Simon Gábor, amikor pénzmosodák kínálják…..
    Tudta, hogy Szájer József, Járóka Lívia és Bokros Lajos egyetért azzal, hogy az Únió kötelezhesse a magyar államot arra, hogy lombikbébi kezelést adományozzon leszbikus hölgyek számára? És ők vajon tudják, mire nyomtak 'igen' gombot, amikor az Európai…..
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
Persze nem most, és nem maga ellen, ezt remélem senki nem hitte egy percig sem. Szóval még 2003-ban, 11 évvel ezelőtt történt, hogy három szocialista képviselő, Simon Gábor, Szitka Péter és Török Zsolt közölte, hogy hamarosan benyújtják az Országgyűlés mentelmi,…..
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.06 09:54:17
Proszektúra Vissza a falvédőre 2014.02.04 20:03:59
A kampány igazából még el sem kezdődött, de a Fidesz máris választási győztesnek érezheti magát. A nagy ellenzéki összefogás egyelőre nem hozta meg az eredményét és ismerjük el a paksi atomerőmű ügye sem úgy sült el, ahogy azt szerették volna. Az emberek nem is nagyon…..
Az Orbán-rendszer legitimációja sok tekintetben emlékeztet a Horthy-rezsimére. Mindkettőnek a liberális (baloldali) és az integrációs (nemzetiségi, zsidó-asszimilációs, illetve szegény-, cigány- és EU-integrációs) politika kudarca a fő tapasztalata. Mindkettőt az ország…..
Bölcsészmérnök (törölt) 2014.02.02 13:51:11
Fletó jól érzékű hátbaszúrásokkal tesz arról, hogy mesterházy minél nagyobbat bukjon az idei választáson is. A cél egyértelmű: a bukás utáni káoszban a zavarosban halászva ismét a baloldal vezére akar lenni. Mert nem adja föl. Soha nem adja föl. Amíg él, vele számolni…..