Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentgyörgyhegyi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Budapest elképzelhetetlen a Duna, a Gellérthegyi vízesés, a szökőkutak, a fürdők és a strandok, az ivókutak, víztornyok nélkül. A folyó és ezernyi forrás éltette és élteti. Nem csupán a víz világnapján jó érzés felidézni azokat a réges-régi sétákat, amikor csak úgy gyönyörködtem a város…..
KKBK Borisz Nyemcov árnyékában 2015.03.01 10:17:30
Az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt, a PM és az MLP közös főhajtással emlékezett szombat délután Budapesten az orosz nagykövetség előtt Borisz Nyemcov ismert orosz ellenzéki politikusra, akit szombatra virradóra lőttek le Moszkvában. Az MSZP által szervezett megemlékezésen a pártok…..
Benne vagyunk a böjti szezonban, nincs mese. Függetlenül az időszak vallási vonatkozásától, azt gondolom, hogy nagyon hasznos dologról van szó. A karácsonyi és farsangi megterhelő időszak után valószínűleg senkinek nem árt egy kicsit puritánabb étrend, főleg, hogy ezt ilyen pazar ízekkel is túl…..
KKBK A melegpárok gyermekei 2015.02.19 05:42:00
A melegpárok által nevelt gyermekek kétszer annyi érzelmi problémával szenvednek – állítja egy amerikai szociológus frissen megjelent tanulmánya, amely sokkal nagyobb mintával dolgozott, mint a korábbi, hasonló kutatások. A szerző, Paul Sullins szerint ezek az érzelmi problémák nem a homofóbiával…..
Szentgyörgyhegyi 2015.02.20 15:48:52
@Darth Revan: Jézus nem volt "echte magyar", de zsidó sem.
Ennek azért utána lehet nézni. A Talmud sem állítja ezt, sőt határozottan elutasítja. Vermes Géza volt az, aki ezt propagálta, de az inkább politikai okokra vezethető vissza.
Az Újszövetségben sehol, egyetlenegyszer sem írják, hogy Jézus zsidó lenne.
Szentgyörgyhegyi 2015.02.20 16:30:08
@Darth Revan: Ha azt "tudja", hogy Jézus zsidó volt, akkor biztos vagyok abban, hogy akadémiai kérdésére is tudja a választ. Sőt.
Valószínűleg minden egyébb kérdésre.
 avagy ha Orbán Viktort szereted, akkor Ceaușescu (ejtsd: Cséáusészkú) elvtársat is szeretned kell.Déjà vu.  1. a) illiberális  (putyinista, liberális, nemzeti-liberális, közép, jobboldali, polgári, népnemzeti-apámfasza nemtudomárkövetni, populista, kádárista,…..
Szentgyörgyhegyi 2015.01.30 16:51:37
@A Román: A helyes válasz ez lett volna;
,,Nos, én tudom, hogy ez nyögve-nyelősre sikeredett, a Ceaușescu hasonlat is jobban sántít, minta hasonlatok úgy általában, de nem tehetek róla. Hitler hasonlat volt már, Sztálin és Mao túlzás lett volna, egy szinesbőrű diktátor pedig szóba sem jöhet, ez világos.
Így maradt Ceaușescu, aki román, az én nicknevem szintén, ez automatikusan a humor forrása, nemde?
S mire rájöttem, hogy olyan lett amilyen, már annyi időt és munkát öltem bele, hogy gondoltam; lehozom.
Ki gondolta volna, hogy a Mandiner éppen ezt szemlézi ?
A zseniális írásaim helyett."

Ezt elhittük volna, egy kis jóindulattal.
Szentgyörgyhegyi 2015.01.30 18:58:24
@A Román: Telibe találtam?
Valószínűleg, ha csak személyeskedésre futja.
Érveket ott használok, ahol ennek értelme van.
Ne haragudjon, de egy ilyen szerencsétlen íráshoz az már túl nagy megtiszteltetés lenne.
Assisi Séfje Édes kis semmiség 2014.02.12 20:02:51
Hamar elfogy az a pár gombóc, de egy kiadós ebéd, vagy vacsora végére pont elég. Elegánsan, mentalevéllel és csokiöntettel tálalom... Egy olasz városhoz és egy budapesti olasz étteremhez kötődő gasztro-blog talán nem is kezdődhet más étellel, mint a tiramisuval.…..
"Erősen indított az idei évvel felálló, a kormány által alapított VERITAS Történetkutató Intézet. Az intézet vezetésével megbízott Szakály Sándor ugyanis az MTI-nek adott interjúban néhány, a történelmi köztudatunkban valóban tévesen szereplő esemény között úgy…..
Szentgyörgyhegyi 2014.01.31 19:43:00
Most sikerült regisztrálnom, nekem a fotóval van gondom; "Az utolsó zsidó Vinnicijában", ez egy ismert hamisítvány.
www.vho.org/D/gzz/10.html
Itt látható három változatban. Mivel majdnem mindenki a térdelő "áldozatra", és "gyilkosára" figyel, szinte nem is tűnik fel, milyen természetellenes a háttér.
"A II. világháború során rengeteg ikonikus fotó készült...", és még sokkal, de sokkal több hamisítvány.