Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panka-manka

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Laptop lopás videón 2010.02.04 11:11:00
Szuper kis videó egy lopásról (rettenet mixeléssel), és törjön el az összes tolvaj fasza!   2010. feb 1-én elloptak egy táskát benne egy macbook pro-val. széria szám: 7394903B66D ha tudsz valamit ide írj légyszi: megyunklopni@gmail.com ja és a rohadt tolvajoktól függetlenül…..
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
-Kis ember nagy bottal jár, és hát én sem a kisfarkúak táborát erősítem - mint a mellékelt ábra mutatja! (Kifejezően megmarkolja férfiasságát) Nyelvész Józsi tanult kollegám kedvenc melóstársa volt az öreg, mindentudó kőműves Géza bá, az idézet is tőle származik. A…..
Néhány napja, hogy megint lánclevelet fújt be a szél a mailboxomba. Kedves, de idővel bemagyarult barátaim egyike küldött vészjelzést, az aktuális összeesküvéselméletről, mely szerint a tudjukkik, ellopják a vizünket.KIEGÉSZÍTVE !*  Nem kevés munkával és…..
Modorosblog Bezzeg... 2009.06.28 16:49:00
-Ez a BKV egy vicc. 300 forintos buszjegy? Ennyiért Berlinben meg Bécsben apám tudod, milyen szolgáltatást kapsz? Hajszálpontos csatlakozások, tiszta szerelvények, udvarias sofőrök meg ellenőrök, ezzel szemben itthon meg köszönni nem tudó, nyolc általánost végzett…..
Panka-manka 2009.06.29 08:06:42
@Nzoltan:
Teljesen egyetértek. Amíg mindenki "fentről" várja a megoldást itt semmi nem lesz. A politikusok meg még rá is játszanak erre. Mindenki kezdja a "takarítást" a saját portáján, pl: nem dobom el a szemetet, nem vágok be a kocsiosor elé, átadom a helyem, szelektívbe hordom a szemete, egy kicsivel több adót fizetek ....stb.
Ha ennek kezd majd kialakulni a csírája, akkor fog itt valami elindulni.
Proszektúra Majdnem rendőrállam 2009.06.01 12:11:00
Egy majdnem fogatlan oroszlán címmel számol be Fekete Gy. Attila (NOL) a több mint egy éve működő Független Rendészeti Panasztestület tevékenységéről. Ez az interjú sok mindent elmond a mai hazai közállapotokról. Mindjárt az első kérdés, és az arra adott válasz is nagyon…..
A háromkerekű motor hosszú ideje a legnagyobb példányszámban eladott jármű Magyarországon, csak nem veszik elég komolyan. Rádaásul mindneki azt hiszi, hogy kínai tömegcikk, pedig hazai termék, és már azt is megérte, hogy a magyar valóságra tett mélylélektani hatása miatt…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Panka-manka 2009.03.21 12:26:25
@luucy:

Az országnak most nem szociális érzékenységre van szüksége, hanem válságkezelésre.
Leszarom a 800 000 rokkantnyugdíjast, középosztálybeli dolgozó fiatal vagyok, had legyen már nekem is jó ebben az országban ne csak a nyugdíjasnak vasutasnak és a segélyen élőnek.
Éljen BOKROS.
Panka-manka 2009.03.21 12:30:07
@szokol2:
Jöjjön Bokros, már a nevére a forint 20%-ot fog erősödni.
Gulyásdemokrácia Ennyi, Feri? 2009.03.21 11:22:00
Szóval mi lesz Gyurcsány után?Végre egy jó döntés tőle, ilyet utoljára nagyon elszórtan 2007 környékén láthattunk. Természetesen a "lemondás" hivatalos értelemben még nem lemondás. Amíg a konstruktív bizalmatlansági nincs benyújtva, addig nemhogy elfogadásról,…..
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
Panka-manka 2009.03.13 19:06:42
@Pepe83:
Csak ez az egy út van. A másik a szakadék.
Eléőre röhögök a sok hülye fideszfanon akik várják a tejjel mézzel folyót és lófaszt kapnak.
Csak kezdeményezések vannak, de mai sajtóhírek alapján keményen beindult a lobbi, hogy dotálják az autóvásárlásokat. Magyarországnak persze nincsenek olyan lehetőségei az anyagi támogatásra, mint Németországnak, ám a szakma és a kormányzat az Európában bevezetett dotációt…..
Reckl Amál blogja Nincs az a pénz 2009.03.07 04:23:00
Orbán Viktor végre elmondta immár hagyományos évértékelő beszédét. Csak azt felejtette el közölni, melyik évet is értékelte... Ráadásul két héttel később hangzott el az összegzés az eredeti időponthoz képest. Nem tudom, miért, mire várt Orbán, ezt a beszédet tavaly…..
Sírásók naplója Jégemberek 2009.01.19 04:00:00
Hideg földből, fagyott kézzel, töredezett csontokat, cserepeket kibontani igazi rémálom minden régész számára. Aki egyszer is részt vett téli feltáráson, az tudja, hogy milyen a hajnali ködben végigbotorkálni a göröngyös felületen, munkára ösztönözni a mogorva munkásokat,…..
Elég jól bemutatta a Kormány helyzetét Bozóki András a múlt heti HVG vezércikkében. A fennálló lehetőségeket szeretném boncolgatni, és nem csak a politika logikájának a szemszögéből. Jelenleg adott egy szituáció: kisebbségi Kormány szűk mozgástérrel, amely nagy…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..