Regisztráció Blogot indítok
Adatok
copfocska

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden látszat ellenére a kép valódi, érintetlen és nem hiányzik egy része sem: a vakut pedig a Cassini űrszonda villantotta el egy hónapja félmillió kilométerrel a Szaturnusz mögött. A látvány elsőre zavaros, a másodikra meghökkentő. Mit lát a képen ?   Akár az optikai…..
copfocska 2010.10.07 22:18:34
Mivel az idő ma egy kicsit rosszra fordult, így érdemes otthon maradnunk, bár a választék továbbra sem az igazi, cserébe lesz azért BL meccs, ami annak ellenére is érdekes, hogy a tavalyi BL láznak idén nyomát sem látni. Ennek fényében kezdjük is a mérkőzéssel, 19.30, Sport 1, a…..
Tudjuk le a sorozatokat első körben, lesz Raines (Áldott jó nyomozó) a TV2 műsorán 20:10-től, aki eddig nem nézett bele siessen, mert már csak két epizód van vissza a csonka évados noir sorozatból. 21:10-től indul a krimihétfő (vagy már a Raines is ide tartozik?) az NCIS legfrisebb…..
A Társulatban ma este Laborc szerepéért folyik a küzdelem (m1, 20:15). Ilyenkor látjuk, hogy mennyire nagy fába vágták a fejszéjüket a műsor kitalálói, hiszen ki más lehetne Laborc, mint Nagy Feró? Nincs más Laborc. Na, de majd kiderül. De előtte mindenképpen nézzük meg a mai…..
copfocska 2008.03.29 18:34:47
comment:com Tornóczky dekoltázsa 2008.01.26 18:50:00
Amióta Tornóczky Anitát belecsöppentették a Koffeinmentesbe, azóta törjük fejünket, hogy mi tartja még mindig bent a műsorban. De van egy tippünk. Talán a dekoltázsa? Ugrás után további képek...
Péntek van, tehát tragikus a műsorkínálat. Egyetlen örömforrásunk Monk, a Flúgos nyomozó (20:15 TV2), aki ezúttal rock koncertre megy és természetesen hullába botlik. Ilyenkor meg kell becsülni a négyes alá filmeket is, mint amilyen a Ház a tónál (20:20 HBO2) című romantikus…..
A napfényes délelőttöt és a ködös délutánt csöndes este követi, ami nem jó hír a tévézőknek (mármint a csöndesség). Lássuk mi az, amiért érdemes ma helyet foglalni a fotelban. szombat esténként valamelyik totál idióta Agathe Christie-hős nyomoz az elvetelmült…..
És akkor Sváby András és Frei Tamás összeültek a Napkeltében, hogy Bánó Andrással közösen megbeszéljék, hogy is van akkor a duplasoros Armani-öltönnyel, meg a business classon töltött fárasztó órákkal. A főszereplő a Riporter, aki nem tűnik el, hanem csak kilenc-tíz…..
A zene az örök konfliktus, jampik-csövesek, alterosok-diszkósok, nehéz, áthatolhatatlan ellentét ez, és igen, jól látja a levélíró, ez a harmadik évezred küszöbén is komoly probléma. Lassú klikkerek kedvéért a levél végén teljes terjedelmében közüljük a szóban forgó…..