Regisztráció Blogot indítok
Adatok
program készítő

577 bejegyzést írt és 925 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton a bekamerázott hódmezővásárhelyi tesco parkolóból indulnak a buszok a budapesti valamelyik tüntetésre(a vasárnapi vagy szombatira) végül is szombatra. Ez lesz Makizaj utolsó dobása is,ezek után Tétényire tényleg szüksége lesz!(Az tény a fidesz feláldozta vásárhelyt,hogy a választásra…..
Mutatjuk,hogyan szavazott az L.C.M. Bezzeg most minden médiában az L.C.M. PROGRAMJÁRÓL BESZÉLNEK,de nem ejtik ki az L.C.M. nevét. Részletek az L.C.M.  2014-es PROGRAMJÁBÓL A PÁRTOK civil szervezetté minősítése199 független képviselő egy név alattCsak választott képviselők a…..
1-Sz@ros Györgyi feat CEU (nyithatnak Bécsben cukrászda helyett egyetemet) 2-Maky Zaj  és bandája (amerika képviseletében,28000 dollár elvesztése után részt venni az amcsi kampányban) 3-Momentán (franciáktól hazaküldött migráns),románia hamarább szavazz az egyneműek házasságáról! 4-Migration Fuck…..
Több ezer MAGYAR munkavállalót terveznek elküldeni a multik(flextronics stb) 1-Hetente ezrével érkeznek ukrán,magyarul nem beszélő "munkások" Magyarországra. 2-Letörik a MAGYAR munkavállalók bérét (900 ft/bruttó órabér),ingyen szállás stb 3-Beindul az ukrán szálló program a stadionépítés…..
Mi lesz itt a következő 14 napban? Kiderül majd,hogy a választási listán szereplő személyek,tulajdonképpen megfelel egy körözési listának. Pártoknak nevezett bűnözői csoportok. Egyetlen becsületes embert akit választani lehetne nem találsz Az egyetlen cél a parlament honlapján megtalálható és…..
Áprilisban megindulnak a leszámolások,hirdette meg a sárisápi bányászgyerek(orbánkitudjamilyenviktor). A tartótisztje lányát feleségül vevő besúgó tervei közt szerepel vagy sem az amerikai népszava vagy az amerikai szerveren létező okiratok eltüntetése?     Márki-Zay Péter három évig járt a…..
O Braun kampánytanácsadó szerint csak a fideszben gondolkodtak abban,hogy Lázár Orbán után miniszterelnök legyen.Hazudik,amennyiben kilépett volna a fideszből független jelöltként az L.C.M. elfogadta volna miniszterelnök-jelöltnek. De azt ATV nagyon nyomja a lehet "MÁS" a politikus! 1-kanadai…..
Komárom-Esztergom megyei 2. sz. országgyűlési egyéni választókerület független jelöltjeinek Esztergomtól-Süttőig a Duna vonalát követve menjen végig,mely politikusok ill hozzátartózói (önkormányzatai)kezében vannak a földterületek. Uniós pénzekből épült területek,gyárak,stb. Földtulajdonosok…..
L.C.M. hivatalos közleménye Nem sikerült 199 független jelöltet szereznünk,a választási programunkat nem tudjuk teljesíteni 1-Pártok civil szervezetté minősítése(állami pénzek nélküli szervezetek) 2-Kampánypénzek befagyasztása(ez adta volna a fedezetet a lakhatási törvényünknek)(ingyen új vagy…..
'Te mi a kurva anyádat keresel a címlapos ajánlóban? Szarházi fideSSbérenc." erre csak annyi lehet a válasz-Lenne eszed visszakeresni az Indexen pár évet-Egyedül az L.C.M. zárta volna börtönbe Mészáros Viktort a vörös-iszap katasztrófa miatt,,de keress vissza. az L.C.M. 2014-es programjából idéz…..
Az amcsi munkanélküli migránsnak 2 millióból sikerült Esztergom2-t csinálni Hódmezővásárhelyből. Annyi szerencséje van,nem kell könyörögnie az előző polgármesternek,hogy adja át a helyét. Hegedűs Zoltán, ahol a polgármesteri jogkörrel megbízott alpolgármester bejelentette: hétfőn lemond…..
Az L.C.M. szerint nem nevezhető tisztességes MAGYAR állampolgárnak. Aki családjával Kanadába KIVÁNDOROL,elhisszük,hogy nem jött be a házalás,aztán megpróbáljuk Amerikában is,az sem jön be,akkor hazajövünk. 2018  az ilyen migránsok miatt a Magyar Dolgozók milliói részesülnek hátrányos…..
Eldőlt nem indul az L.C.M. a választásokon. Az okok: 1-Nem találtunk olyan független jelölteket akik MEGSZÜNTETNÉK A LISTÁS SZAVAZÁST. 2-Civil szervezetté minősítenék a politikai pártokat. 3-Eltüntetnék a közéletszennyező média hernyókat 4-Megerősítő népszavazást tartana az EU tagságról 5-Nem…..
Az L.C.M, tudomása szerint 76 Aláírt stratégiai együttműködési megállapodás van pl egy 8 milliárdos támogatásból 1 milliárdot kell visszaosztani a fidesz közeli vállalkozásoknak. Cserébe a Munkaügyi Hivatal szemet huny a munka törvénykönyvének leírtak be nem tartásáért. A béremelést le lehet…..
Januárban tömegesen hozza Viktor az ukrán munkavállalókat,a magyar dolgozók bérének szinten tartására. 100 munkavállalóból  50 magyarul nem beszélő ukrán állampolgár volt az általunk ismert munkahelyek ("új dolgozói közül) Amit nem tudni :mely munkaközvetítő hozza,mennyi a bérük,mennyit fizetnek…..
Nyilvánosságra hozták a STOP Soros törvénycsomag javaslatait, ezeket bárki véleményezheti a Kormány.hu-n keresztül. Az előterjesztés lényege, hogy felszámolják a migráció szervezését és finanszírozását. A. Törvény az illegális migrációt támogató szervezetek társadalmi felelősségvállalásáról Ez…..
Kiveszik a honvédelmi oktatást a tananyagból? Bevezetik a Határőrség sorkatonai szolgálatot,kötelezően az iskolás évek után (1 év)(kerítésvédelmi parancsnokság)? Összeállítják a jelenlegi politikusok (sorkatonaság elkerülő műveletének listáját)--ez érdekes lesz-kiderül ki mondta azt hogy…..
Íme a refrén: Polgármester lennél,ne a Jó Istenhez fohászkodj! Menj el sírni Kálmán Olgához. A hírtv-s bagázs segít Neked! Vásárhelyen polgármester lehetsz Az L.C.M. szeretné látni melyik közmunkásból lett polgármestert segítené a bagázs(közmunkások száma +családtagok,barátok és már meg is…..
S@ros kitiltását az L.C.M. hirdette meg még a CEU ügy előtt. Az L.C.M. a BIBAS kollégisták ügyében kezdeményezte volna annak idején.Tulajdonképpen az "orbán"besúgói hálózata miatt,nem pedig a migránsok miatt. Arra lettünk volna kíváncsiak milyen kapcsolat volt "orbán" szerintünk nem is orsós…..
Amennyiben az L.C.M. nyeri a választásokat,több kormánytag házi őrizetbe kerül! Orbán a vörös-iszap katasztrófa miatt(emlékeznek annak idején két héttel a katasztrófa előtt látogattak a helyszínre)szerencsére a nemzetgazdasági minisztérium levele mentve van.Hiába távolították el a környezetvédelmi…..
Az ÁSZ vizsgálat L.C.M. -től lopott program! Simán lenyúlta az ÁSZ az L.C.M. programjának kidolgozójától ! Több ellenzéki párt is jelezte: nem fizeti be az Állami Számvevőszék által kiszabott büntetést, így azt a NAV-nak kell behajtania, de még nem tudják, hogyan és mikor fog ez történni. Az ÁSZ…..
Figyelem a történet valószínűleg nem pontosan így játszódhatott le.Az L.C.M. szerint ez volt a háttérben. Lajcsi-Ide figyelj drága besúgócskám!Szeretnék indulni a veszprémi választáson képviselőjelöltként,aztán adsz egy zsíros állást nekem!(amiért régebben apósodnak jelentettél rólam,most…..
Hiába szervezkednek a háttérben a média emberei(hírtv,atv,m1),különböző celeb "politikusokkal"próbálják arra rávenni a szavazókat:SZAVAZZANAK PÁRTRAAz L.C.M. javaslata:CIVIL SZERVEZETTÉ MINŐSÍTENI A PÁRTOKAT!MEGSZŰNTETJÜK AZ ÖSSZES (PIRAMIS JÁTÉKOS PÁRTOT)(egy lista alapján összeállt…..
Alakul a miniszterelnök jelöltek névsora.(Új év,új jelöltek?)   FIDESZ-KDNP : ORBÁN VIKTORJOBBIK: VONA GÁBOR vagy SIMICSKA LAJOSMSZP : KARÁCSONY GERGELYDK: GYURCSÁNY FERENCLMP: SZÉL BERNADETTMOMENTUM: FEKETE-GYŐR ANDRÁS (S@ros Georgi)L.C.M. LÁZÁR JÁNOS (FÜGGETLEN)   Az L.C.M. 2018 JANUÁR 15-én…..
A feltételeink maradtak: 1-Ki kell lépnie a fideszből 2-El kell fogadnia,hogy a miniszterelnök a képviselők döntése alapján képviseli az Országot. 3-El kell fogadnia,hogy az L.C.M. a választás megnyerése után MEGSZÜNTETI A PÁRTOKAT(állami pénzek nélküli civil szervezetté nyilvánítja) 4-El kell…..