Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mirhó

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bekövetkezett az elképzelhetetlen. A britek megszavazták az Európai Unióból való kilépést. Hogyan történhetett meg mindez? Mi vitte rá erre a brit szavazókat?   Az EU menedzselésében súlyos gondok vannak. Hatalmas vízfej, szaporodó bürokrácia, agyonszabályozás és ami a legrosszabb, szűk…..
mirhó 2016.06.26 23:45:07
A kicsinyes, aljas szívatás sose állt távol a FIDESZ-től, de amit most művelnek, az a műfaj csúcsa  - írtam blogírói ténykedésem hajnalán, amikor az akkor még ellenzékben lévő mai kormánypárt az átlagos éves termés kétszeresét kitevő, többségében teljesen irreleváns írásbeli kérdést nyújtott be…..
mirhó 2016.02.18 12:07:31
@MikeBoy: Még egyszer leírom, és örülök, hogy anonymand bemásolta, hogy mit kért a gonosz KLIK. Szóval, a felsorolt dolgok rendszerezve megvannak az iskolában. Pukli úr szól a helyetteseinek és az iskolatitkárnak, hogy szedjék össze őket, fénymásolják le és küldjék be, ő addig megírja a kísérőlevelet, hogy a szülői értekezletekről nem vezetnek jegyzőkönyvet. Az egész fél óra.
Ha gyors az igazgató úr, egy hoki is belefér. Ebből látszik, hogy tudom mennyit és milyen időbeosztással dolgozik egy iskolaigazgató. Ezt még az is alátámasztja, hogy a rengeteg feladata mellett ráért felhívni az Indexet és minderről részletesen beszámolni, ahelyett, hogy a munkáltató utasítását teljesítette volna ebben az időben.
mirhó 2016.02.18 12:27:25
@Fedor: Egy gimnáziumban fél háromkor simán tanítanak, kb. akkor ér véget az utolsó tanítási óra és kezdődnek a felkészítők szintén órarend szerint. Napközi nincs.
A jelenlegi magyar kormány mindig ügyesen használta ki azt az emberi tulajdonságot, hogy minél kevésbé ismerünk valamit, annál jobban félünk tőle. Ennek legékesebb bizonyítéka a menekültválság volt, amikor messziről jött emberek ismeretlen kultúrával és vallással kopogtattak a határainkon, hogy…..
Öreg Harcos Blog Szalámitaktika 2016.02.10 12:10:56
Alig telt el néhány nap a sikeres, országos pedagógus-tüntetés után, és már kezdhetünk is félni, hogy megfojtja az egészet a Fidesz. Pedig az oktatás válsága egyértelmű, és végre nem csak politikusok beszélnek erről, hanem azok is, akik közvetlenül értintettek, ráadásul ki is vannak szolgáltatva az…..
mirhó 2016.02.10 19:58:29
PKP közösség Rádió 2016.02.06 11:19:10
A hét egyik reggelén itt a délvidéken autóztam rádiót hallgatva. Milyen jó volt épkézláb reggeli műsort hallgatni! A Szabadkai Magyar Rádiót hallgattam, s köszönöm azt, hogy ismét embernek érezhettem magam, nem agitálandó tárgynak...
mirhó 2016.02.08 11:42:23
@fidesz maszop dk egykutya: Pont erről írtam. Szerintem normális vitát ilyen stílusú emberrel, mint te nem lehet folytatni. Persze írhatsz így, de én nem szeretem az ilyet, mert megbélyegző. Azzal, hogy rögtön minősítesz, ráadásul trágár módon, rád vet rossz fényt, és azokra, akiket te támogatsz (s nem tudom, hogy kit támogatsz, igazából lényegtelen is.)
A Kossuthot elítélőkből ilyenek jönnek ki, mint "fideszbuzi, seggnyaló picsa, hírolvasó luvnya, g..i, széjjelkúrták", a velük nem azonos politikai oldal képviselői pedig "tetves, tolvaj fideszes szarháziak", "a maffia képviselői".
Na, most gondolod, hogy ezek után normális ember azt szeretné, hogy azok kerüljenek hatalomra, akik ezt a stílust képviselik?
Francis Fukuyama először 2012 január végén írta meg Magyarországról szóló blogbejegyzését, Tényleg számítanak az intézmények? (Do Institutions Really Matter?) címmel. A The American Interest honlapján közölt írás szerint senki sem bízik abban, hogy Orbán felelősen fogja…..