Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lea Dobozi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor megnyerünk egy állást, fellélegzünk, hiszen megnyertünk egy nagy csatát, végre leszámoltunk a régi munkahely keltette rossz érzésekkel vagy a munkanélküliség nyomasztó érzésével, de korántsem nyertük meg a háborút. Persze nem is háborúnak kell ezt felfogni, hiszen remélhetően sok jó élményben…..
  Fotó: Alan Cleaver/Flickr   Az angolszász világban „toxikus dolgozó”-ként aposztrofált munkaerő ismérvei: önző, arrogáns, nincs benne empátiakészség a kollégáival szemben, sőt, még abban az esetben is elnyerheti valaki a „toxikus dolgozó”-jelzőt, mert az elviselhetőség határait feszegetve…..
Megy egy ideje a Heineken-Csíki Sör-magyar kormány-háború a médiában, az arcvonalak teljesen összezilálódtak, az egyszerű sörivó csak ül, már kezdi nem érteni, hogy mi a fene történik, miközben mindkét cég és Lázár János is csak a maga hülyeségét fújja. Szijjártó a Heineken gyárában, 2014-ben…..
Nehéz nekem erről írnom, mert én egy békés, nyugodt természet vagyok, nyilván mimóza volt az óvodai jelképem (pedig vödör és halacska). Gyakran beszélgetek kollégákkal, és olyankor természetes reakció, hogy elszabadul a "nekem van a legrosszabb vendégem!" sztorizgatás. Ezeket…..
Lea Dobozi 2015.12.25 22:23:59
@Hurrá Torpedó:
Talán azért jöttem erre a blogra, mert egy """"REMEK"""" fodrász a vendéget kritiziálja ahelyett talán, hogy a saját háza táján nézne körül....
Rengeteg fodrásznál voltam, éppen ezért tudok véleményt mondani róluk.
Hajat vágni 99% nem tud, úgy látszik most blogban nyomulnak e remek fodrászaink egyike.
Hajrá...
Így talán a torpedó is célba talál és nem mellé.
A kormány újra megmenti a diplomákat: ezúttal úgy, hogy azok, akiknek csak a nyelvvizsga hiányzik hozzá, ingyenes nyelvoktatásra pályázhatnak, fejenként maximum háromszázezer forintig. Összesen hárommilliárdot szánnak az így „beragadt” diplomák megmentésére. Megint…..