Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agathor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újdonság a techvilágban tájékozottak számára, hogy Kína nagyon nyomul előre, elég csak a Lenovóra gondolni, akik lassan az egész IBM-et magukévá teszik, illetve nem is olyan rég a Motorolát is felvásárolták a Google-től, de a ZTE és Huawei márkanevek is szintén egyre…..
Agathor 2014.03.20 16:10:13
@ghater: Szerintem neked se ártana, ha egy kicsit jobban utána néznél a dolgoknak, mielőtt megírod a hozzászólásodat. Sőt talán még egy kicsit moderálhatnád is magadat, mert szerintem ennél szebben is ki tudtad volna fejezni a mondanivalódat.
Te milyen japán procira gondolsz? Tudomásom szerint a qualcomm és az intel amerikai a samsung féle exynos meg dél-koreai. De most tekintsünk is el ettől. A kínai mediatek processzorok tényleg nem tudják felvenni a versenyt a csúcskategóriás procikkal, viszont nem is kerülnek annyiba mint azok.
A kínai mobilok nagy többségével nem is az a probléma, hogy nincsen bennük elég erős hw, hanem az, hogy nincsenek megfelelően optimalizálva és a supportjuk is a nullával egyenlő. Persze ez sem mindegyikre igaz, goldoljunk csak a xiaomira, vagy az oppora, ahol folyamatosan jönnek a frissítések. Úgyhogy szerintem itt is úgy van mint mindenhol, vagy veszel fillérekért egy gyenge okostelefont, vagy megfizeted a minőség árát.