Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huber66

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Este elaludtam mielőtt benézhettem volna a villába, úgyhogy most két cigi meg egy kávé után prüszkölve kapcsolok, hogy dik, itt van az első párbaj a nyakunkon, hogy repül az idő, hajjakmeg tesókáim. Miután tegnap kiosztották a játékosoknak a Marvel hőseit is porba döngölő szuperképességeket, erről…..
huber66 2018.11.17 12:55:35
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
huber66 2018.10.16 07:56:25
huber66 2018.10.16 08:10:05
UPDATE: A lentiekre reflektálva Hajós András a Facebookra kitett egy posztot, amiben ezt írja: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Sztárban Sztár infó nem a borsblikktől van, és a forrása leellenőrzött, de ettől még simán át is verhetett.   Epheszoszi Hérakleitosz azt mondta már jó régen,…..
A Dáridó házigazdája, Galambos 'Lagzi' Lajos egy gasztrorealityvel tér vissza a tévébe, tudta meg a Blikk. Bár az elmúlt időszakban főleg egy több tízmilliós közüzemi csalás ügyével szerepelt a hírekben, Lagzi Lajcsi most a tévés karrierje feltámasztásáról beszélt a lapnak. Elárulta, hogy hogy több…..
Bizonyos tekintetben a 24 megelőzte a korát. Nem arról van szó, hogy a 2000-es évek előtt nem készültek jó és minőségi sorozatok, de Kiefer Sutherland sorozata annyira friss volt, hogy hiába lesz lassan 20 éves, még mindig folytatni akarják valamilyen formában...
Óóóó, miért gyűlölnek minket ennyire a forgatókönyvírók? Ennek a résznek a nyitányát sem ússzuk meg értelmetlen kísérlet nélkül. Fizikaórának ne nevezzük, mondjuk úgy, hogy a Tanár termékbemutatót tart, egy hangnyomásmérő érzékenységét teszteli, amit biztos a Gearbestről rendelt, aztán majd megírja…..
huber66 2018.04.28 10:30:47
Távozik a Jóban Rosszban Bezerédi dokija, a sorozat meghatározó szereplőjét alakító Kedvek Richárd elhagyja a stábot, kedden láthatjuk majd utoljára a Csillagvirág klinika alkalmazottjaként. Kedvek Richárd 2011 nyarán csatlakozott a Jóban Rosszban szereplőgárdájához, távozását pedig közel hét évvel…..
huber66 2018.04.28 10:25:11
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Mindig mondja az ember, hogy ennél nincs lejjebb, és valamiért bízik abban, hogy vannak olyan dolgok, tragédiák, amiket nem lehet felhasználni kampánycélokra. Mondjuk egy halott lányt. És akkor jön a Bors, ami azóta, hogy Vajna András megvette, fokozatosan süllyed le a Ripost szintjére, oda, ahol a…..
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
Néhány napja leltem néhány képre Chris Niedenthal fotós gyűjteményében, aki a nyolcvanas évek jellegzetes kelet-európai mindennapjait is megörökítette. Rengeteg fényképet találhatunk tőle Lengyelországról, de van nála Csehszlovákia, Szovjetunió, Románia, és szerencsére Magyarország is. Ma ezt hoztam…..
huber66 2016.12.23 14:23:33
@adg: Lehet, hogy meztelen, úgy tudom 1-2 fürdőben vannak "tematikus napok" férfi és női nap így szükségtelen a fürdőruha, bár nem tudom, hogy ez már a '80 években is így volt-e!
huber66 2016.12.23 17:15:37
@adg: Kösz, lehet, hogy nem a megfelelő szót használtam (tematikus), sok minden hall az ember s a kép is ezt sugallja, tehettek volna ide nőket ábrázoló fotót is "művészi" beállításban, a lényeget nem mutatva....
rendszeresen úszom hetente, de a meleg vizes dagonyákat nem kedvelem én sem, pláne ha ilyen hírük van...(:-o)
Az első és második este összefoglalóját látjuk, ami jórészt arról szól, hogy Dávid hogyan nyomul Alexára. "Olyan vagy, mint egy hollywoodi szupermodell vagy szupersztár" - mondja, erre Eszter felhúzza a szemöldökét. Azonnal látszik, hogy Dávid lesz az Akadémia pszichológusa, szenvedélyesen elemzi a…..
huber66 2016.08.31 17:32:04
@polpetti: még, ez az első pár nap...innen már csak lejjebb megyünk, hányinger... szánalmas
huber66 2016.09.02 18:56:45
Azt hiszem nyitok egy jósdát....
index.hu/kultur/media/2016/09/02/brutalis_bukas_a_star_academy/
Ennyire szánalmas... és többeket a baráti köre, szülei neveztek be... most nézhetik, hogy alázzák meg őket, lesznek egyre kiszolgáltatottabbak, vesztik el emberi méltóságukat, s mindezt a hírnévért... tényleg a média ural mindent, ha akarjuk, ha nem. A média felemel, kizsigerel, majd a mélybe taszít.
Innen minden % emelkedést hatalmas sikernek lehet elkönyvelni....majd megmagyarázzák
A drótos UPC-nél és a Telekomnál nem, basszameg.  A Spíler TV augusztus 12-től elérhető a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr MobilTV csomagjában...
A cseresznyeszezonnak annyira vége, hogy szinte nem is volt. Ám sikerült találnom a piacon egy bácsinál, úgyhogy be is vásároltam. Persze mikor meglátom, hogy jó áron vannak a gyümölcsök, hajlamos vagyok többet venni a kelleténél. Mindig az jár a fejemben, hogy most aztán nagyon egészséges leszek.…..
Mikor bejelentették az idei év fő fellépőjét az ország szinte egy emberként pattant fel a székből és nyomta meg az ott leszek gombot, vagy rohant a jegypénztárhoz. Én is örültem, mert lehet mondani, hogy Rihanna mennyire mainstream pop, de a showbizniszhez nagyon ért. Több videoját is megnéztem,…..
Natasa immáron egyedül van az emberrabló Sallaival, aki elmondja testvére halálának szomorú történetét, amit szerinte közvetve Emília okozott azzal, hogy nem adott arról papírt, hogy az öcs orvosi eset, nem kéne börtönben lennie. Natasa könnyek közt próbál hatni az ész…..
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Litkai Gergely, a sorozat írója a Heti Válasznak adott interjúban mondta azt, hogy ugyan hivatalos értesítést nem kaptak az MTVA-tól, de úgy tudja, a döntés már megszületett. A Munkaügyek 150 epizódot élt meg, ami elég szép szám, Litkai szerint ideje mást is kipróbálnia. Azt is elárulta, hogy az…..
Crisis in Six Scenes lesz a címe, és szeptember harmincadikán debütál az Amazon Prime Videón. Hat félórás részből áll majd, a hatvanas évek Amerikájában játszódik, és arról fog szólni, hogy micsoda kavarodást tud okozni egy vendég feltűnése egy középosztálybeli, kertvárosi család otthonában. Allen…..
A The Walking Deadet ért leggyakoribb kritikák között ott van az, hogy minek pofáznak annyit, inkább henteljék a zombikat illetve az, hogy úgysem hal meg egy fontos szereplő sem, még csak bajuk sem nagyon lesz meg az, hogy egy rendes gonosz sincs a Kormányzó óta, és eleve, őt is…..
Ez egy 2007-es levél, amit lányom osztályfőnökének írtam. A neten kerengő ellenőrző-beírás (lásd alább a képet) feletti döbbenetemben közlöm le, meg azért, mert napi rendszerességgel kapjuk a híreket az egyre borzasztóbb tekintélyuralmi ostobaságokról az iskolákban: az…..
huber66 2014.01.29 20:57:57
Elég vegyes az eddigi vélemények sora! nem is vagyok igazságosztó... de gyakorló pedagógusként mondhatom, hogy így 22 év munkaviszonnyal a hátam mögött s talán lesz még ennyi, remélem mert szeretem csinálni, s visszagondolva arra az időre amikor a pályát kezdtem, mi volt benne a munkaköri leírásomban, hát a mostani nem is hasonlít rá. Megváltozott a világ, annak idején egy 30 fős osztály szülői értekezletére eljött 25 szülő, ma talán 5-6, 1-2 gyerek morzsolódott le évente, azt is elvitték az iskolából a szülei, hogy máshol"tiszta lappal" induljon, most meg ha a gyerek otthon panaszkodik, hogy valami neki nem tetszik - megszólják a haját, sportcipőjét, kinézik a szájából a szendvicset, amit kellően el nem ítélhető módon nem dobott be a közösbe, leginkább pénz formájában, hogy suli után cigit vegyenek rajta... ha csak azt. Számos alkalommal a szülő falaz a gyereknek, mi mást tehetne, mindent meg akar adni a gyerekének, neki ez a legtermészetesebb. A gyerek meg hátvédet érezve maga mögött ezt könyörtelenül kihasználja, a helyzetet és ezt a majomszeretetet is, s nem egyszer szüleit is rendesen átvágja. Na most ebben a szociálisan ingoványos helyzetben egyre több feladatot hárítanak az iskolára. Kapcsolat a családsegítő szolgálattal - már ha van család -, ifjúságvédelmi felelősnek annyi munkája van, hogy csak na, ami annyit használ mint ronda nőn a vastag alapozó, a helyzet ezzel nem oldódik meg. Nagyon sok gyerek 2. vagy harmadik apját-anyját fogyasztja, hát kiről vegyen példát, kire hallgasson? S a kapcsolatai is ilyenek lesznek, ha mindjárt csak egy barátnő a nagyszünetben! Nincs család. A mai tizenévesek szülei 20-25 évvel ezelőtt voltak ilyen korúak, tessék visszaszámolni! Egy generáció nőt fel úgy, hogy gyerekként úgy ment el az iskolába, hogy szülője vagy "szülei" még ágyban fekve távirányítóval a kezében köszöntek el tőle. Mi motiválni a gyereket?
Az alsós szöveges értékelés, ami alapján szabad útja volt a gyereknek, ha tud olvasni ha nem. Ötödikben olvasott utoljára könyvet, azt sem fejezte be, mert órán megnézték filmen, akkor már minek befejezni. A könyvesboltok tele vannak tételkidolgozás kötetekkel magyarból, történelemből, ... mindenből, akkor még nem is beszéltünk az internetről.
Nincs önálló gondolatuk, nem írnak egy olvasmánynaplót, nem dolgoznak ki egy tételt sem... múltkor mondtam nekik, - az arcokat nem tudom mellékelni - írjanak puskát, mert amíg megtervezi melyik lapra mit és milyen rövidítésekkel ír, szépen akaratlanul szelektálja az anyagot, hogy mit nem tud, s mire megírja, már nem is lesz rá szüksége.
Aztán itt vannak a disz..-szel kezdődő papírt lobogtató, egyéni bánásmódot igénylő, - sokszor jogtalanul -, gyerekek. Akkor talán nem az érettségi lenne a cél, ahol naponta kudarc éri a gyereket, de nem egy esetben a szülő a saját sikertelenségét igyekszik kompenzálni, hogy tolja maga előtt a "problémát", joga van hozzá, a rendszer engedi.
Most levegőt veszek... talán folytatom...
tehát nem egy tetoválás, egy sárga haj van valami különc külsőség a probléma