Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kunos Gyula Patrik

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Movies - Zardoz 2018.08.08 08:51:43
Kunos Gyula Patrik 2018.08.08 13:13:03
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
Há me nehogymá csak gyöngyszem-videónk legyen Steven Seagal-ról!!! ..
Az utóbbi időben kicsit többet foglalkoztam játékokkal is, mint azelőtt (Kenny vs Death, One Late Night, Mortal Kombat), és megmondom őszintén, meglepett, hogy mennyire lelkesen fogadta a nézők többsége ezt az irányt. Én magam is egyre inkább úgy érzem, szeretek ezzel is…..
aeon flux 24: műszakváltás 2015.06.02 07:52:00
A Fox már valamikor tavasszal bejelentette, hogy a 24: Élj egy új napért sikere után megint egy esemény jellegű sorozaton dolgoznak (azaz a mostani Jack Bauer-kaland sem 24 részes lesz), de a terv még annyira kezdetleges fázisban volt akkor, hogy több információt nem közöltek a…..
Sajnos a film annyira szar, hogy képtelen voltam egy videóban összefoglalni minden hibáját. A következő részre azonban valamivel többet kell majd várnotok, mivel jövő héten nyaraláson leszek, és csak utána tudok nekikezdeni az elkészítésének. Addig Sorter majd tartja a frontot.…..
Kunos Gyula Patrik 2015.04.14 21:17:02
A videó nyomokban újravágott intro-t, medencetisztítót, aligátort és Nicolas Cage-et tartalmaz!  ..
Lehet hogy hallottatok már róla, hogy valamikor a közeljövőben (úgy körülbelül 71 nap, 16 óra és 33 perc múlva) jön a mozikba a Bosszúállók 2, és hogy könnyebb legyen ráhangolódni, kicsit elmerültem az eddigi marvel-filmek akciójeleneteiben, hogy összegyűjtsem a 10…..
Ma kerültek nyilvánosságra az Oscar-jelöltek, így most elolvashatják a teljes listát, illetve, hogy - nagyon előreláthatólag - kikre tennénk le a voksunkat a győzelmet illetően.  Update: BlackSheep is írt pár tippet! LEGJOBB FILM Amerikai mesterlövész Birdman avagy (A…..
Ez a videó lett a leghosszabb az összes közül, nem véletlenül. A negyedik kaptár-film valami olyan elképesztően vad baromság, hogy jelen dimenziónkban nem ismerünk megfelelő kifejezést a körülírására. ..
Nem tudni, vajon a második rész utáni sokk miatt, vagy valóban ennyire szerencsésen álltak össze a csillagok 2007-ben, de a Kaptár 3 - bár dúskál a hülyeségekben -, abszolúte nézhető.    ..
Ahogy ígértem, íme az évadzáró finomság: a kultikusan hírhedt filmszéria, ami valahogy nem akar semmiről se szólni, de befejeződni se! Az első rész egyébként még nem olyan halálos, néhol egész vállalható. ..
Kunos Gyula Patrik 2014.10.18 20:43:53
Már az első évadban is foglalkoztunk ezzel az amatőr borzalommal, a napokban viszont újranéztem, és bőven találtam benne olyan pillanatokat, amiket nem említettem meg az előző bemutatóban.   ..
Baaad Movies Besztof: South Park 2014.09.06 13:18:30
Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit…..
Igen, jól látjátok, elkészült végre a 8. évad záróvideója, ami jó sokáig tartott, és sajnos így sem lett "teljes" hiszen Medencetisztítóékat is szerettük volna szerepeltetni egy rövidebb epizód erejéig, de azzal alig haladtunk, és nem akartuk tovább húzni a dolgot, úgyhogy…..