Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EstherJulianne

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Girls of Julianne Barázdák  2018.12.01 13:08:23
Teljesen kimerültem, hogy megtanuljak élni a komfortzónádban. Szerettelek, és eldöntöttem magamban, hogy ez így működik. Hogy ez így működik. Kiszórtam magam eléd, te is elém, és együtt szedegettük a földről, a lepedőről a bőrünk alól, szívünkből lepergő ember-szálakat. ..
Girls of Julianne Ébredés. 2018.04.24 17:23:50
  Félelmetes. Mennyire erős vagy. Mennyire megkérdőjelezhetetlen? Mennyire igen. És mennyire nem...
Girls of Julianne Az akarat 2018.04.20 17:10:03
Az akarat cseles.....
Girls of Julianne Pillangóhatás 2018.01.05 17:45:43
Csak egy rezdülés. Csak egy pillangóhatás… Amit mondanak. Amit mondunk. A lepke szárnyaira zúdított jövő.....
Girls of Julianne Ő 2017.09.21 16:22:31
Mélyen. Fent. Ahogy a panoráma koppan. Ahogy a pillantás lesüt. Ahogy a hajnal süllyed. Ahogy az éjjel virrad.   Kintről. Be. Amikor elenged a kéz. Amikor megszorít a nézés. Amikor feltámad a közöny. Amikor elpattan a tér.   Előttből. Mögöttre. Azért, mert akartad. Azért, mert már…..
Girls of Julianne A Zóna 2017.06.13 18:22:06
Várunk. Azonnal akarunk és azonnal cselekszünk, de elnyúltan, kényelmesen, mint a napon magát megadó jégkocka, egy konstans várakozás ölelésében. Instant döntéseink sokszor nem is tartanak minket semmihez. Súlytalanok, pont olyan könnyűek, amit még szeretni lehet – hiszen nem kérnek számon rajtunk…..
Ember vagyok. Büszke vagyok. Nő vagyok. Én vagyok. Éles tusvonallal körbehatárolva. Elmegyek, hogy visszajöhessek. Nemet mondok, hogy úgy legyen. Igent mondok, hogy ne. Függök saját függetlenségemtől. Kényelmes vagyok és nyughatatlan. A kettő között valahol. A ’csak úgy’ és a ’csakazértis’ között…..
Girls of Julianne Embertől-emberig 2017.02.24 17:30:48
Nem minden magány egyedüllét. És nem minden egyedüllét magány. Nem minden egyedüllét emberi. De minden magány az. Nem minden ember magányos. És nem minden magányos ember van egyedül...
... - Csak mert. Muszáj. - Muszáj? - Akarom. - Attól még nem muszáj. - De mivel akarom, muszáj. - Miért? - Mert erre vágyom. - A muszáj és a vágy között nagy különbség van. - De én akarom őt, és ezért vágyom rá, így muszáj, hogy az enyém legyen. - Különben nem lehetsz boldog? - Különben…..
Girls of Julianne .Felejtés 2017.01.21 17:33:35
Hála. Hála azért, hogy van, ami elveszik. Hogy van, aminek vesznie kell. Düh amiatt, hogy nem tudjuk öklünkkel a földre taszítva talpunk alá szorítani a foszlányokat. És mint üvegszilánkok között óvatosan kerülgetni azt, ami fájt. És mint virágszirmok között ellágyulni léptünkben, és a jövőbe…..
Girls of Julianne Fázis. 2017.01.17 16:33:49
Vajon.....?                                                    ..
’Csak egy kicsit!’ sóhajtott az Árnyék, de a napfény leintette. Erről nem lehet szó, vannak határok, mégpedig éles határok. Olyan áthághatatlan fajták, amik örökösen ott izegnek-mozognak a homályban. Nos, tehát, nincs menekvés. Ha árnyék vagy, árnyék maradsz. Negédesen megsimította az Árnyék…..
Igaz embernek lenni érték. Az információ többet ér az aranynál. Félünk attól, mennyire kiszolgáltatottá válunk, ha a másik kezébe helyezzük azt. Valóban ennyi lennénk? Egy rakás információ, egy zsáknyi adat, a kínálat kereslet alapján meghatározott piaci értékkel bíró információk összessége,…..
Girls of Julianne Miért. 2017.01.13 17:21:57
Szóval, hova lesznek a miértjeink?    Egy gyerek olyan kapacitással szórja szét őket a világban, hogy későbbre már nem sok marad. Hova fogynak el? Ott vannak még valahol porosan, elfeledve, szennyes emlékek és fásult előítéletek ölelésében? Vajon ott vannak még? Az utca szélén pihegve, várva, hogy…..
  Van egy életünk. Egy világunk. Egy énképünk. És számtalan ítéletünk. A világ megbillogoz. A világ igazságtalan. Nem ismeri el a szépségünket, a tehetségünket, éppen ezért meg sem érdemli a figyelmünket. Megteremtünk egy olyan közeget az elérhető minden virtuális…..
Szóval úgy döntöttem, elmegyek Japánba. Igazából már négy éve úgy döntöttem, elmegyek Japánba, de megrekedtem ennél a megnyugtató gondolatnál. Hogy távolról imádom. Ez is elég egzotikusnak tűnt és ingyen volt. Aztán már nem tűnt elég egzotikusnak, és a kielégületlenség lassan megmérgezte a kellemes…..
EstherJulianne 2015.12.06 11:33:35
@we dont want arabs here..So what:
Teljesen igazad van. Ez egy első benyomás volt. Aztán persze rábukkantam a közterek mobilkaranténjaira, a bulihelyek és kávézók benti dohányzószekcióira.
Csak számomra a cigizés kinti és nem benti dolog, ezért első körben nem is számítottam ezekre - hozzáteszem a baromi nagy cigireklámokra sem - nemhogy keresni kezdtem volna.
Kint azt mondták, hogy már ezek sem maradnak sokáig az Olimpia miatt. Az ottani szóbeszéd szerint kitiltják a bagót az egész városból 2020-ban.
Japán, a gyönyörű, bizarr és ellentmondásokkal teli fellegvár, a közel 14 milliós Tokióval a vállán. Japán, ahol sokszor a legbizarrabb szokások a mindennaposak, ahol az európai józan ész satuféket nyom és tolatni kezd: főleg, ha a kereskedelmi szex nonstop vidámparkjáról van szó...
EstherJulianne 2015.04.24 22:33:40
@Chaoyang: Teljesen jogos a komment és köszönöm az észrevételt: nem fogalmaztam pontosan. Mindemellett nem is tévedtem.
"According to a 2013 estimate of Tokyo's population, the metropolis is now home to 13,282,271 people, or 9,055,257 in all of the 23 wards. This does not include the population of the metro area"
worldpopulationreview.com/world-cities/tokyo-population/
EstherJulianne 2015.04.24 22:37:32
@Shopping: "ide tartozik a ’fuzoku’ is, amelynek őszinteségében és szégyentelenségében egy külföldi szinte soha nem merítkezhet meg".

Nem ennyire kizárólagosan, de kitértem erre a megkülönböztetésre